Stymulacja letrozolem
-
WIADOMOŚĆ
-
antubis84 wrote:Takie zalecenia lekarskie? Bo ja w tym cyklu też brałam encorton ale ginek kazał go brać albo do miesiączki albo do pozytywnego testutestu owulacyjnego, potem odstawić.
Tak ja mam takie zalecenie ale encortonu nie. Ale zastanawiam się nad tym.
A ty masz wskazania co co encortonu?05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
KammaMarra wrote:Tak ja mam takie zalecenie ale encortonu nie. Ale zastanawiam się nad tym.
A ty masz wskazania co co encortonu? -
nick nieaktualnyantubis84 wrote:Ja mam wynik ponad 60 ng/ml a w zakresie referencyjnym laboratorium mam dla fazy lutealnej do 18. Więc mam dużo ponad normę. Nie wiem co to oznacza, oczywiście mam nadzieję wiadomo na co...
W 1 ciąży miała. Ok 70 przy normie 18 i lekarka nie sugerowała ciąży. Dlatego nigdy nie ma co się zastanawiać i nakręcac.
Ale kciuki trzymam:) -
E.P. wrote:W 1 ciąży miała. Ok 70 przy normie 18 i lekarka nie sugerowała ciąży. Dlatego nigdy nie ma co się zastanawiać i nakręcac.
Ale kciuki trzymam:)
Poza tym z tego co napisałaś wynika, że miałaś progesteron 70 i byłaś w ciąży tak ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2019, 13:53
-
antubis84 wrote:Chyba nawet na pewno Teraz to już nie jest cień drugiej kreski tylko po prostu druga kreska
To teraz kochana trzymam kciuki za Ciebie ale ja wiem ze będzie u Ciebie dobrze. Wiem _:)antubis84 lubi tę wiadomość
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
nick nieaktualnyantubis84 wrote:Tak jak napisałam w wiadomości którą zacytowalas tylko że nie w całości, napisałam dalej, że się nie nastawiam. Więc czekam i tyle. Następnym razem kochana cytuj całość bo jest to wyrwane z kontekstu: )
Poza tym z tego co napisałaś wynika, że miałaś progesteron 70 i byłaś w ciąży tak ?
Specjalnie ucielam żeby mniejszą ilość wklejać ale wiem o co chodzi
Tak byłam w ciąży, miałam wysoki wynik ale lekarka tylko powiedziała "pani owulowala napewno" i miałam się zgłosić po skierowanie do kliniki niepłodności bo że ona nic więcej nie pomoże. A zgłosiłem się już z wiescia że jestem w ciąży.
Kamma piękny test
-
E.P. wrote:Specjalnie ucielam żeby mniejszą ilość wklejać ale wiem o co chodzi
Tak byłam w ciąży, miałam wysoki wynik ale lekarka tylko powiedziała "pani owulowala napewno" i miałam się zgłosić po skierowanie do kliniki niepłodności bo że ona nic więcej nie pomoże. A zgłosiłem się już z wiescia że jestem w ciąży.
Kamma piękny test
Dziękuję bardzo. Oby tyloo było dobrze....E.P. lubi tę wiadomość
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj....