Stymulacja letrozolem
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki...
U mnie drugi cykl na aromku. Jestem w 10 dniu cyklu i czuję suszę.... Nic śluzu płodnego... jestem załamana i już panikuję. W piątek mam monitoring... Ostatnio w 14 dniu cyklu już byłam po owu, a w tym cyklu nic nie czuję... Już mam załamanie psycghiczne... tak się cieszyłam, że w końcu jakiś lek na stymulacje zadziałał, a tu proszę... susza... boje się iść na monitoring... -
AiM wrote:Hej dziewczynki...
U mnie drugi cykl na aromku. Jestem w 10 dniu cyklu i czuję suszę.... Nic śluzu płodnego... jestem załamana i już panikuję. W piątek mam monitoring... Ostatnio w 14 dniu cyklu już byłam po owu, a w tym cyklu nic nie czuję... Już mam załamanie psycghiczne... tak się cieszyłam, że w końcu jakiś lek na stymulacje zadziałał, a tu proszę... susza... boje się iść na monitoring...
Będzie wzystko dobrze kochana ❤️ ja też miałam susze
Ja w sobotę wizyta zersram się tam. Póki co zero kontaktu bjawow05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
AiM wrote:Hej dziewczynki...
U mnie drugi cykl na aromku. Jestem w 10 dniu cyklu i czuję suszę.... Nic śluzu płodnego... jestem załamana i już panikuję. W piątek mam monitoring... Ostatnio w 14 dniu cyklu już byłam po owu, a w tym cyklu nic nie czuję... Już mam załamanie psycghiczne... tak się cieszyłam, że w końcu jakiś lek na stymulacje zadziałał, a tu proszę... susza... boje się iść na monitoring... -
nick nieaktualny
-
MamaMara wrote:Ja dzisiaj zaczelam 3 cykl, ostatnio tez byla susza jak nie wiem. Ale pecherzyki mialam ladne. W tym cyklu wiesiolek, inofem, i litry wody mam zamiar pic 😁
Ja już panikuję... Mężu się wkurza, że panikuję i takie koło... Ja dodatkowo piję zioła ojca sroki. No i wprowadziłam dietę wielkopostną - nie żre cukru i kolacji:) ograniczam też pieczywo... Podobno przy tarczycy dobra jest dieta bezglutenowa.... Nie toczę się i jestem normalna, ale przy Hashimoto panicznie boje się bycia grubym.... -
Hej dziewczyny dawno mnie tu nie było, ale pomyślałam, że muszę Wam napisać. Słuchajcie u mnie mimo pcos stał się naturalny cud. Przez 2 ostatnie cykle byłam stymulowana lametta, potem odstawiłam i chciałam zrobić sobie cykl przerwy bez lekarzy i leków i właśnie w tym cyklu wystąpiła u mnie pierwsza naturalna owulacja. Piłam tylko miovarian, jadłam witaminy i acard. Ta owulacja była w 22dc i się udało!!!. Pierwsza beta 25, kolejna 110,6 a wczoraj 315 . Teraz przyjmuje 3 razy duphaston, acard i zastrzyki z heparyny. Ze względu na wyniki badań na trombofilie. Przypominam wam, że pół roku temu przeszłam ciąże biochemiczna. Każda staraczka powinna wykonać sobie test na trombofilie wrodzona ze strony testdna.pl. Polecam!. Jestem dowodem na to, że cuda się zdarzaja chodź nigdy nie wierzyłam, że spotka mnie cud. Dostałam piękny prezent na dzień kobiet w postaci pozytywnego testu . Trzymajcie kciuki żeby wszystko dalej było ok. A ja trzymam kciuki za was!!!
Calypso lubi tę wiadomość
Rok i 3 miesiące starań
PCO
3stymulacje clo
2cykl z clo ciąża biochemiczna
Listopad 2018 rozpoczęcie leczenia w klinice
1cykl z lamettą 2x1 (brak owu)
2cykl z lamettą 3x1 dwa pęcherzyki+ ovitrelle
Cykl przerwy od leków i lekarzy, pierwsza naturalna owulacja mimo pcos w 22dc.
Udało się!!! NATURALNY CUD 💕😍 -
A żeby było śmiesznie po owulacji miałam endometrium tylko 7mm i lekarz powiedział, że raczej nic się tam nie zagnieździ 😅. A jednak! . To w ogóle była dziwna sytuacja bo przed owulacja endo miało 9mm a 5 dni po owulacji spadło do 7mm. Natura jednak jest nie zbadana
Rok i 3 miesiące starań
PCO
3stymulacje clo
Staraczka22 wrote:Hej dziewczyny dawno mnie tu nie było, ale pomyślałam, że muszę Wam napisać. Słuchajcie u mnie mimo pcos stał się naturalny cud. Przez 2 ostatnie cykle byłam stymulowana lametta, potem odstawiłam i chciałam zrobić sobie cykl przerwy bez lekarzy i leków i właśnie w tym cyklu wystąpiła u mnie pierwsza naturalna owulacja. Piłam tylko miovarian, jadłam witaminy i acard. Ta owulacja była w 22dc i się udało!!!. Pierwsza beta 25, kolejna 110,6 a wczoraj 315 . Teraz przyjmuje 3 razy duphaston, acard i zastrzyki z heparyny. Ze względu na wyniki badań na trombofilie. Przypominam wam, że pół roku temu przeszłam ciąże biochemiczna. Każda staraczka powinna wykonać sobie test na trombofilie wrodzona ze strony testdna.pl. Polecam!. Jestem dowodem na to, że cuda się zdarzaja chodź nigdy nie wierzyłam, że spotka mnie cud. Dostałam piękny prezent na dzień kobiet w postaci pozytywnego testu . Trzymajcie kciuki żeby wszystko dalej było ok. A ja trzymam kciuki za was!!!
Ja w ciąży z synkiem mialam to samo to efekt odbicia jajników po stymulacji listopad byłam na clo i biochem potem nic nie bralam i w marcu już byłam, w, ciąży z synkiem szczególnie po cło bo zostaje w organizmie jajniki suepr potrafią, ruszyć do pracy.
Gratuluję kochana. Kiedy do lekarza?05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
hej Dziewczyny mam pytanie, jestem 1 cykl z letrozolem wcześniej było CLO i czy miałyście może jakieś plamienia w trakcie jego brania ? okres Mi się skończył wczoraj rano dzisiaj wstaje a dalej jakieś plamienie i to takie dosyć spore.Starania od 2016- 2 lata sami
od 2018 lipiec pod opieką kliniki
hormony ok, immunologia ok
zespól luf
amh 4,12 - brak pcos
u męża wszystko w porządku
2 lUl nieudane
8.11 pierwsze IVF - udane
9.12 - bijące serduszko.
Zostań z Nami i rośnij zdrowo
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"Nie ma wiary czy przeznaczenia, z którymi nie możemy nic zrobić- wszystko, co jeszcze się nie wydarzyło może zostać zmienione(...)" -
Staraczka22 wrote:A żeby było śmiesznie po owulacji miałam endometrium tylko 7mm i lekarz powiedział, że raczej nic się tam nie zagnieździ 😅. A jednak! . To w ogóle była dziwna sytuacja bo przed owulacja endo miało 9mm a 5 dni po owulacji spadło do 7mm. Natura jednak jest nie zbadana
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2019, 13:33
Staraczka22 lubi tę wiadomość
Rocznik 1990
12.2014 początek starań,
11.2015 zaczynamy leczenie Naprotechnologia,
Hiperprolaktynemia czynnosciowa, niski progesteron, podejrzenie endometriozy, niedobór Wit D3,
03.2016 nieudana próba HSG
04.2016 II cykl z Femarą i udało się ❤
12.2016 córeczka jest z nami👨👩👧 3280g, 54cm
03.2018 starania o rodzeństwo,
11.2018 początek leczenia
02-07.2019 VI. cykli z Letrazolem + Glucophage XR 750
26.09.2019 laparoskopia - wykryto i usunięto endometrioze 2 st., usunięto torbiel endometrialną na lewym jajniku, usunięto torbiel okołojajowodową na prawym jajowodzie, przeczyszczono jajowody.
10.2019 I cykl po laparo z Lametta
28.11. 2019 jest ❤️ dzidziuś 1,04cm
02.07.2020 synek jest z nami 👨👩👧👦 3660g, 56cm -
KammaMarra wrote:Ja w ciąży z synkiem mialam to samo to efekt odbicia jajników po stymulacji listopad byłam na clo i biochem potem nic nie bralam i w marcu już byłam, w, ciąży z synkiem szczególnie po cło bo zostaje w organizmie jajniki suepr potrafią, ruszyć do pracy.
Gratuluję kochana. Kiedy do lekarza?
Jeszcze za wcześnie, myślę że za tydzień .Rok i 3 miesiące starań
PCO
3stymulacje clo
Staraczka22 wrote:Hej dziewczyny dawno mnie tu nie było, ale pomyślałam, że muszę Wam napisać. Słuchajcie u mnie mimo pcos stał się naturalny cud. Przez 2 ostatnie cykle byłam stymulowana lametta, potem odstawiłam i chciałam zrobić sobie cykl przerwy bez lekarzy i leków i właśnie w tym cyklu wystąpiła u mnie pierwsza naturalna owulacja. Piłam tylko miovarian, jadłam witaminy i acard. Ta owulacja była w 22dc i się udało!!!. Pierwsza beta 25, kolejna 110,6 a wczoraj 315 . Teraz przyjmuje 3 razy duphaston, acard i zastrzyki z heparyny. Ze względu na wyniki badań na trombofilie. Przypominam wam, że pół roku temu przeszłam ciąże biochemiczna. Każda staraczka powinna wykonać sobie test na trombofilie wrodzona ze strony testdna.pl. Polecam!. Jestem dowodem na to, że cuda się zdarzaja chodź nigdy nie wierzyłam, że spotka mnie cud. Dostałam piękny prezent na dzień kobiet w postaci pozytywnego testu . Trzymajcie kciuki żeby wszystko dalej było ok. A ja trzymam kciuki za was!!!
Staraczka22 a ile dni po owulacji miałaś takie wyniki bety?
Rocznik 1990
12.2014 początek starań,
11.2015 zaczynamy leczenie Naprotechnologia,
Hiperprolaktynemia czynnosciowa, niski progesteron, podejrzenie endometriozy, niedobór Wit D3,
03.2016 nieudana próba HSG
04.2016 II cykl z Femarą i udało się ❤
12.2016 córeczka jest z nami👨👩👧 3280g, 54cm
03.2018 starania o rodzeństwo,
11.2018 początek leczenia
02-07.2019 VI. cykli z Letrazolem + Glucophage XR 750
26.09.2019 laparoskopia - wykryto i usunięto endometrioze 2 st., usunięto torbiel endometrialną na lewym jajniku, usunięto torbiel okołojajowodową na prawym jajowodzie, przeczyszczono jajowody.
10.2019 I cykl po laparo z Lametta
28.11. 2019 jest ❤️ dzidziuś 1,04cm
02.07.2020 synek jest z nami 👨👩👧👦 3660g, 56cm -
Staraczka22 wrote:Jeszcze za wcześnie, myślę że za tydzień .
Ja jestem już dwa tygodnie po becie poki co wszystko okej objawów jako takich nie mam nic nie boli nic nie kłuję w sobotę idę na wizytę tak więc wszystko się okaże om była 24.01Staraczka22 lubi tę wiadomość
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Nati12 wrote:Staraczka22 a ile dni po owulacji miałaś takie wyniki bety?
Nati12 lubi tę wiadomość
Rok i 3 miesiące starań
PCO
3stymulacje clo
KammaMarra wrote:Ja jestem już dwa tygodnie po becie poki co wszystko okej objawów jako takich nie mam nic nie boli nic nie kłuję w sobotę idę na wizytę tak więc wszystko się okaże om była 24.01Rok i 3 miesiące starań
PCO
3stymulacje clo
Udało się!!! NATURALNY CUD 💕😍