Stymulacja letrozolem
-
WIADOMOŚĆ
-
Kinga92 wrote:Ja właśnie wróciłam z monitoringu, cykl stymulowany, 4 pęcherzyki dominujące 😨 według lekarki nasza decyzja czy chcemy się starać w tym cyklu***musi być dobrze.*
__________ -
Anika123 wrote:Kurcze... Za dużo też niedobrze... jakby nie mogło być równowagi. Niby nie zawsze akurat wszystkie 4 piękaja, ale w drugą stronę też może być... kiedyś tak myślałam, bo miałam 3 dominujące i podjęliśmy ryzyko, tak teraz myślę, że chyba już bym się nie zdecydowała. Trudna decyzja naprawdę.***musi być dobrze.*
__________ -
nick nieaktualnyNiezwykła wrote:OK serio to źle że jak się ma 3 czy 4 : kurde nie wiedziałam naprawdę ja miałam teraz dwa i tak się mega cieszę z tego że szok jakbym miała 3 cz y 4 też bym się cieszyła lecz nie wiem czy są dobre czy puste ah
Niezwykła lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzasami lepiej za dużo nie myśleć bo idzie zwariować. Lepiej poddać się losowi i robić swoje, cieszyć się z małych rzeczy, a większe przyjdą na pewno w końcu 😊. Czasami jeden pęcherzyk będzie lepszej jakości niż tych kilka, także nigdy niewiadomo jakie udało nam się wyhodować.
Niezwykła lubi tę wiadomość
-
Kinga92 wrote:Ja właśnie wróciłam z monitoringu, cykl stymulowany, 4 pęcherzyki dominujące 😨 według lekarki nasza decyzja czy chcemy się starać w tym cykluStarania od 08.2018
Cykle bezowulacyjne ✖
11 cykli na stymulacji ✖
HSG ✔ Kariotypy ✔ AMH - 4,11 ✔
Mutacje MTHFR hetero oraz PAI-1
IUI - 19.05.2021 🍷
➡️ IVF
02.08.2021 transfer ET
9dpt beta 34,2 mIU/ml
11dpt beta 100,0 mlU/ml 😍
29dpt Jest ❤️
I prenatalne OK
Połówkowe OK
It's a boy 💙
07.2024
Histeroskopia - usunięcie polipów
27.08.2024 transfer ❌
24.09.2024 transfer
7dpt beta 42🙏
13dpt beta 479 🎉
26dpt Jest ❤️
7tc💔
-
No Luty to dziwny miesiąc u wszystkich! Ja już tak schizuje, czytam po kilka razy niektóre wpisy. Wczoraj mi się śniło, że się na żywo spotkałyśmy!
4 dominujące? Ja bym też brała. Strach jest, ale co tam!Niezwykła lubi tę wiadomość
Niemożliwe nie istnieje. -
Taskaska wrote:No Luty to dziwny miesiąc u wszystkich! Ja już tak schizuje, czytam po kilka razy niektóre wpisy. Wczoraj mi się śniło, że się na żywo spotkałyśmy!
4 dominujące? Ja bym też brała. Strach jest, ale co tam!
I jeżeli nie masz wady macicy to czego się tu bać ❤
Łooo, aż tak nas lubisz 😍Niezwykła lubi tę wiadomość
Śnieżka
Aniołek- 10 tc [*] 2019
Aniołek- 7 tc [*]2021
Aniołek- cb 2022
Starania od 08.2016
I dla Nas zaświeci słońce... -
Śnieżka90 wrote:Jeżeli w rodzinie nie było mnogiej ciąży to szanse są niewielkie więc nie ma co się bać.
I jeżeli nie masz wady macicy to czego się tu bać ❤
Łooo, aż tak nas lubisz 😍 -
Kinga92 wrote:Dziadek ma siostry bliźniaczki 😀 ale idziemy na żywioł. Po jakim czasie od zastrzyku się staracie ?
A mi właśnie kolezanka sprzedała,że jest w ciąży- w grudniu ślub brała. A ja... zaraz 4 lata minie. I powoli tracę nadziejęŚnieżka
Aniołek- 10 tc [*] 2019
Aniołek- 7 tc [*]2021
Aniołek- cb 2022
Starania od 08.2016
I dla Nas zaświeci słońce... -
nick nieaktualnyKinga92 wrote:U mnie koleżanka właśnie zaszła w 2 nieplanowaną ciążę 3 miesiące po CC. Nie ma się co łamać, nam też się na pewno uda 🙂 wczoraj się nie staraliśmy 😑 plan jest ma dziś
Przeczytałam bardzo mądra książkę "Potęga podświadomości", codziennie przed zaśnięciem wyobrażałam sobie że mam dzidziusia, i po dwóch miesiącach tak się stało 😊. Za drugim razem kiedy się staraliśmy też skorzystałam z tej metody i efekt był taki sam. Mój gin mówi, że wszystkie procesu zaczynają się w głowie, dlatego warto na nie wpłynąć... I coś w tym jest. -
Mysle, ze bete najlepiej zrobic 12dpo zastrzyku. Wczesniej test domowy moze i ma sens ale on moze wykazac zastrzyk a raczej jego resztki. Beta nie powinna oszukac.
A lepiej juz zrobic tak zeby nie zanalizowac czy to ciaza czy jeszcze zastrzyk..IzaaK lubi tę wiadomość
Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
nick nieaktualnyKinga92 wrote:Teraz cały czas o tym myślę... Czy mogłam zaprzepaścić szanse tym że wczoraj się nie staraliśmy ? Ostatnio jak brałam zastrzyk to po dwóch dniach czułam jajniki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2020, 08:47
-
Anika123 wrote:Kinia nie ma reguły naprawdę, nie zadręczaj się tym, jak dziś podziałacie to też będzie ok😊 na pęknięcie po zastrzyku pęcherzyk ma 12-36 h także nic straconego 😊poza tym przecież komórka jajowa jest zdolna po uwolnieniu do zapłodnienia przez wiele godzin, czasami nawet do 24 h także do dzieła 😊
-
nick nieaktualnyKinga92 wrote:To będziemy działać 🙂 wczoraj pierwszy raz robiłam sobie sama zastrzyk 😆 ile ja robiłam podejść, mąż mi pomagał, trzymał fałdkę ale patrzył cały czas w tv 😆😆 nie lubi takich akcji
Moim zdaniem najlepiej trzymać się tego co gin mówi, on robił monitoring i na pewno lepiej wie niż my, kiedy się starać, a Tobie jak powiedział?