X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Szpital Południowy - klinika leczenia niepłodności
Odpowiedz

Szpital Południowy - klinika leczenia niepłodności

Oceń ten wątek:
  • Gabi_33 Debiutantka

Wysłany: 24 czerwca, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MagdaKK wrote:
    Witamina D3, Magnez, kwas foliowy dodatkowo około dwóch dni przed transferem zaczęłam pić koktajl z buraka i zaczęłam brać witaminy dla kobiet w ciąży LittleMe trymestr 1 (skład: Wapń, Cholina, Ekstrakt z kłącza imbiru, Mio-inozytol, Witamina B6, Kwas foliowy Quatrefolic®, Jod)

Pierwsze 3 pozycje Ovarin ma w sobie to jak by to ok. Ale widzę że dołożyłaś jeszcze coś. Sama od siebie czy lekarz Ci doradził?

Ten słynny koktajl. Miałam do niego jedno podejście ale jak by trochę mnie po nim odrzucało. Jednak tak już postanowiłam że przed kolejnym transferm przemogę się i będę go pić choć by nie wiem co.☝️

Podobno pomaga zatkanie nosa przy piciu nie dobrych rzeczy.🤔

• MagdaKK Koleżanka

Wysłany: 24 czerwca, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabi_33 wrote:
    Pierwsze 3 pozycje Ovarin ma w sobie to jak by to ok. Ale widzę że dołożyłaś jeszcze coś. Sama od siebie czy lekarz Ci doradził?

Ten słynny koktajl. Miałam do niego jedno podejście ale jak by trochę mnie po nim odrzucało. Jednak tak już postanowiłam że przed kolejnym transferm przemogę się i będę go pić choć by nie wiem co.☝️

Podobno pomaga zatkanie nosa przy piciu nie dobrych rzeczy.🤔

Lekarz polecił mi coś innego, nie pamiętam nazwy, ale składowo podobny do tego co mam. Obserwuje na insta kilka profili, hormonalna przestrzeń, doktor Cybulską i jeszcze jakieś hormonalne i tam ktoś go polecił.

Koktajl jest niedobry, piję go nad zlewem :D od siebie mogę tylko dodać, że jak jest słodki arbuz to koktajl staje się bardziej znośny, no ale czego się nie robi dla okruszka :D jednak wolę to niż zastrzyki, których mam już po dziurki w nosie.

• Gabi_33 Debiutantka

Wysłany: 24 czerwca, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też coś sobie popatrzę i dołożę bo jak by chce na maxa się przygotować 😊

• Natalita88 Koleżanka

Wysłany: 24 czerwca, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MagdaKK wrote:
    Trzymam kciuki za dzieciaczki :) dawaj znać jak tam?
    Ja jutro wizyta w WCLN, zobaczymy jak tam moja beta...

Wierzę, ze będzie rosła!:) podziel się, gdy będziesz gotowa :)
    My mamy zakończona hodowle, mamy 1 zarodek :)))

czikabum lubi tę wiadomość

• MagdaKK Koleżanka

Wysłany: 24 czerwca, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalita88 wrote:
    Wierzę, ze będzie rosła!:) podziel się, gdy będziesz gotowa :)
    My mamy zakończona hodowle, mamy 1 zarodek :)))

Super! Trzymam kciuki, żeby to był ten właściwy <3

Natalita88 lubi tę wiadomość

‹‹ 5 6 7 8 9
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ