Szpital Południowy - klinika leczenia niepłodności
-
WIADOMOŚĆ
-
MagdaKK wrote:Witamina D3, Magnez, kwas foliowy dodatkowo około dwóch dni przed transferem zaczęłam pić koktajl z buraka i zaczęłam brać witaminy dla kobiet w ciąży LittleMe trymestr 1 (skład: Wapń, Cholina, Ekstrakt z kłącza imbiru, Mio-inozytol, Witamina B6, Kwas foliowy Quatrefolic®, Jod)
Pierwsze 3 pozycje Ovarin ma w sobie to jak by to ok. Ale widzę że dołożyłaś jeszcze coś. Sama od siebie czy lekarz Ci doradził?
Ten słynny koktajl. Miałam do niego jedno podejście ale jak by trochę mnie po nim odrzucało. Jednak tak już postanowiłam że przed kolejnym transferm przemogę się i będę go pić choć by nie wiem co.☝️
Podobno pomaga zatkanie nosa przy piciu nie dobrych rzeczy.🤔 -
Gabi_33 wrote:Pierwsze 3 pozycje Ovarin ma w sobie to jak by to ok. Ale widzę że dołożyłaś jeszcze coś. Sama od siebie czy lekarz Ci doradził?
Ten słynny koktajl. Miałam do niego jedno podejście ale jak by trochę mnie po nim odrzucało. Jednak tak już postanowiłam że przed kolejnym transferm przemogę się i będę go pić choć by nie wiem co.☝️
Podobno pomaga zatkanie nosa przy piciu nie dobrych rzeczy.🤔
Lekarz polecił mi coś innego, nie pamiętam nazwy, ale składowo podobny do tego co mam. Obserwuje na insta kilka profili, hormonalna przestrzeń, doktor Cybulską i jeszcze jakieś hormonalne i tam ktoś go polecił.
Koktajl jest niedobry, piję go nad zlewemod siebie mogę tylko dodać, że jak jest słodki arbuz to koktajl staje się bardziej znośny, no ale czego się nie robi dla okruszka
jednak wolę to niż zastrzyki, których mam już po dziurki w nosie.
-