Test po zastrzyku ovitrelle
-
WIADOMOŚĆ
-
Bodzenka wrote:Wczoraj testowałam i beta 200.9IU/LStart 2018
Laparoskopia 2019 ✅
Hashimoto ?, PCOS ?
💊Metformax 1500, Omega3, Jod, Nac, Metylowane vit i kw foliowy, i wiele innych…
🔺Mthfr * A1298C Mthfr_1298A>C homo ❌,
🔺Pai-1 ** 4G/5G Pai-1 4G hetero
🔺KIR : Bx
❌NIEWYKRYTE :
2DL2, 2DL4norm, 2DL5[gr.1], 2DL5[gr.2], 2DS2, 2DS3, 2DS4norm, 2DS5, 3DS1, 3DP1var
MĄŻ: Wszystkie badania niby Ok (plemniki szybkie tylko na starcie)
Marzec 2020 -28dc beta 9 - CB🥺
3 cykl - Puregon 75💉—>accofil💉—>encorton—>acard 150 —> neoparin ❌
STARANIA ZAWIESZONE
Od 04.2021
09.21🍀🍀 UDAŁO SIĘ!! 🍀🍀 (Naturalnie bez wspomagaczy )
13.06.22 Synek Marceli 58, 3570🥰 -
kamilcia wrote:U mnie 5 dp tez test negatywny zastrzyk sie nie utrzymuje czy sa tu osoby ktorym tez sie nie utrzymywal? Czy lekarze wam zmienili?36 lat, amh 2, slabe nasienie.
1 IUI 10.02.2020 😒
2 IUI 7.03.2020 😒
In vitro:
1 procedura Maj 2020
ET 05.2020 8A 😒
FET 26.06. 4BA 😞
FET 24.07 3BB 😞
2 procedura wrzesien 2020
ET 14.10.2020 4AA 🍀💝
5dpt beta 21
7dpt beta 92
9dpt beta 255
12dpt beta 913
15dpt beta 2924
21dpt beta >10000 pęcherzyk na usg
27 dpt jest serduszko❤️
7.12.2020 test genetyczny Sanco 🍀
zdrowy chłopiec🌲💙👶
❄❄4BA i 3BB
23.06.2021 synek na świecie ❤️ -
I w ogóle dzien dobry wszystkim Paniom, jestem tu nowa, choć od dawna towarzyszę Wam czytając. Miło ze jeszcze ktoś tu pisze. Bardzo to wspierajace i pokrzepiające, że nie jesteśmy same, że jest takie miejsce i takie osoby które jak nikt na świecie - nas rozumieją. Gdyby nie Wy, myślałabym że jestem szalona (nie mogąc usiedzieć podczas czekania do 14 dnia po ovitrelle... a potem znosząc swoje wielkie rozczarowania i znów wielkie nadzieje...) Dzięki Wam wiem, że to normalne. Choć najblizsze otoczenie, które nie ma problemow z zajsciem w ciążę - pewnie by tego nie potwierdzilo 😉 Bardzo Wam za to dziękuję, wszystkim Paniom z wszystkich 200 str wątku 💚
-
Witam, w piątek miałam zastrzyk z Ovitrelle, przypuszczam że w niedzielę pęcherzyk pękł bo strasznie bolał jajnik. Wieczorem i dziś rano pojawił się śluz niby biały ale delikatnie zabarwiony na różowy. Czy to normalne? Jestem pierwszy cykl na Ovitrelle
-
An33 wrote:Witam, w piątek miałam zastrzyk z Ovitrelle, przypuszczam że w niedzielę pęcherzyk pękł bo strasznie bolał jajnik. Wieczorem i dziś rano pojawił się śluz niby biały ale delikatnie zabarwiony na różowy. Czy to normalne? Jestem pierwszy cykl na Ovitrelle
Spokojnie to całkowicie normalne 😉An33 lubi tę wiadomość
Walka o 3 szczęście od września 2023 -
Hej Dziewczyny Czytam Wasze wpisy już od jakiegoś czasu i dzisiaj postanowiłam w końcu napisać, ponieważ potrzebuję Waszej rady. W zeszłym tygodniu miałam zastrzyk z Pregnylu, w drugim dniu od podania pęcherzyk pękł (co zostało potwierdzone w badaniu USG). Lekarz kazał mi brać Luteinę w dawce 2 x 200, przez 10 dni, od 3 dpo. Kazał przyjść 1 dc (jeśli przyjdzie @) albo kontaktować się jak wyjdzie + na teście. Plan był taki, by nie robić testu (nie chce się stresować) i spokojnie poczekać na przyjście @. Dopiero jak @ nie przyjdzie, chciałam zrobić test. Teraz się zastanawiam, czy to dobry pomysł. Co jeśli jakimś cudem okaże się, że się udało, a ja odstawię Luteinę? Mam ją przecież brać tylko przez 10 dni. Od ostatniego dnia brania Luteiny do @ będzie ok. 7 dni bez Luteiny. Czy Luteina w tym czasie ma duże znaczenie? Może powinnam zrobić test mimo wszystko w ostatnim dniu brania Luteiny (to będzie chyba 13 dzien po podaniu Pregnylu). Help!
-
natalie wrote:Hej Dziewczyny Czytam Wasze wpisy już od jakiegoś czasu i dzisiaj postanowiłam w końcu napisać, ponieważ potrzebuję Waszej rady. W zeszłym tygodniu miałam zastrzyk z Pregnylu, w drugim dniu od podania pęcherzyk pękł (co zostało potwierdzone w badaniu USG). Lekarz kazał mi brać Luteinę w dawce 2 x 200, przez 10 dni, od 3 dpo. Kazał przyjść 1 dc (jeśli przyjdzie @) albo kontaktować się jak wyjdzie + na teście. Plan był taki, by nie robić testu (nie chce się stresować) i spokojnie poczekać na przyjście @. Dopiero jak @ nie przyjdzie, chciałam zrobić test. Teraz się zastanawiam, czy to dobry pomysł. Co jeśli jakimś cudem okaże się, że się udało, a ja odstawię Luteinę? Mam ją przecież brać tylko przez 10 dni. Od ostatniego dnia brania Luteiny do @ będzie ok. 7 dni bez Luteiny. Czy Luteina w tym czasie ma duże znaczenie? Może powinnam zrobić test mimo wszystko w ostatnim dniu brania Luteiny (to będzie chyba 13 dzien po podaniu Pregnylu). Help!36 lat, amh 2, slabe nasienie.
1 IUI 10.02.2020 😒
2 IUI 7.03.2020 😒
In vitro:
1 procedura Maj 2020
ET 05.2020 8A 😒
FET 26.06. 4BA 😞
FET 24.07 3BB 😞
2 procedura wrzesien 2020
ET 14.10.2020 4AA 🍀💝
5dpt beta 21
7dpt beta 92
9dpt beta 255
12dpt beta 913
15dpt beta 2924
21dpt beta >10000 pęcherzyk na usg
27 dpt jest serduszko❤️
7.12.2020 test genetyczny Sanco 🍀
zdrowy chłopiec🌲💙👶
❄❄4BA i 3BB
23.06.2021 synek na świecie ❤️ -
CinniMinni wrote:Zrobiłabym bete hcg w ostatnim dniu brania luteiny. Jesli bedzie ciaza to juz będzie ladny wynik a jesli to beda resztki po pregnylu to wynik będzie niziutki typu 1-3 jednostki.
Dziękuję! W takim razie tak zrobię. Jeszcze nigdy nie robiłam bety i nawet nie wiem, w którym dniu można już badać, tak żeby coś wyszło -
Cześć dziewczyny, ja jestem po lamettcie i ovitrelle. Zastrzyk 2 grudnia, 7 dni po zastrzyku dwiekreski (chciałam sprawdzić czy jeszcze mam zastrzyk w organizmie). 9 dni po miałam silny ból rano w podbrzuszu jakby pęcherz mi ktoś ściskał i ciągnął za mięśnie. 11 i 12 dni po zastrzyku mam już słabe kreski pewnie jeszcze schodzi zastrzyk... A tak bym chciała aby to było to... ŻYCZE WSZYSTKIM STARAJĄCYM SIĘ MIŁEJ NIESPODZIANKA NA ŚWIĘTA
Bodzenka lubi tę wiadomość
-
Gosiaq wrote:Cześć dziewczyny, ja jestem po lamettcie i ovitrelle. Zastrzyk 2 grudnia, 7 dni po zastrzyku dwiekreski (chciałam sprawdzić czy jeszcze mam zastrzyk w organizmie). 9 dni po miałam silny ból rano w podbrzuszu jakby pęcherz mi ktoś ściskał i ciągnął za mięśnie. 11 i 12 dni po zastrzyku mam już słabe kreski pewnie jeszcze schodzi zastrzyk... A tak bym chciała aby to było to... ŻYCZE WSZYSTKIM STARAJĄCYM SIĘ MIŁEJ NIESPODZIANKA NA ŚWIĘTA
Idź na bete myślę że wyjaśnia sytuację 😘 3 mam kciukiWalka o 3 szczęście od września 2023 -
Pomocy, bo zwariuje
04.12 miałam zastrzyk
06.12 IUI
Dziś 15.12 jest 22 dzień cyklu, a cykle zawsze mam 28 dni (czasem 27).
Chce zrobić test jutro. Robić?
Jak myślicie wynik będzie miarodajny (mówię o teście z moczu, bo betę kazali zrobić 20.12 i chyba wytrzymam). Czuje się świetnie, nie mam żadnych oznak ciazy -
Hey dziewczyny , co prawda nie po ovitrelle ale po Pregnyl kolejny miesiąc starań . Dziś 9 dzień po zastrzyku test negatyw wczoraj tez negatyw myślicie ze mam jeszcze szanse na pozytyw ? W piątek mam zrobić betę zalecenie doktora bo do piątku mam luteinę brać .
O 2 ciąże staraliśmy się z mężem 3 lata . W tym roku w marcu byłam w ciąży po 1 probie z pregnylem ale w 9 tyg serduszko mojej kruszynki przestało bić i tak od maja staramy się znowu i nic nie wychodzi . Pozdrawiam was wszystkie serdecznie i życzę żebyście miały piękne prezenty pod choinka w tym roku ❤️ -
CinniMinni wrote:Zrobiłabym bete hcg w ostatnim dniu brania luteiny. Jesli bedzie ciaza to juz będzie ladny wynik a jesli to beda resztki po pregnylu to wynik będzie niziutki typu 1-3 jednostki.
Jednak nie zrobiłam bety. Miałam w domu 4 testy, niewykorzystane w poprzednich cyklach i stwierdziłam, że od ostatniego dnia brania luteiny, przez cztery dni, codziennie będę robić test. Wczoraj (ostatni dzień brania luteiny, 12 dpo i 14 dzien po Pregnylu) biel vizira. Dzisiaj rano nie zrobiłam testu, bo nie miałam z czego (obudziłam się o 4 rano i już nie mogłam wytrzymać). Jutro rano zrobię kolejny, ale nie nastawiam się, skoro w 12 dpo nie było nawet cienia cienia
Powodzenia dla tych Dziewczyn, które na dniach czeka testowanie !!