Test po zastrzyku ovitrelle
-
WIADOMOŚĆ
-
Szarloo wrote:Dziewczyny, nie wiem czy to możliwe ale zastrzyk miałam robiony 2.11 o 20.00. Miałam testować dopiero w piątek ale po tym co napisała Pinkii stwierdziłam, że nie wytrzymam. Wczoraj wracając z pracy o 22 podjechałam do apteki i kupiłam 2 testy. Jeden zrobiłam od razu po przyjeździe. Wyszedł bardzo blady ale i tak byłam w szoku, ze coś zobaczyłam. Pomyślałam, że może to jednak pozostałości po zastrzyku i obiecałam sobie, że wytrzymam z kolejnym testem do piątku jak kazał lekarz.
Taaa jasne 😅
Jak tylko wstałam postanowiłam zrobić drugi test. No tu już nie mam wątpliwości, druga kreska jest wyraźna jak siemasz.
Myślicie, że to może być już prawdziwy wynik? A nie jeszcze fałszywie dodatni po Ovitrelle? Na betę pojde jutro z samego rana.Kiki25 lubi tę wiadomość
-
Szarloo koniecznie idź na betę 😃😃😃 cudownie kochane ze wam się udało!
Pinkiii, Szarloo lubią tę wiadomość
Czynnik V (R2) układ heterozygotyczny, MTHFR układ heterozygotyczny (zarówno przy >T oraz > C), PAI-1 układ heterozygotyczny
Na zimowisku ❄️❄️ 3bb ❄️4BA
02 VI 2023 3bb - 01.24 🧸jest już z nami -
Szarloo wrote:Dziewczyny, nie wiem czy to możliwe ale zastrzyk miałam robiony 2.11 o 20.00. Miałam testować dopiero w piątek ale po tym co napisała Pinkii stwierdziłam, że nie wytrzymam. Wczoraj wracając z pracy o 22 podjechałam do apteki i kupiłam 2 testy. Jeden zrobiłam od razu po przyjeździe. Wyszedł bardzo blady ale i tak byłam w szoku, ze coś zobaczyłam. Pomyślałam, że może to jednak pozostałości po zastrzyku i obiecałam sobie, że wytrzymam z kolejnym testem do piątku jak kazał lekarz.
Taaa jasne 😅
Jak tylko wstałam postanowiłam zrobić drugi test. No tu już nie mam wątpliwości, druga kreska jest wyraźna jak siemasz.
Myślicie, że to może być już prawdziwy wynik? A nie jeszcze fałszywie dodatni po Ovitrelle? Na betę pojde jutro z samego rana.
Gratuluje! 👏 W tą stronę raczej testy nie kłamią
-
Tweety_ wrote:Gratuluje! 👏 W tą stronę raczej testy nie kłamią
Ja w lipcu 11d po ovitrelle mialam kompletnie bialy test.
Tak z kolei wyglądał mój test 11d po ovitrelle w sierpniu:
https://zapodaj.net/485fef491d421.jpg.html
Oczywiście wszystkim Wam życzę, żeby to były same prawdziwe pozytywy, ale z tymi testami po zastrzykach to trzeba uważać i cierpliwie czekać do testowania w wyznaczonym przez lekarza terminie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2021, 17:41
👱♀️ '88, AMH 6,88 (10.2021)
antytpo ⬆️ euthyrox 💊
MTHFR hetero, PAI hetero, KIR Bx (brak 4 DS)
OviKlinika od '02.2021:
SonoHSG ✅
2x cykl stymulowany ❌
07.07.21 - 1IUI ❌
05.08.21 - 2IUI ❌
ICSI - protokół krótki - FET na cyklu sztucznym:
02.11.21 - punkcja: 1x ❄ 3BB
20.11.21 - histeroskopia ✅
23.12.21 - usg: endo 11mm (11dc)
30.12.21 - FET - embryoglue, AH (18dc)
bhcg: 8dpt: 70, 11dpt: 252, 13dpt: 565, 18dpt: 3741
25.01.22 (26dpt) - usg: CRL 6,8mm i ❤ (GA 6+4)
03.03.22 - prenatalne + pappa - niskie ryzyka
31.03.22 - usg: będzie chłopak ♂️ (GA 16+0)
21.09.22 - 👶 4300g, 61cm -
GorzkoGorzko wrote:Oj kłamią
Oczywiście wszystkim Wam życzę, żeby to były same prawdziwe pozytywy, ale z tymi testami po zastrzykach to trzeba uważać i cierpliwie czekać do testowania w wyznaczonym przez lekarza terminie.
No właśnie czytałam tu na forum, ze ovitrelle różnie sie utrzymuje w organizmie, chociaz producent w ulotce pisze ze do 10 dni a u mnie minelo 14.
Dam znać jak będę mieć wynik bety. -
GorzkoGorzko wrote:Oj kłamią
Oczywiście wszystkim Wam życzę, żeby to były same prawdziwe pozytywy, ale z tymi testami po zastrzykach to trzeba uważać i cierpliwie czekać do testowania w wyznaczonym przez lekarza terminie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2021, 17:54
-
Oby tak było.
Czekam na dobre wiadomości
👱♀️ '88, AMH 6,88 (10.2021)
antytpo ⬆️ euthyrox 💊
MTHFR hetero, PAI hetero, KIR Bx (brak 4 DS)
OviKlinika od '02.2021:
SonoHSG ✅
2x cykl stymulowany ❌
07.07.21 - 1IUI ❌
05.08.21 - 2IUI ❌
ICSI - protokół krótki - FET na cyklu sztucznym:
02.11.21 - punkcja: 1x ❄ 3BB
20.11.21 - histeroskopia ✅
23.12.21 - usg: endo 11mm (11dc)
30.12.21 - FET - embryoglue, AH (18dc)
bhcg: 8dpt: 70, 11dpt: 252, 13dpt: 565, 18dpt: 3741
25.01.22 (26dpt) - usg: CRL 6,8mm i ❤ (GA 6+4)
03.03.22 - prenatalne + pappa - niskie ryzyka
31.03.22 - usg: będzie chłopak ♂️ (GA 16+0)
21.09.22 - 👶 4300g, 61cm -
Dziewczyny co za farsa 🙈 poszlam rano na betę do najbliższej przychodni - kilka dni temu sie przeprowadziliśmy, więc nie wiedziałam zupełnie na jakich zasadach działają. Zapłaciłam, pielegniarka pobrała krew, więc pytam kiedy będą wyniki. A ona patrzy w kalendarz i mówi "No pewnie w piątek koło 14" 🤣🤣🤣 patrze na nią i chyba widzi wielkie WTF? na mojej twarzy, bo zaczyna tłumaczyć że to dlatego, że współpracują z nowym labem, krew pobierają tylko pon, śr, pt a kurier nie przyjezdza z wynikami w inne dni niż w te co przyjeżdża po próbki... koniec końców Pani dała mi kod kreskowy tych badań i numer do labu i powiedziała, żebym jednak probowala sama internetowo odebrac lub telefonicznie bo może mi się uda bo im jeszcze system w przychodni nie działa 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
-
Szarloo wrote:Dziewczyny co za farsa 🙈 poszlam rano na betę do najbliższej przychodni - kilka dni temu sie przeprowadziliśmy, więc nie wiedziałam zupełnie na jakich zasadach działają. Zapłaciłam, pielegniarka pobrała krew, więc pytam kiedy będą wyniki. A ona patrzy w kalendarz i mówi "No pewnie w piątek koło 14" 🤣🤣🤣 patrze na nią i chyba widzi wielkie WTF? na mojej twarzy, bo zaczyna tłumaczyć że to dlatego, że współpracują z nowym labem, krew pobierają tylko pon, śr, pt a kurier nie przyjezdza z wynikami w inne dni niż w te co przyjeżdża po próbki... koniec końców Pani dała mi kod kreskowy tych badań i numer do labu i powiedziała, żebym jednak probowala sama internetowo odebrac lub telefonicznie bo może mi się uda bo im jeszcze system w przychodni nie działa 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
-
Pinkiii wrote:Dziewczyny pierwsza beta poniedziałek 13,1 druga w środę 21, 6 co o tym sądzić 😉
Ja kompletnie nie wiem jakie są normy, więc niech mądrzejsze dziewczyny się wypowiedzą 🙊
Ale udało mi się zalogować na stronę z wynikami, badanie zarejestrowane więc siedzę jak na szpilkach 🤯🤯🤯Pinkiii lubi tę wiadomość
-
No powiem wam dziewczyny, ze jestem w niezłym szoku. To chyba był pierwszy cykl, który totalnie spisałam na straty. A tu proszę taka niespodzianka. Dziękuję Wam za wszystkie kciuki Oby teraz w piątek beta ładnie urosła.
Pinkiii lubi tę wiadomość
-
Szarloo wrote:No powiem wam dziewczyny, ze jestem w niezłym szoku. To chyba był pierwszy cykl, który totalnie spisałam na straty. A tu proszę taka niespodzianka. Dziękuję Wam za wszystkie kciuki Oby teraz w piątek beta ładnie urosła.