Test po zastrzyku ovitrelle
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamaraz wrote:Dziewczyny progesteron 46,20 po 8 dniach od owulacji.
Dobry wynik?
Obecnie przyjmuje Utrogestan 1x dopochwowo na noc.
Beta 10 dni po zastrzyku - 4,6 , ale wiem że niepotrzebnie ją robiłam. Pójdę w poniedziałek powtórzyć
Ja niestety mam małe doświadczenie i wiedzę w temacie, ale wydaje mi się że progesteron bardzo ładny. Betę rzeczywiście trzeba by powtórzyć choć może być to też bardzo wczesna ciąża(?)-i oby tak było!
Ja dziś zauważyłam za to, że mam jedną pierś powiększoną i dość tkliwą-druga bez zmian 🤷🏻♀️ Możliwe, że to wciąż pozostałości po zastrzyku robią mi niespodzianki (dziś 9 dp zastrzyku).
-
Mamaraz wrote:Dziewczyny progesteron 46,20 po 8 dniach od owulacji.
Dobry wynik?
Obecnie przyjmuje Utrogestan 1x dopochwowo na noc.
Beta 10 dni po zastrzyku - 4,6 , ale wiem że niepotrzebnie ją robiłam. Pójdę w poniedziałek powtórzyć
Progesteron super
Daj znać w poniedziałek! Trzymam kciuki -
Mamaraz wrote:Nie wiem czy wytrzymam do poniedziałku😂😂😂
Myślisz że jest sens iść w piątek?
Testujesz ze mną w poniedziałek? To będzie mój 14-sty dzień po zastrzyku, Twój chyba 15-sty?
Wyjechałam i nie zabrałam ze sobą sikacza także muszę się baaaardzo uzbroić w cierpliwość, bo mam mega daleko do jakiejkolwiek apteki🙈🤣
-
Agatekk wrote:Testujesz ze mną w poniedziałek? To będzie mój 14-sty dzień po zastrzyku, Twój chyba 15-sty?
Wyjechałam i nie zabrałam ze sobą sikacza także muszę się baaaardzo uzbroić w cierpliwość, bo mam mega daleko do jakiejkolwiek apteki🙈🤣
Oszczędzasz się już czy nornalnie wszystko?
Bo ja chciałam skosić trawę, ale obawiam się żeby nie zaszkodzic ewentualnej ciąży 🤦🏼♀️ wiem, głupie..Ja jestem po poronieniu samoistnymw 8tc więc całą ciążę tak schizowalam.... -
Mamaraz wrote:Ok, to czekam do poniedziałku i zrobimy to razem 😅
Oszczędzasz się już czy nornalnie wszystko?
Bo ja chciałam skosić trawę, ale obawiam się żeby nie zaszkodzic ewentualnej ciąży 🤦🏼♀️ wiem, głupie..Ja jestem po poronieniu samoistnymw 8tc więc całą ciążę tak schizowalam....
Wcale nie głupie. Głowa musi mieć duży luz- nawet jeśli myślisz, że powody są wyolbrzymione- masz je. Ja bym się z koszeniem trawnika wstrzymała z innego powodu- susza i upały Także jakby co masz dodatkową wymówkę żeby nie kosić
Co do oszczędzania się- nie to nie jest ten etap i ja chyba tak nie będę miała jeśli ciąża będzie mi dana teraz. W pozostałych dwóch (ale były dawno!) też tak nie miałam, organizm dyktował mi co jeszcze jestem w stanie zrobić i starałam się funkcjonować normalnie. Ale każda ciąża jest inna jak i każda kobieta inaczej czuje się w tym stanie także liczę, że wszystko przed nami!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2022, 09:28
-
Dziewczyny pocieszcie bo schizuje że przez to że nie uprawialismy sexu podczas owulacji( myślę że była wtedy co tak strasznie bolało) to nie uda się zajść.. Zastrzyk był w poniedziałek i sex był w pon wtorek dwa razy, środa nic, czwartek dwa razy piątek nic
-
Mamaraz wrote:Dziewczyny pocieszcie bo schizuje że przez to że nie uprawialismy sexu podczas owulacji( myślę że była wtedy co tak strasznie bolało) to nie uda się zajść.. Zastrzyk był w poniedziałek i sex był w pon wtorek dwa razy, środa nic, czwartek dwa razy piątek nic
U mnie był zastrzyk w czwartek- gin kazała kochać się piątek-sobota-niedziela i po jednym zastrzyku się udało -
Mamaraz wrote:Dziewczyny pocieszcie bo schizuje że przez to że nie uprawialismy sexu podczas owulacji( myślę że była wtedy co tak strasznie bolało) to nie uda się zajść.. Zastrzyk był w poniedziałek i sex był w pon wtorek dwa razy, środa nic, czwartek dwa razy piątek nic
Sądzę, że wystarczająca ilość-plemniki żyją zwykle dłużej niż 24h -
Gusiia wrote:Dziewczyny pomoc!!!
Przede mną trzeci cykl z aromek, juz drugi raz mam dziwna sytuację z okresem - plamie jeden dzień później jest czysto i dopiero po 2/3 jest okres.
Co jest powodem plamienia ?
A owulacja w poprzednim cyklu była?Ja miałam plamienie zamiast okresu raz,kiedy pęcherzyki mi nie pękły.
-
Gusiia wrote:Tak owulacja była, były 2 pęcherzyki, które pękły
To oby był to dobry znak i żeby @ nie przyszła! Nic innego mi do głowy nie przychodzi😄
Ja jutro testuje 🙈! Mamaraz także jeśli nic się nie zmieniło Lekki stresik towarzyszy…
Trottin lubi tę wiadomość