Test po zastrzyku ovitrelle
-
WIADOMOŚĆ
-
Agatekk wrote:Właśnie już wertuję forum w tym temacie i będzie się umawiał na badanie, pierwsze w życiu. Mamy dwójkę, ale to już szkolniaki - ciężko przeskoczyć tak ze świadomością, że im się jest starszym to jednak coś ten organizm mógł się popsuć
Polecasz jakieś suple dla mężczyzn?
Dzięki wielkie dziewczyny za wsparcie :*
Przeszło mi przez głowę jeszcze jedno - naczytałam się, że jajowody jak nie są drożne nie dają żadnych objawów. Może to u mnie może być przyczyna? Macie doświadczenie kiedy lekarze kierują na sprawdzenie drożności? Też muszę forum przeszperać w tym temacie.
Zamiast grzecznie pracować szukam i szperam- oj niedobrze:P
Mogę polecić oczywiście suplementy, ale jako wsparcie, bo podstawa to dieta, włączenie sporej ilości produktów przeciwzapalnych. Przerabialiśmy już chyba wszystko, bo poprawiamy wyniki od prawie 1,5 roku i naprawdę jest ogromna zmiana. Gdyby w wynikach Twojego męża wyszło coś nie tak, to daj znać a ja Ci dam parę tipów na to co u nas się najlepiej sprawdziło 🙂 Ale trzymam kciuki żebyście nie musieli się o to martwić!
Co do drożności to nie wiem kiedy lekarze ją zlecają, ale sama mam z tylu głowy że u mnie może być problem z drożnością… jestem po cesarskim cięciu i podobno to zwiększa ryzyko. No ale moja doktor mówi, żeby na razie się tym nie przejmowaćAgatekk lubi tę wiadomość
-
Lifeburnsblack wrote:Mogę polecić oczywiście suplementy, ale jako wsparcie, bo podstawa to dieta, włączenie sporej ilości produktów przeciwzapalnych. Przerabialiśmy już chyba wszystko, bo poprawiamy wyniki od prawie 1,5 roku i naprawdę jest ogromna zmiana. Gdyby w wynikach Twojego męża wyszło coś nie tak, to daj znać a ja Ci dam parę tipów na to co u nas się najlepiej sprawdziło 🙂 Ale trzymam kciuki żebyście nie musieli się o to martwić!
Co do drożności to nie wiem kiedy lekarze ją zlecają, ale sama mam z tylu głowy że u mnie może być problem z drożnością… jestem po cesarskim cięciu i podobno to zwiększa ryzyko. No ale moja doktor mówi, żeby na razie się tym nie przejmować
Dzięki wielkie! Będę się zgłaszać z wynikami i po tipy
W sumie dokładnie podczas starań mąż był chory i przyjmował pierwszy od 20-stu lat antybiotyk także możliwe, że to też miało jakiś choć minimalny wpływ.
Lekarz mi także nie wspominał nic o robieniu drożności wcześniej-za każdym razem wydawało się, że był przekonany, że się uda 🙈 (albo to standardowa metoda wszystkich lekarzy kobiet starających się).
-
Dziewczyny może to głupie, ale muszę zapytać 🙈😂
Podczas aplikacji utrogestanu ta kapsułka wchodziła normalnie bez oporu, wczoraj zauważylam że już muszę bardziej się nagimnastykowac, a dziś to w ogóle tak jakby ją wypychalo 🙈 podejrzewam że to szyjka ( nie znam się na tym kompletnie) ale jest taka twarda i duża)( w mojej ocenie) czytam że może to zwiastowac zbliżający się okres.
Macie w tym temacie jakieś doświadczenie? -
Mamaraz wrote:Dziewczyny może to głupie, ale muszę zapytać 🙈😂
Podczas aplikacji utrogestanu ta kapsułka wchodziła normalnie bez oporu, wczoraj zauważylam że już muszę bardziej się nagimnastykowac, a dziś to w ogóle tak jakby ją wypychalo 🙈 podejrzewam że to szyjka ( nie znam się na tym kompletnie) ale jest taka twarda i duża)( w mojej ocenie) czytam że może to zwiastowac zbliżający się okres.
Macie w tym temacie jakieś doświadczenie?
Nie pomogę niestety, ale trzymam kciuki żeby to nie @ !
Ja dziś powinnam dostać @, ale póki co nieśmiało podbrzusze się przypomina.
-
Mamaraz wrote:U mnie się nie udało.
Mam dość.
Trzymaj się dzielnie! Z nowym cyklem nowe nadzieje i oby tym razem już zakończone powodzeniem! Wam i sobie tego życzę
OvuAlia- trzeba wierzyć w cuda!
U mnie dziś przedziwna @ z ogromnym czyszczeniem organizmu od środka-nie miałam jeszcze nigdy takiego krwawienia przedziwnego. Ten cykl będzie bez stymulacji jakiejkolwiek-zobaczymy czy się nieco unormowało… -
Cześć dziewczyny,
Piszę tutaj bo chodzi mi o test po zastrzyku orvitrelle jestem glownie aktywna w wątku o inseminacji jestem po 3 inseminacji
9 dni po zastrzyku zrobilam hcg przy okazji proga wyszlo 7.9
10 dni po zastrzyku spadlo do 4.9 (sikany test lekko pozytywny) wiec zastrzyk dosx dlugo sie utrzymywał
Dzisiaj 12 dni po zastrzyku (10 dpo) zrobilam znowu sikanca wyszedl bladzioch moze bardziej niz ten wczesniejszy czy jest szansa ze sie udalo czy po tych zastrzykach na sikancach moze ciagle wychodzic mimo ze beta juz napewno ujemna (dodam ze testy tej samej marki)
Jestem na wyjezdzie do niedzieli wiec jak cos beta dopiero w pon
Pozdrawiam i zycze milego piatki 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2022, 07:13
-
dallia wrote:Cześć dziewczyny,
Piszę tutaj bo chodzi mi o test po zastrzyku orvitrelle jestem glownie aktywna w wątku o inseminacji jestem po 3 inseminacji
10 dni po zastrzyku spadlo do 4.9 (sikany test lekko pozytywny) wiec zastrzyk dosx dlugo sie utrzymywał
Dzisiaj 12 dni po zastrzyku (10 dpo) zrobilam znowu sikanca wyszedl bladzioch moze bardziej niz ten wczesniejszy czy jest szansa ze sie udalo czy po tych zastrzykach na sikancach moze ciagle wychodzic mimo ze beta juz napewno ujemna (dodam ze testy tej samej marki)
Pozdrawiam i zycze milego piatki 😁
Z tego co ja się doinformowalam to progesteron masz niski.
Ja 7-8 dni po owulacji miałam progesteron 46,20 a gdzieś chyba było że żeby utrzymać ciążę to musi być minimum 15? 🤔 musisz poszukać ale tak gdzieś mi się w oczy rzuciło. -
dallia wrote:Cześć dziewczyny,
Pozdrawiam i zycze milego piatki 😁
Jeśli 14- tego dnia po zastrzyku nie będziesz miała jak zrobić bety to zrób sikańca. U mnie właśnie tego dnia wyszedł negatywny, beta również. Wcześniej nie testowałam choć czytałam tutaj na wątku, że u dziewczyn nawet tego 14- nastego dnia wychodziły ujemne, a potem z dnia na dzień zaczynała pojawiać się druga kreska
Trzymam kciuki!