Test po zastrzyku ovitrelle
-
WIADOMOŚĆ
-
Marzenka mialam nadzieje bo piersi mam jakies wieksze i bola mnie ale kiedy dzisiaj stanelam na wage to zobaczylam ze jest ciaza ale spozywcza
Miesiaczke powinnam wg kalendarzyka dostac dopiero 12 ale mo sie teraz wszystko rozjechalo.. ponieważ zastrzyk z ovitrelle dostalam juz w 8 dc - szczesliwy pecherzyk mial 22mm akurat tak wypadlo mi badanie bo zaraz byly swieta.. -
nick nieaktualnyEwus85 wrote:Mówił żeby zrobić badanie, tylko skoro test wyjdzie negatywny po 14 dniach od owu to nie wiem czy jest jeszcze sens iść na krew?
-
Mango jak najbardziej w porządku bo wynik już mam
Wynik dzisiejszej bety 1678mlU/ml
Tak ze wszystko w normie na szczęście !
Jutro 1 wizyta , nie możemy się doczekać a z drugiej str . Stres .
A jak twoje Samopoczucie Mango ?Ewus85 lubi tę wiadomość
4,5 roku starań
Pcos ,Pierwsza Owulacja i Udana! 16tydz. Ciąży !
-
Marzena no to superrrrr ! Ciekawe czy na usg coś będzie widać bo ja w pierwszej ciazy w 5 tyg to ledwo co lekarz zobaczył fasolkę .długo szukał w końcu znalazł i usłyszałam serduszko .płakałam jak dziecko.życzę Ci żebyś jutro też usłyszała Moje samopoczucie? Cóż , działamy dalej i tyle.obiecałam się nie nakrecac od nowego roku i wyluzować.... jak widać zaglądam tutaj to nie do końca się wyluzowalam
Marzena782 lubi tę wiadomość
Mango83 -
Mango83 wrote:Marzena no to superrrrr ! Ciekawe czy na usg coś będzie widać bo ja w pierwszej ciazy w 5 tyg to ledwo co lekarz zobaczył fasolkę .długo szukał w końcu znalazł i usłyszałam serduszko .płakałam jak dziecko.życzę Ci żebyś jutro też usłyszała Moje samopoczucie? Cóż , działamy dalej i tyle.obiecałam się nie nakrecac od nowego roku i wyluzować.... jak widać zaglądam tutaj to nie do końca się wyluzowalam
Mango czyli jak lekarz w 5 tyg znalazł po długim czasie fasolkę , już Biło Serduszko woow zazdroszczę ! ) tez chceeee!! )
Ohh :* No pewnie już tam w środku wyluzowałas:) a wchodzisz tu bo chcesz nas troszkę poczytać ) bądź z nami ! )4,5 roku starań
-
Hej dziewczyny, od owulacji boli mnie prawy jajnik ( jakieś 6 dni), martwię się że to może jakaś torbiel.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2018, 20:31
Starania od 2016. Laparoskopia w 2018-niedrożne jajowody. Partner nasienie ok. AMH-3,27.
- 04.09-punkcja
- 09.09- transfer (mamy jeszcze dwa mrozaczki)
- 19.09 - beta
- 09.11-II transfer(mamy jeszcze jednego mrozaczku)
- 16.11. 2018 beta 83, 19.11 beta 407, 26.11 beta 4637
- 2019 na świat przyszła nasza córka
- czerwiec 2020 - ciąża pozamaciczna -
Mnie tez w tym cyklu bolalo w okolicy jajnika i chyba wlasnie to gdzies w podobnych dniach.. a jak myslalam ze przeszlo to bolalo mnie z drugiej strony- moze to wina zastrzyku bo ja mialam owu tylko z lewego jajnika.
Ja testuje w trzech króli
Czy któraś zażywa Inofolic? Jesli tak to ile saszetek dziennie? -
Za 7 dni, we wtorek.
Starania od 2016. Laparoskopia w 2018-niedrożne jajowody. Partner nasienie ok. AMH-3,27.
- 04.09-punkcja
- 09.09- transfer (mamy jeszcze dwa mrozaczki)
- 19.09 - beta
- 09.11-II transfer(mamy jeszcze jednego mrozaczku)
- 16.11. 2018 beta 83, 19.11 beta 407, 26.11 beta 4637
- 2019 na świat przyszła nasza córka
- czerwiec 2020 - ciąża pozamaciczna -
Ewus85 wrote:Mnie tez w tym cyklu bolalo w okolicy jajnika i chyba wlasnie to gdzies w podobnych dniach.. a jak myslalam ze przeszlo to bolalo mnie z drugiej strony- moze to wina zastrzyku bo ja mialam owu tylko z lewego jajnika.
Ja testuje w trzech króli
Czy któraś zażywa Inofolic? Jesli tak to ile saszetek dziennie?
Ja zażywałam b. Długo 1 saszetke dziennie aż lekarz powiedział mi ze mam brać jak najwiecej brałam 3x1z racji tego ze wcale mi to nie podchodziło .. zmieniłam to na tabletki .Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2018, 00:09
4,5 roku starań
-
Hej dziewczyny, wracam do Was. Wczoraj niestety przeszłam zabieg usunięcia martwej ciąży. Czekam na miesiączkę ok. 4-6 tyg. i zaczynam działać na nowo jeśli wszystko dobrze pójdzie...
2011- PCO, resekcja jajników. Naturalne owu
3 lata starań
2018.01.02 - Aniołek [*] 10tc
2018.05.05 - 2' cs pp - naturalny cud!