Test po zastrzyku ovitrelle
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
jestem już po pierwszej wizycie
Ciąża Potwierdzona , wewnątrz maciczna , ładnie umiejscowiona ,fasolka dobrze rozwijająca sięza 12 dni wizyta i serduszko + wszystkie zbędne formalności
jupiii
)
basiunia174, oligi, Ewus85, Szyszuniaaaa lubią tę wiadomość
4,5 roku starań
Pcos ,Pierwsza Owulacja i Udana! 16tydz. Ciąży !
-
Marzena782 wrote:Hej
Ciąża Potwierdzona , wewnątrz maciczna , ładnie umiejscowiona ,fasolka dobrze rozwijająca sięza 12 dni wizyta i serduszko + wszystkie zbędne formalności
jupiii
)
Gratulacje dla rodzicówteraz dużo odpoczywaj, nie martw się i nie stresuj juz niczym. Duzo zdrówka dla Was :*
Marzena782 lubi tę wiadomość
endometrioza
-
Marzena782 wrote:Hej
jupiii
)
Cudowne wiadomości też się na tym forum zdarzająMoje wielkie gratulacje!!!
08.2016 poronienie - 6tc
12.2017-02.2018 I, II, III IUI ;(
05.2018 ivf (21.05 punkcja, 26.06. transfer)
Beta: 7dpt -32,35, 9 dpt - 68,74, 11 dpt -183,60, 13 dpt -524,20, 15 dpt -1038
16.03.2019 synek na świecie ❤️
25.04.2023 transfer-beta 0
29.05.2023 transfer
7dpt beta 66,70
9 dpt beta 163
16 dpt beta 2351, widoczny pęcherzyk ciążowy
18 dpt beta 4700
28 dpt jest ❤️ -
Hej wszystkim !
)
Bardzo dziekuje za miłe słowadużo dla mnie znaczą
Mam zamiar dużo odpoczywać . I jedyny stres jaki mnie jeszcze czeka to spotkanie z okropna szefowa . Ale to już będę myślała o tym 15-tego4,5 roku starań
-
Ewus85 wrote:Marzenka niczym się nie stresuj! Teraz najwazniejsza jestes Ty i fasolka
Bardzo sie cieszę ze jest okto nadzieja dla pozostalych
Ps. Ile dziennie bierzesz folic? Normalna dawka czy zwiekszalas?
Dam sobie głowę uciąć za takiej szefowej to nikt nie spotkał . I życzę każdemu by takiej nie spotkać .
Jestem spokojnatzn Spokojniejsza już jak mam ciaze potwierdzona ❤️ . Nic ani nikt nie jest w stanie popsuć mi Mojej Radości
Folic biorę 1 tan dziennie
Luteinę dopochwowo 2x2
Duphaston 2x1
Clexan zastrzyk 1x1
Od dziś Acard 1x1
Tak ze jestem ubezpieczona od stop do głów !
4,5 roku starań
-
Kochana Nadzieja umiera ostatnia 9 dni po Owulacji NEGATYWNY TEST MIAŁAM ,co mnie załamało . Ale ze dziwnie się czułam zrobiłam 11dnia po Owu i II- upragnione kreski ! Odrazu poszłam po 10 następnych testów .. wszystkie II ❤️4,5 roku starań
-
Marzena jeszcze raz gratuluję!
Dziewczyny czy was też mocno boli brzuch przy owulacji? Dzisiaj jest 2 dzień po zastrzyku i normalnie stać nie mogę, przy siedzeniu nie boli ale stanie i chodzenie to jakaś masakra. Zaczynam się obawiać jakiejś hiperstymulacji -
Szyszuniaaaa wrote:Marzena jeszcze raz gratuluję!
Dziewczyny czy was też mocno boli brzuch przy owulacji? Dzisiaj jest 2 dzień po zastrzyku i normalnie stać nie mogę, przy siedzeniu nie boli ale stanie i chodzenie to jakaś masakra. Zaczynam się obawiać jakiejś hiperstymulacji
Moze to znak owu?mnie wtedy pobolewa jajnik z pecherzykiem