Test po zastrzyku ovitrelle
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej jestem już po pierwszej wizycie
Ciąża Potwierdzona , wewnątrz maciczna , ładnie umiejscowiona ,fasolka dobrze rozwijająca się za 12 dni wizyta i serduszko + wszystkie zbędne formalności jupiii )basiunia174, oligi, Ewus85, Szyszuniaaaa lubią tę wiadomość
4,5 roku starań
Pcos ,Pierwsza Owulacja i Udana! 16tydz. Ciąży !
-
Marzena782 wrote:Hej jestem już po pierwszej wizycie
Ciąża Potwierdzona , wewnątrz maciczna , ładnie umiejscowiona ,fasolka dobrze rozwijająca się za 12 dni wizyta i serduszko + wszystkie zbędne formalności jupiii )
Gratulacje dla rodziców teraz dużo odpoczywaj, nie martw się i nie stresuj juz niczym. Duzo zdrówka dla Was :*Marzena782 lubi tę wiadomość
endometrioza
-
Marzena782 wrote:Hej jestem już po pierwszej wizycie
Ciąża Potwierdzona , wewnątrz maciczna , ładnie umiejscowiona ,fasolka dobrze rozwijająca się za 12 dni wizyta i serduszko + wszystkie zbędne formalności jupiii )
Cudowne wiadomości też się na tym forum zdarzają Moje wielkie gratulacje!!!
08.2016 poronienie - 6tc
12.2017-02.2018 I, II, III IUI ;(
05.2018 ivf (21.05 punkcja, 26.06. transfer)
Beta: 7dpt -32,35, 9 dpt - 68,74, 11 dpt -183,60, 13 dpt -524,20, 15 dpt -1038
16.03.2019 synek na świecie ❤️
25.04.2023 transfer-beta 0
29.05.2023 transfer
7dpt beta 66,70
9 dpt beta 163
16 dpt beta 2351, widoczny pęcherzyk ciążowy
18 dpt beta 4700
28 dpt jest ❤️ -
Hej wszystkim ! )
Bardzo dziekuje za miłe słowa dużo dla mnie znaczą
Mam zamiar dużo odpoczywać . I jedyny stres jaki mnie jeszcze czeka to spotkanie z okropna szefowa . Ale to już będę myślała o tym 15-tego4,5 roku starań
-
Ewus85 wrote:Marzenka niczym się nie stresuj! Teraz najwazniejsza jestes Ty i fasolka
Bardzo sie cieszę ze jest ok to nadzieja dla pozostalych
Ps. Ile dziennie bierzesz folic? Normalna dawka czy zwiekszalas?
Dam sobie głowę uciąć za takiej szefowej to nikt nie spotkał . I życzę każdemu by takiej nie spotkać .
Jestem spokojna tzn Spokojniejsza już jak mam ciaze potwierdzona ❤️ . Nic ani nikt nie jest w stanie popsuć mi Mojej Radości
Folic biorę 1 tan dziennie
Luteinę dopochwowo 2x2
Duphaston 2x1
Clexan zastrzyk 1x1
Od dziś Acard 1x1
Tak ze jestem ubezpieczona od stop do głów !
4,5 roku starań
-
Kochana Nadzieja umiera ostatnia 9 dni po Owulacji NEGATYWNY TEST MIAŁAM ,co mnie załamało . Ale ze dziwnie się czułam zrobiłam 11dnia po Owu i II- upragnione kreski ! Odrazu poszłam po 10 następnych testów .. wszystkie II ❤️4,5 roku starań
-
Marzena jeszcze raz gratuluję!
Dziewczyny czy was też mocno boli brzuch przy owulacji? Dzisiaj jest 2 dzień po zastrzyku i normalnie stać nie mogę, przy siedzeniu nie boli ale stanie i chodzenie to jakaś masakra. Zaczynam się obawiać jakiejś hiperstymulacji -
Szyszuniaaaa wrote:Marzena jeszcze raz gratuluję!
Dziewczyny czy was też mocno boli brzuch przy owulacji? Dzisiaj jest 2 dzień po zastrzyku i normalnie stać nie mogę, przy siedzeniu nie boli ale stanie i chodzenie to jakaś masakra. Zaczynam się obawiać jakiejś hiperstymulacji
Moze to znak owu? mnie wtedy pobolewa jajnik z pecherzykiem