X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną udany transfer- ciążowe rozważania - edycja II
Odpowiedz

udany transfer- ciążowe rozważania - edycja II

Oceń ten wątek:
  • gosinka Autorytet

Wysłany: 30 czerwca, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cynamonka wrote:
    Gosinka, najtrudniejsze dopiero przed Tobą, dlatego oprócz organizacji pomocy przy synku pamiętaj o sobie i wsparciu dla Ciebie jako jednostki. Reakcja męża na Twoją decyzję mówi o nim wszystko. Nic sobie nie wyrzucaj, robisz co trzeba na dany moment. Powodzenia. Będzie dobrze, jesteś fajnym człowiekiem, czuję 🌹

Dziękuję 🥹❤️
    Najtrudniejsze było zmierzenie się z niewygodną prawdą, bo to zburzyło cały mój świat, który znałam i w który wierzyłam. A później podjęcie decyzji. Boję się rozwodu, bo po drugiej stronie mam wyrachowanego kłamcę, manipulanta i człowieka, który z chęci zemsty nie zatrzyma się przed niczym. Ale jakoś czuję, że i z tym sobie poradzę 💪🏼

age.png
  • izabelka90 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jenny na też się ostatnio zastanawiałam jak tu zdjęcie dodać 🫣

Co do niani mamy neno vera.

Jenny93 lubi tę wiadomość

4ty transfer po leczeniu: Tarivid, Metronidazol, Nystatyna vp
    (neoparin, acard, prograf, bryophyllum, accofil)
    16.12.23 FET 4AA ⭐ 5dpt 5,06 6dpt 9,62 11dpt 87,9 13dpt 339 17dpt 2061 18dpt 2605 19dpt 2870 GS 8,7mm YS 3,3mm 23dpt 7834 CRL 0,29 cm 💓
    12+2 I prenatalne 5,59 cm, obraz USG prawidłowy ❤
    13+3 6,7 cm 💙
    21+2 II prenatalne 486g, echo serca ok ❤
    31+3 III prenatalne 1969g 💙
    Skarb na świecie 💙🥺 36+3 Nikoś 8.08.24 3280g, 55🌈
    4❄ pgta 😊
    age.png
  • gosinka Autorytet

Wysłany: 30 czerwca, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jenny93 wrote:
    Dzięki dziewczyny za polecajki. Właśnie najbardziej zależy mi na tym trybie nocnym kamerki, bo jak mąż ma ii zmianę to boję się nawet iść wziąć prysznic jakby mały się w tym czasie wybudził.

Gosinka jesteś silną i mądrą kobietą 🫂❤️ Dobrze, że stawiasz wasze dobro na pierwszym miejscu. Od razu przypomniała mi się taka grafika. Wklejam link bo oczywiście kalafior zapomniał jak wrzucić zdjęcie 🙈 Nawet jak teraz zgrywa twardziela to prędzej czy później będzie żałował

https://memy.jeja.pl/11371,po-rozstaniu.html

Grafika w punkt 😀❤️

A odnośnie kamerki - Xiaomi ma świetna jakość obrazu nocą. Możesz też mówić przez aplikację do dziecka albo słyszeć co się dzieje w pokoju. Ja przeniosłam synka z sypialni do jego pokoju. Ponieważ do bardzo późnych godzin nocnych mój mąż chodzi po domu to muszę mieć zamknięte drzwi do sypialni i do pokoiku synka. Włączam apkę na noc z głosem i jeszcze się nie zdarzyło, żeby mnie płacz młodego nie obudził. A jak ja się przebudzę to zerkam czy u niego wszystko ok. Moim skromnym zdaniem takie kamerki, niezależnie już od marki są o niebo lepsze niż niania, bo dziś wszystko mamy w telefonie. Jak ktoś nie prowadzi sobie jakichś wymyślnych statystyk ile czasu dziecko było w fazie REM i jaki ma puls to serio nie ma co przepłacać 🙂

Jenny93, Krakus lubią tę wiadomość

age.png
  • gosinka Autorytet

Wysłany: 30 czerwca, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Osa 🐝 wrote:
    Często takie osoby okazują się tchórzami i w zaciszu domowym same ze sobą nie potrafią wytrzymać.
    Masz wsparcie i to jest najważniejsze. Zmiana otoczenia zrobi dużo dla Was. Maluch wystartuje w żłobku , mama zadba o siebie i mam nadzieję, że to wszystko skończy się szybko i bezboleśnie.
    Człowiek, który żyje w takim „czymś” z czasem się przyzwyczaja i tak wygląda jego życie. Ty masz swój skarb, który zmienił Cię o 180st. Bo z dzieckiem rodzi się również Matka. Ten rok z synkiem na świecie Ci po prostu otworzył oczy i z tego co piszesz to chwała Bogu 🥵.

Trzymajcie się !🍀

Lepiej bym tego nie ujęła ❤️

Osa 🐝 lubi tę wiadomość

age.png
  • Mas Autorytet

Wysłany: 30 czerwca, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosinka,wygląda na to, ze to świetna decyzja! Podziwiam za siłę i odwagę.
    Nie daj się dziadowi. I uważaj na siebie i synka, bo takim ludziom, jaki wyłania się z Twojego opisu, może przyjść do głowy coś naprawdę głupiego. A już na pewno takiego, co utrudni Wam normalne życie.

gosinka lubi tę wiadomość

👱39 🧔38
    Starania ok.2 lat
    👱 Amh 3,95,
    🧔 Tetrazoospermia
    1. IFV
    04.2023
    19 komórek pobranych/13 zapłodnionych
    5 ❄️ 2x5.1.1, 5.1.2,5.2.1, 5.2.2
    Pgt-a: 1❄️ czeka
    Transfer 5.1.1 ❤️🍀21.07.2023 🙏
    6dpt Beta 41,1 mIu/ml 🙏
    10 dpt Beta 242,2 mIu/ml 🙏
    17 dpt beta 5233 mIu/ml 🙏 i w USG mamy pęcherzyk 🙏
    19 dpt w USG mamy pęcherzyk żółtkowy 🙏
    21 dpt w USG mamy zarodek 2 mm i ❤️
    12t1d 6,2 cm. chłopaka, USG prenatalne wszystko w normie, nifty: niskie ryzyka 🥳
    21t1d 464 g. Synka
    II USG prenatalne wszystko w normie 🥳
    26t2d 914 g. Synka
    III USG prenatalne wszystko w normie 🥳
    29t4d 1561 g. Synka
    32t2d 2039 g. Synka
    35t2d 2631 g. Synka
    38t2d 3514 g. Synka
    3.04.2024 (39+3) Miłosz 😍🥳😍 🥳3740 g. 10/10 pkt.
    age.png
  • WiosnyFanka Autorytet

Wysłany: 30 czerwca, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monester wrote:
    Dziewczyny tak jak mówiłam jestem przed włożeniem dziecka do piaskownicy. Powiedzcie mi czy wasze dzieci zjadają piasek ? 😂 Bo mój ostatnio co leży na ziemi to zjada. Może mu ten piasek do zabawy dam w krześle do karmienia to wtedy będzie się bawić

Oczywiście, że zjada. To znaczy próbuje, a ja łażąc za nim po pracu zabaw na czworakach staram się reagować odpowiednio szybko. Nie zawsze się udaje ;-)

monester lubi tę wiadomość

Starania od 2019.
    ET zarodek 3-dniowy: beta 0;
    FET 5AA KD (Encorton): beta 0;
    FET 4AA KD (Encorton, Atosiban, Neoparin, Embryoglue): beta 0;
    FET 3AA KD (Accofil, Atosiban, Neoparin, Embryoglue): beta 0;
    FET 4AB KD (Immunoglobuliny, Neoparin, Embryoglue): przy beta 2500 ciąża pozamaciczna;
    FET HB/2 po PGT-A KD (Immunoglobuliny, Neoparin): 8dpt - beta 110; 10dpt - beta 254; 12dpt - beta 468; 14dpt - beta 1024; 17dpt - beta 3987 (pęcherzyk w macicy);
    31dpt (7+2): CRL - 10,5mm i mamy serduszko;
    8+1: CRL - 1,73cm;
    11+5: CRL - 5,00cm (Nifty ok, Pappa ok. Będzie chłopak);
    13+6: CRL - 7,97cm
    21+4: połowkowe (475g Człowieka)
    35+5: narodziny synusia - 2450g

age.png
  • WiosnyFanka Autorytet

Wysłany: 30 czerwca, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosinka wrote:
    Dziękuję 🥹❤️
    Najtrudniejsze było zmierzenie się z niewygodną prawdą, bo to zburzyło cały mój świat, który znałam i w który wierzyłam. A później podjęcie decyzji. Boję się rozwodu, bo po drugiej stronie mam wyrachowanego kłamcę, manipulanta i człowieka, który z chęci zemsty nie zatrzyma się przed niczym. Ale jakoś czuję, że i z tym sobie poradzę 💪🏼

Gosinka, brzmi jak opis mojego ex. Nie byliśmy po ślubie, ale spędziłam (tfu - zmarnowałam) z tym typem 6 lat. Gość kłamał jak najęty za każdym razem jak tylko otworzył usta. Wychodził z domu do swojej pracy na etat, po czym po wieeelu miesiącach okazało się że w międzyczasie otworzył swoją firmę i do niej chodził. Tylko zapomniał mi o tym powiedzieć 🤣🤣🤣 A to tylko jeden przykład - inne nawet nie nadają się do puszczenia w eter.

Powiem Ci z autopcji - jeszcze będzie przepięknie, jeszcze będzie normalnie. Zobaczysz.

Starania od 2019.
    ET zarodek 3-dniowy: beta 0;
    FET 5AA KD (Encorton): beta 0;
    FET 4AA KD (Encorton, Atosiban, Neoparin, Embryoglue): beta 0;
    FET 3AA KD (Accofil, Atosiban, Neoparin, Embryoglue): beta 0;
    FET 4AB KD (Immunoglobuliny, Neoparin, Embryoglue): przy beta 2500 ciąża pozamaciczna;
    FET HB/2 po PGT-A KD (Immunoglobuliny, Neoparin): 8dpt - beta 110; 10dpt - beta 254; 12dpt - beta 468; 14dpt - beta 1024; 17dpt - beta 3987 (pęcherzyk w macicy);
    31dpt (7+2): CRL - 10,5mm i mamy serduszko;
    8+1: CRL - 1,73cm;
    11+5: CRL - 5,00cm (Nifty ok, Pappa ok. Będzie chłopak);
    13+6: CRL - 7,97cm
    21+4: połowkowe (475g Człowieka)
    35+5: narodziny synusia - 2450g

age.png
  • gosinka Autorytet

Wysłany: 1 lipca, 00:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WiosnyFanka wrote:
    Gosinka, brzmi jak opis mojego ex. Nie byliśmy po ślubie, ale spędziłam (tfu - zmarnowałam) z tym typem 6 lat. Gość kłamał jak najęty za każdym razem jak tylko otworzył usta. Wychodził z domu do swojej pracy na etat, po czym po wieeelu miesiącach okazało się że w międzyczasie otworzył swoją firmę i do niej chodził. Tylko zapomniał mi o tym powiedzieć 🤣🤣🤣 A to tylko jeden przykład - inne nawet nie nadają się do puszczenia w eter.

Powiem Ci z autopcji - jeszcze będzie przepięknie, jeszcze będzie normalnie. Zobaczysz.

Powiem Ci, że niezły as z tego Twojego exa 😀 Pewnie jak mój mąż, mówił prawdę jedynie wtedy, gdy się pomylił 😉 Co sprawiło, że znalazłaś w sobie siłę, żeby odejść? Domyślam się, że mimo okoliczności „żałobę” i tak pewnie trzeba przejść.

Mój małżonek wychodził na trening na rower, całe okrągłe 12 miesięcy w roku dwa razy w tygodniu. Ja go podziwiałam za samozaparcie i hart ducha, a się okazało, że on tym rowerem jeździł do monopolowego 🤡
    Reszta przykładów podobnie jak u Ciebie nie nadaje się do publikacji 😉

Będzie przepięknie i będzie normalnie, wierzę w to 🙂

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca, 02:33

age.png
  • monester Autorytet

Wysłany: 1 lipca, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosinka wrote:
    Powiem Ci, że niezły as z tego Twojego exa 😀 Pewnie jak mój mąż, mówił prawdę jedynie wtedy, gdy się pomylił 😉 Co sprawiło, że znalazłaś w sobie siłę, żeby odejść? Domyślam się, że mimo okoliczności „żałobę” i tak pewnie trzeba przejść.

Mój małżonek wychodził na trening na rower, całe okrągłe 12 miesięcy w roku dwa razy w tygodniu. Ja go podziwiałam za samozaparcie i hart ducha, a się okazało, że on tym rowerem jeździł do monopolowego 🤡
    Reszta przykładów podobnie jak u Ciebie nie nadaje się do publikacji 😉

Będzie przepięknie i będzie normalnie, wierzę w to 🙂
    To było moje pytanie też, bo mam wśród znajomych 4 takie przypadki i zawsze obecny był jakiś nałóg dodatkowo. Ale no mówię tu o wysokofunkcjonujacych osobach na dobrych stanowiskach w większości. Ale to co z tych ludzi wychodziło po rozstaniu - jak potrafia ryć psychikę swoim dzieciom. Niestety te matki czekały długo aby odejść.

• PatrycjaBbbbb Autorytet

Wysłany: 1 lipca, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikuszelek zjada piasek i mówi mniam mniam, tylko że głównie z naszej domowej piaskownicy, zamykanej na noc, więc chociaż żadne koty tam nie siusiaja i nikt nie gasi papierosów

Marcelinka też już zaliczyła niestety piasek w buzi 🙃

My mamy u Mikuszela tą Właśnie udało mi się znaleźć to na AliExpress: 142,97zł | Nowa 3,5-calowa niania wideo Noktowizor Kamera bezpieczeństwa 2.4G Matka Dziecko 2-drożna rozmowa audio Kamera do monitoringu wideo z temperaturą
    https://a.aliexpress.com/_Ewt2uFY, w monetkach mnie wyszła za 80-90zl, dobrze działa tryb nocny i ma osobny ekran

W domu też mamy kamerę IMOU i jest super do łóżeczka i jak wyjeżdżacie żeby podglądać dom, za koszt subskrybcji jakoś 10zl wszystko nagrywa i można później podglądać, chyba w Xiaomi jest to niedostępne albo dużo droższe, tylko tutaj tylko z telefonu, a wtedy już albo używasz podglądu kamerki albo przeglądasz telefon

Gosia dużo wytrwałości w tym trudnym czasie, kobieta jest siła, dasz sobie na pewno świetnie radę 😘

age.png

age.png

15. 03.2023 FET 4AA🥳🥳🥳!!!
    5dpt ⏸️
    6dpt Bhcg 38.4 mlU/mL
    8dpt Bhcg 132.3 mlU/mL
    10dpt Bhcg 337.2 mlU/mL
    12dpt Bhcg 824.8 mlU/mL
    14dpt Bhcg 2152.3 mlU/mL
    16 dpt GS 6mm + YS
    21 dpt Bhcg 21472.3 mlU/mL
    6w5d CRL 7.92mm + ♥️ + krwiak
    8w0d CRL 1.71cm + ♥️
    10w0d CRL 3.22cm
    12w3d CRL 6.3cm, prenatalne okej, chłopiec 🚗💙
    20w3d prenatalne II, 380g 🤩
    20.11 CC, 55cm, 3340g, 38+3

04.2024 - naturals, rośnie mała Mikuszelka 🚺
    26.08.24 20w6d II prenatalne - 340g 🌸
    CC planowane na 29.12.2024 38+6
    Marcelka, 3380g, 52cm

Sprzedaje na Vinted rzeczy po maluszkach 🛍️🛍️🛍️🛒🛒🛒

https://www.vinted.pl/member/107424262-pattbbb
  • AnkaSłomianka Autorytet

Wysłany: 1 lipca, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pozostając w temacie kamerek- wiele z nich wszystko archiwizuje na chińskich serwerach🤯🤬
    My to ominęliśmy jakoś(moj mąż super ogarnia takie techniczne rzeczy, ja jestem amebą w tej kwestii )
    Mieliśmy Eufy ale młody skutecznie ją zdemolował a teraz mamy Synology, ale to już jest po prostu kamerka do monitoringu.

🙎🏻‍♀️1985 PAI1 hetero, IO, 3x usuwane polipy (08.22, 06.23, 10.23)
    🙎🏻‍♂️1981
    13.11.23 transfer ❄️4.1.1
    20.11.23 bHCG -58
    22.11.23 bHCG- 150
    24.11.23 bHCG -345
    27.11.23 bHCG -1313
    age.png
  • monester Autorytet

Wysłany: 1 lipca, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam po prostu vtech z odbiornikiem.wlasnje przerażają mnie te chińskie serwery ;) na wyjazdy bierzemy po prostu zestaw.

• gosinka Autorytet

Wysłany: 1 lipca, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monester wrote:
    To było moje pytanie też, bo mam wśród znajomych 4 takie przypadki i zawsze obecny był jakiś nałóg dodatkowo. Ale no mówię tu o wysokofunkcjonujacych osobach na dobrych stanowiskach w większości. Ale to co z tych ludzi wychodziło po rozstaniu - jak potrafia ryć psychikę swoim dzieciom. Niestety te matki czekały długo aby odejść.

Niestety, często praca na odpowiedzialnym stanowisku za grubą kasę znajduje ujście w takich wysokofunkcjonujących nałogach. „To tylko jedno piwo”, ale jak pite 5 dni w tygodniu to już jednak zapala się czerwona lampka.
    Mam bliską koleżankę, której mąż jest właścicielem agencji nieruchomości. Zarabia obrzydliwie duże pieniądze. Ona nie pracuje. Na instagramie ciągle tylko egzotyczne wakacje i drogie gadżety. A w czterech ścianach stary co wieczór whiskey i kokaina, gdzie za ścianą śpi kilkuletni syn… Patologia. A ona w tym tkwi, bo przyzwyczaiła się do poziomu życia i boi się, że bez niego sobie nie poradzi…

age.png
  • gosinka Autorytet

Wysłany: 1 lipca, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnkaSłomianka wrote:
    Pozostając w temacie kamerek- wiele z nich wszystko archiwizuje na chińskich serwerach🤯🤬
    My to ominęliśmy jakoś(moj mąż super ogarnia takie techniczne rzeczy, ja jestem amebą w tej kwestii )
    Mieliśmy Eufy ale młody skutecznie ją zdemolował a teraz mamy Synology, ale to już jest po prostu kamerka do monitoringu.

Z serwerami to niestety prawda. Dlatego ja się nie zdecydowałam na subskrypcję i podglądam młodego tylko w czasie rzeczywistym.

age.png
  • gosinka Autorytet

Wysłany: 1 lipca, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monester wrote:
    Ja mam po prostu vtech z odbiornikiem.wlasnje przerażają mnie te chińskie serwery ;) na wyjazdy bierzemy po prostu zestaw.

Właśnie, w temacie wyjazdów, warto sprawdzić ustawienia takiej kamerki wcześniej. My byliśmy w maju w Grecji, w hotelu WiFi ogólnodostępne, a okazało się, że kamerka ma taką politykę bezpieczeństwa, że przy niezabezpieczonych sieciach wymaga podania hasła. Tym sposobem zostałam na wyjazd bez podglądu, bo nigdzie nie udało mi się tego ustawienia wyłączyć, a w recepcji nikt nie znał hasła 🤡

age.png
  • Rosa_13 Autorytet

Wysłany: 2 lipca, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PatrycjaBbbbb wrote:
    Mikuszelek zjada piasek i mówi mniam mniam, tylko że głównie z naszej domowej piaskownicy, zamykanej na noc, więc chociaż żadne koty tam nie siusiaja i nikt nie gasi papierosów

Marcelinka też już zaliczyła niestety piasek w buzi 🙃

My mamy u Mikuszela tą Właśnie udało mi się znaleźć to na AliExpress: 142,97zł | Nowa 3,5-calowa niania wideo Noktowizor Kamera bezpieczeństwa 2.4G Matka Dziecko 2-drożna rozmowa audio Kamera do monitoringu wideo z temperaturą
    https://a.aliexpress.com/_Ewt2uFY, w monetkach mnie wyszła za 80-90zl, dobrze działa tryb nocny i ma osobny ekran

W domu też mamy kamerę IMOU i jest super do łóżeczka i jak wyjeżdżacie żeby podglądać dom, za koszt subskrybcji jakoś 10zl wszystko nagrywa i można później podglądać, chyba w Xiaomi jest to niedostępne albo dużo droższe, tylko tutaj tylko z telefonu, a wtedy już albo używasz podglądu kamerki albo przeglądasz telefon

Gosia dużo wytrwałości w tym trudnym czasie, kobieta jest siła, dasz sobie na pewno świetnie radę 😘

Ja ta moja z Xiaomi bardzo lubię ale kurde mieszkam w kamienicy, ściany mają po pół metra i mamy słabe wifi w domu i czasami kamerka mi się wyłącza.

Izabelka jak Twoja laktacja? Wyciszyła się już po lekach? U mnie niby lepiej ale dzisiaj od rana znowu czuje że chyba będę musiała coś odciągnąć. Może leki mam źle rozpisane, biorę dostinex 1 na tydzień przez 4 tygodnie🤔🤔 Moja Mała w dodatku w nocy niby zapomniała ale dalej nie mogę chodzić w bluzkach czy sukienkach gdzie jest większy dekolt bo z daleka woła cici mama ammmm 🙈

age.png

Moja Dziewczynka 3500g ❤️🌹
  • Hope_89 Autorytet

Wysłany: 2 lipca, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem, że był temat ale co polecacie z filtrem dla dzieci?
    Ewentualnie macie już okularki do polecenia?

event.png[/url]
  • monester Autorytet

Wysłany: 2 lipca, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hope_89 wrote:
    Mleczko sunbrella.
    Okularki ktoś polecał doky ale nie mam osobiście jeszcze

• AnkaSłomianka Autorytet

Wysłany: 2 lipca, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy doky i są śliczne, ale Młody odmawia noszenia. Podobnie gardzi nakryciami głowy 😭

🙎🏻‍♀️1985 PAI1 hetero, IO, 3x usuwane polipy (08.22, 06.23, 10.23)
    🙎🏻‍♂️1981
    13.11.23 transfer ❄️4.1.1
    20.11.23 bHCG -58
    22.11.23 bHCG- 150
    24.11.23 bHCG -345
    27.11.23 bHCG -1313
    age.png
  • Rosa_13 Autorytet

Wysłany: 2 lipca, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hope_89 wrote:

U nas spf dermedic sunbrella a okularki Izipizi, super są i o dziwo Moja Dziewczynka je lubi i potrafi w nich całkiem długą chwilę wytrzymać.

age.png

Moja Dziewczynka 3500g ❤️🌹
‹‹ 1568 1569 1570 1571 1572 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ