udany transfer- ciążowe rozważania - edycja II
-
WIADOMOŚĆ
-
izabelka90 wrote:Gonia mój mały też dużo rzeczy pokazuje palcem że chce, niestety dużo których nie damy mu.... Wtedy jest płacz i też się kładzie 🫣😂 właśnie oby takich akcji nie było w sklepie 🫣
To moja już w sklepie wymyśla 🫠 jak jej wpadnie w oczy jakiś miś to jest krzyk.. byłyśmy ostatanio w h&y i na jej wysokości był mis pająk, powiedziałam nie to myślałam, że ucieknę stamtąd, taki krzyk ze szok! 😮
Właśnie też dostałyśmy Bujak Montessori na roczek i fajnie się na nim wycisza wieczorami. Co prawda lepsze jest rozbujanie go i wchodzenie pod 🤣 ale mebel ok. Wypełnia przestrzec stolika 😂
Jednego poranka byłam w łazience , był za duży spokój przyszłam po cichu, a ona włączyłam tv (naciskała co popadło) udało jej się wl. Ukryta prawdę , wzięła pieluszkę i dydusia i sobie leżała i jedna noga się bujała 🥹 z dnia na dzień jesyem w coraz większym szoku jej umiejętności. Dzie próbowałaś pokazać jej kolorowankę wodną, to najlepsze było wysysanie wody z pisaka -
Osa 🐝 wrote:To moja już w sklepie wymyśla 🫠 jak jej wpadnie w oczy jakiś miś to jest krzyk.. byłyśmy ostatanio w h&y i na jej wysokości był mis pająk, powiedziałam nie to myślałam, że ucieknę stamtąd, taki krzyk ze szok! 😮
Właśnie też dostałyśmy Bujak Montessori na roczek i fajnie się na nim wycisza wieczorami. Co prawda lepsze jest rozbujanie go i wchodzenie pod 🤣 ale mebel ok. Wypełnia przestrzec stolika 😂
Jednego poranka byłam w łazience , był za duży spokój przyszłam po cichu, a ona włączyłam tv (naciskała co popadło) udało jej się wl. Ukryta prawdę , wzięła pieluszkę i dydusia i sobie leżała i jedna noga się bujała 🥹 z dnia na dzień jesyem w coraz większym szoku jej umiejętności. Dzie próbowałaś pokazać jej kolorowankę wodną, to najlepsze było wysysanie wody z pisaka
Moja to się tak w sklepie drze czasami że mam ochotę uciec 🤣🙈 ale u nas to zawsze w Lidlu 🤣 jak dojrzy coś na co ma ochotę to wszyscy słyszą głośne aaaammmmmmmm 🤣🤡😜🙈🙈 -