udany transfer- ciążowe rozważania - edycja II
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamy rękawiczki merino z My Basic
Czy mogę je polecić? Hmmm… młody je ściąga w ułamku sekundy bo w nich nie da się zbierać kamieni i roślinek 🙀
Przejrzałam ofertę Reima - mają pięciopalczaste, ale obawiam się że będą za duże.
Wczoraj na gordonkach inne mamy mówiły że u nich to samo 🤦🏻♀️
-
My mamy jakiś dwupak ze smyka taki za 30 zł, rycZy jak zakładam i ciągnie ale najpierw rękawiczki zakładam a potem kurtkę żeby mu je trzymał ściągacz. W końcu przestają przeszkadzac i nawet kamienie idzie zbierać w nich. Mamy też takie ze sznurkiem grubsze ale tych nie zakładamy jeszcze.Hope_89 wrote:Jakie macie do polecenia rękawiczki dla maluchów ?
https://zapodaj.net/plik-3WPpUoBDIBWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada, 21:06
-
My mamy ten biały i jestem zadowolona, ładny dodatkowy mebel w kuchni 😅Staraczka2023 wrote:Kichenhelper polecacie jakieś konkretnej firmy ?
Nie mam pojęcia na co zwrócić uwagę 🫣
https://woodeczka.pl/produkt/kitchen-helper-super-safe-bez-otworow-z-zabezpieczeniem-13kg/?attribute_pa_kolor=bialy&gad_source=1&gad_campaignid=23148349803&gbraid=0AAAAABZAu0Y8Z_9gFNuBdrC4NJlXf0uz9&gclid=CjwKCAiAuIDJBhBoEiwAxhgyFhs8ydoxnLxfHKMARRPTFuZOMYSayMNyH6uyhb2Q9XCWUEAZPxcYwhoCHqQQAvD_BwE -
My już od 11 MSC korzystamy ,sprawdza mi się jak robię kolację, śniadanie. Czasem stoi i już coś zjada bo tak krzyczy AM AM 🫣😅Staraczka2023 wrote:Iza warto kupić ? Korzystacie ?
-
Staraczka2023 wrote:Kichenhelper polecacie jakieś konkretnej firmy ?
Nie mam pojęcia na co zwrócić uwagę 🫣
Jakbym wybierała drugi raz to tylko taki który tą ścianę którą dostawia się do mebli ma zabudowaną . Młody odpycha się nogami i odsuwa 🙀
Dziś zaczął wychodzić tą dolną szczeliną i musiałam go wyciągać bo utknął.
Jeśli masz spokojne dziecko to może takich akcji oczywiście nie robić
-
O kurde,tego jeszcze nie było, ale jak za wysoko stał to próbował się ewakuować górą 🫣AnkaSłomianka wrote:Jakbym wybierała drugi raz to tylko taki który tą ścianę którą dostawia się do mebli ma zabudowaną . Młody odpycha się nogami i odsuwa 🙀
Dziś zaczął wychodzić tą dolną szczeliną i musiałam go wyciągać bo utknął.
Jeśli masz spokojne dziecko to może takich akcji oczywiście nie robić -
Staraczka2023 wrote:😅 raczej mam spokojne dziecko , ale ma momenty gdzie mnie zaskakuje 😅
Nie do końca wiem o co chodzi ? Wiecie , który model ( z jakiej firmy ) się sprawdzi żeby nie było akcji jak u Ani ?
Wolę jednak nie ryzykować 😅
Przejrzałam właśnie internet i takich całkiem zabudowanych nie znalazłam. My nasz pewnie przerobimy sami.
-
My mamy rękawiczki z HMu w 3 packu z jednym
Palcem, tylko że tych trzypakow mamy dla dwójki dzieci 100 😆 na spacer wrzucamy kilka par w torbę, jak się zmoczą to zakładamy suche. Są cieniutkie, dzieci nie ściągają i ładnie chwytają co potrzebują
ja nie umiem zakładać innych rękawiczek póki co tak żeby dzieci mogły złapać bułeczkę na dworze albo coś na placu zabaw 🙃
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada, 11:17

15. 03.2023 FET 4AA🥳🥳🥳!!!
5dpt ⏸️
6dpt Bhcg 38.4 mlU/mL
8dpt Bhcg 132.3 mlU/mL
10dpt Bhcg 337.2 mlU/mL
12dpt Bhcg 824.8 mlU/mL
14dpt Bhcg 2152.3 mlU/mL
16 dpt GS 6mm + YS
21 dpt Bhcg 21472.3 mlU/mL
6w5d CRL 7.92mm + ♥️ + krwiak
8w0d CRL 1.71cm + ♥️
10w0d CRL 3.22cm
12w3d CRL 6.3cm, prenatalne okej, chłopiec 🚗💙
20w3d prenatalne II, 380g 🤩
20.11 CC, 55cm, 3340g, 38+3
04.2024 - naturals, rośnie mała Mikuszelka 🚺
26.08.24 20w6d II prenatalne - 340g 🌸
CC planowane na 29.12.2024 38+6
Marcelka, 3380g, 52cm
Sprzedaje na Vinted rzeczy po maluszkach 🛍️🛍️🛍️🛒🛒🛒
https://www.vinted.pl/member/107424262-pattbbb -
W H&M -20% (przy zakupach od 120zł) i -25% (przy zakupach powyżej 280zł).Starania od 2019.
ET zarodek 3-dniowy: beta 0;
FET 5AA KD (Encorton): beta 0;
FET 4AA KD (Encorton, Atosiban, Neoparin, Embryoglue): beta 0;
FET 3AA KD (Accofil, Atosiban, Neoparin, Embryoglue): beta 0;
FET 4AB KD (Immunoglobuliny, Neoparin, Embryoglue): przy beta 2500 ciąża pozamaciczna;
FET HB/2 po PGT-A KD (Immunoglobuliny, Neoparin): 8dpt - beta 110; 10dpt - beta 254; 12dpt - beta 468; 14dpt - beta 1024; 17dpt - beta 3987 (pęcherzyk w macicy);
31dpt (7+2): CRL - 10,5mm i mamy serduszko;
8+1: CRL - 1,73cm;
11+5: CRL - 5,00cm (Nifty ok, Pappa ok. Będzie chłopak);
13+6: CRL - 7,97cm
21+4: połowkowe (475g Człowieka)
35+5: narodziny synusia - 2450g

-
Ja nie jestem fanką BF, bo już od kilku lat obserwuję jak kilka dni-tygodni przed wiele sklepów podnosi ceny żeby potem zrobić sztuczną obniżkę.
Ale chętnie przyjmę polecajki fajnego stolika i krzesełek dla maluchów, ale czegoś co wystarczy na dłużej niż kilka miesięcy. Chcemy powoli zrobić dziewczynkom zabaw, żeby w domu w końcu zapanował względny ład. -
Podczas usypiania też, ale najbardziej intensywnie gdy się obudzi w nocy (śpimy razem), wpycha ręce i nogi pod poduszki, pode mnie, pod tatę, nie kopie, ale rozpycha się z całej siły nogamiAnkaSłomianka wrote:Czucie głębokie- kopanie itp
Czy wasze dzieciaki też podczas usypiania/ karmienia tak kopią ? Młody sam bierze moją rękę żebym mu ugniatała stopy i nogi i dopiero się uspokaja, a w zasadzie nogi się uspokajają. Fizjoterapeuta nie ma żadnych uwag dot rozwoju i motoryki Młodego.
Oczywiście internet pełen diagnoz itd

[/url]