X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Wielokrotne transfery
Odpowiedz

Wielokrotne transfery

Oceń ten wątek:
  • Hania2010 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grażyna wrote:
    Hania a badałaś AMH? Mi się okres zaczął robić taki słaby, to drastycznie spadło wtedy amh.

AMH przed ostatnia procedura w zeszlym roku 3,61 mam 42 lata pierwsze poronienie w 2021 roku gdzie AMH bylo prawie 7
    wiec to tak mysle nie to ostatnio robilam sama dla siebei badania w 4 dc bardzo maly mi wyszedl estradiol jedynie 13
    lh 2,81 a fsh 5.3 z koncowk cyklu w 28dc estradiol jedynie 28 juz sama nie wiem co robic

• Julia85 Koleżanka

Wysłany: 16 maja, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hania2010 wrote:
    Ja jestem po 9 transferach beta HCG startuje u mnie co drugi transfer 2 ciążę biochemiczne 2 poronienia w sumie 3 pełne procedury 15 zarodków badaliśmy tylko 3 z 8 z drugiej procedury wszystkie z wadami nikt nie wie czemu tak jest dodatkowo po pierwszym poronieniu z normalnego 4-5 dniowego okresu teram cały czas 3dni to max i to takie lekkie naprawdę krwawienie dużo badań poronionych z immunologi też różne kombinacje leków od prografu encortonu accofilu neoparin itd różne dawki i dalej stoimy w miejscu teraz z racji wieku nie przysługuje mi już in vitro z programu tzn moge AK lub AZ

Ile masz lat? Ja 6xbeta 0....

‹‹ 10 11 12 13 14
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ