Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Wielokrotne transfery
Odpowiedz

Wielokrotne transfery

Oceń ten wątek:
  • Hania2010 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2025, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grażyna wrote:
    Hania a badałaś AMH? Mi się okres zaczął robić taki słaby, to drastycznie spadło wtedy amh.

AMH przed ostatnia procedura w zeszlym roku 3,61 mam 42 lata pierwsze poronienie w 2021 roku gdzie AMH bylo prawie 7
    wiec to tak mysle nie to ostatnio robilam sama dla siebei badania w 4 dc bardzo maly mi wyszedl estradiol jedynie 13
    lh 2,81 a fsh 5.3 z koncowk cyklu w 28dc estradiol jedynie 28 juz sama nie wiem co robic

• Julia85 Koleżanka

Wysłany: 16 maja 2025, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hania2010 wrote:
    Ja jestem po 9 transferach beta HCG startuje u mnie co drugi transfer 2 ciążę biochemiczne 2 poronienia w sumie 3 pełne procedury 15 zarodków badaliśmy tylko 3 z 8 z drugiej procedury wszystkie z wadami nikt nie wie czemu tak jest dodatkowo po pierwszym poronieniu z normalnego 4-5 dniowego okresu teram cały czas 3dni to max i to takie lekkie naprawdę krwawienie dużo badań poronionych z immunologi też różne kombinacje leków od prografu encortonu accofilu neoparin itd różne dawki i dalej stoimy w miejscu teraz z racji wieku nie przysługuje mi już in vitro z programu tzn moge AK lub AZ

Ile masz lat? Ja 6xbeta 0....

‹‹ 10 11 12 13 14
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ