Wrocław- Invimed czy inna klinika
-
WIADOMOŚĆ
-
Aneczka powodzenia
Anuszka wiem, że masz za sobą bardzo niefajne przejścia w invikcie ale a nie chcesz jeszcze raz spróbować u W-O?
A za mną pierwszy zastrzyk z gonapeptylu i o dziwo całkiem przyjemny mam nadzieję, że tak już zostanie.Anna255, mysza89 lubią tę wiadomość
-
Anuszka wrote:No to super że dr J nie lubi dawać kwalifikacji to przez niego muszę podchodzić komercyjnie No brawo doktorku brawo
No to dziewczyny powodzenia!
Bo to jeden wielki dupek on tylko tona badań i iui bo kasa....kretyn za**!**
Do mnie tez na 1 wizycie on bedzie robił test na wrogosc śluzu jak ja k****w ciąży byłam by kase wydębić niech sie zacznie uczyć....i jak nie ma podejścia do par z niepłodnością to żegnam ozięble jeszcze 1 wizyta u niego na której mnie zdołuje nastraszy itd do pisze skarge i zrobie wszystko by go.wywalili z chukiem ....
mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty 10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB 5.11 crio 4 BB luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
nick nieaktualnymargo001 wrote:Aneczka powodzenia
A za mną pierwszy zastrzyk z gonapeptylu i o dziwo całkiem przyjemny mam nadzieję, że tak już zostanie.
no oby kochana, bo mi od zastrzykow coraz bardziej brzuch twardnieje i igla sie wydaje byc taka tepa, a brzuch twardy jak beton
no to jak juz po pierwszym kluciu, to mozna powiedziec, ze "zaczelo sie"
Kciukaaaaaam
margo001 lubi tę wiadomość
-
vvv008 wrote:Bo to jeden wielki dupek on tylko tona badań i iui bo kasa....kretyn za**!**
Do mnie tez na 1 wizycie on bedzie robił test na wrogosc śluzu jak ja k****w ciąży byłam by kase wydębić niech sie zacznie uczyć....i jak nie ma podejścia do par z niepłodnością to żegnam ozięble jeszcze 1 wizyta u niego na której mnie zdołuje nastraszy itd do pisze skarge i zrobie wszystko by go.wywalili z chukiem ....
Kiedy następna wizyta? J podejścia do pacjentów nie z tym się zgadzam w 100% Nie ma w nim niestety żadnej empatii czy choćby jakiegoś zrozumienia. Ja zawsze miałam mega stres przed wizytą u niego. W-O też niby dziwna ale z nią jakoś lepiej się dogaduję.mysza89 lubi tę wiadomość
-
margo001 wrote:Kiedy następna wizyta? J podejścia do pacjentów nie z tym się zgadzam w 100% Nie ma w nim niestety żadnej empatii czy choćby jakiegoś zrozumienia. Ja zawsze miałam mega stres przed wizytą u niego. W-O też niby dziwna ale z nią jakoś lepiej się dogaduję.
Wizyta 11 rejestrowałam się do dr w o i mam nadzieje ze z nią bedzie a nie z nim ....
W o.robiła mi i punkcje i transfer od niej człowiek usłyszy chociaż głupie powodzenia a od niego wiecznie ze cos nie tak.itd .....Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 10:45
mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty 10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB 5.11 crio 4 BB luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:Dziewczyny 1 września o 19:30 mamy wizyte kwalifikacyjna z dr w-o o 19 mamy wizyte normalna zeby sprawdzila czy wszystko w papierach gra, teraz wszystko w rękach mojej ginki..
Ania - a ty do normalnej gin chodzisz do Gruszczynskiej, tak? Gdzie ona przyjmuje prywatnie we Wrocku i ile u niej wizyta kosztuje? -
nick nieaktualny
-
Ja już jestem po punkcji. Nie było tak strasznie jak sobie to wyobrażałam. Także dziewczyny nie bójcie się. W sumie to tylko trochę brzuch mnie boli i to wszystko. Pobrali mi 15 pęcherzyków. Ciekawe w ilu były jajeczka i ile przeżyje.
Anna255 zleci Ci szybko zobaczysz, zaraz będziesz kończyć stymulację i podejdziesz do punkcji
margo001 szczerze to wolę już J. niż W-O. Jak dla mnie to J. jest bardziej delikatny podczas badania. Ale ile kobiet tyle zdań na temat lekarzy z kliniki.Alincia lubi tę wiadomość
18,06,2015 Kwalifikacja do Programu Rządowego Invicta Wrocław
5,08,2015 Pick Up
10,08,2015 Transfer odwołany
Luty 2016r rezygnacja z Programu Rządowego Invicta Wrocław
19.03.2016 pierwsza wizyta w Invimed Wrocław -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAneczkaa99 wrote:Ja już jestem po punkcji. Nie było tak strasznie jak sobie to wyobrażałam. Także dziewczyny nie bójcie się. W sumie to tylko trochę brzuch mnie boli i to wszystko. Pobrali mi 15 pęcherzyków. Ciekawe w ilu były jajeczka i ile przeżyje.
Anna255 zleci Ci szybko zobaczysz, zaraz będziesz kończyć stymulację i podejdziesz do punkcji
margo001 szczerze to wolę już J. niż W-O. Jak dla mnie to J. jest bardziej delikatny podczas badania. Ale ile kobiet tyle zdań na temat lekarzy z kliniki.
troszke mniej sie boje punkcji dzieki Tobie, tez masz wysokie AMH, wiec dajesz mi nadzieje... Daj nam znac jak sie dowiesz ile bylo dojzalych
ogolnie tez musze przyznac - dr J. delikatnie USG przeprowadza, a ostatnio u dr W-O troche bolaly jajniki podczas badania, no ale moze byla zmeczona, dlatego tak to teraz wszystko wyglada... -
nick nieaktualny
-
Aneczkaa99 wrote:Ja już jestem po punkcji. Nie było tak strasznie jak sobie to wyobrażałam. Także dziewczyny nie bójcie się. W sumie to tylko trochę brzuch mnie boli i to wszystko. Pobrali mi 15 pęcherzyków. Ciekawe w ilu były jajeczka i ile przeżyje.
margo001 szczerze to wolę już J. niż W-O. Jak dla mnie to J. jest bardziej delikatny podczas badania. Ale ile kobiet tyle zdań na temat lekarzy z kliniki.
Powodzonka, niech zarodeczki się rozwijają) -
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:Dziewczyny a czy do kwalifikacji trzeba miec aktualna cytologie?
u mnie nie wymagali... w sumie juz powinnam ja dawno zrobic, bo wczesniej robilam co pol roku, ze wzgledu na nadzerke, a juz grubo ponad rok nie powtarzalam badania nie wiem wlasnie jak to jest, kiedy sie ja robi, skoro teraz nie badali tego w klinice, chyba zaraz zapytam sie dziewczyn na watu IVF, jak to z tym jest