X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Wrocław- Invimed czy inna klinika
Odpowiedz

Wrocław- Invimed czy inna klinika

Oceń ten wątek:
  • Anuszka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to super że dr J nie lubi dawać kwalifikacji to przez niego muszę podchodzić komercyjnie :/ No brawo doktorku brawo :/

No to dziewczyny powodzenia!

k0kdanlij48n3q4y.png
  • margo001 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneczka powodzenia :)

Anuszka wiem, że masz za sobą bardzo niefajne przejścia w invikcie ale a nie chcesz jeszcze raz spróbować u W-O?

A za mną pierwszy zastrzyk z gonapeptylu i o dziwo całkiem przyjemny mam nadzieję, że tak już zostanie.

Anna255, mysza89 lubią tę wiadomość

2nn3vfxmqaxhqdgn.png
  • mysza89 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuszka wrote:
    No to super że dr J nie lubi dawać kwalifikacji to przez niego muszę podchodzić komercyjnie :/ No brawo doktorku brawo :/

No to dziewczyny powodzenia!

Bo to jeden wielki dupek on tylko tona badań i iui bo kasa....kretyn za**!**
    Do mnie tez na 1 wizycie on bedzie robił test na wrogosc śluzu jak ja k****w ciąży byłam by kase wydębić niech sie zacznie uczyć....i jak nie ma podejścia do par z niepłodnością to żegnam ozięble jeszcze 1 wizyta u niego na której mnie zdołuje nastraszy itd do pisze skarge i zrobie wszystko by go.wywalili z chukiem ....

mysza89
    Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty :) 10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB :( 5.11 crio 4 BB :( luty-3BC:(
    2018 córeczka
    2023 córeczka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    margo001 wrote:
    Aneczka powodzenia :)

A za mną pierwszy zastrzyk z gonapeptylu i o dziwo całkiem przyjemny mam nadzieję, że tak już zostanie.

no oby kochana, bo mi od zastrzykow coraz bardziej brzuch twardnieje i igla sie wydaje byc taka tepa, a brzuch twardy jak beton :/

no to jak juz po pierwszym kluciu, to mozna powiedziec, ze "zaczelo sie" :)

Kciukaaaaaam :D

margo001 lubi tę wiadomość

• margo001 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vvv008 wrote:
    Bo to jeden wielki dupek on tylko tona badań i iui bo kasa....kretyn za**!**
    Do mnie tez na 1 wizycie on bedzie robił test na wrogosc śluzu jak ja k****w ciąży byłam by kase wydębić niech sie zacznie uczyć....i jak nie ma podejścia do par z niepłodnością to żegnam ozięble jeszcze 1 wizyta u niego na której mnie zdołuje nastraszy itd do pisze skarge i zrobie wszystko by go.wywalili z chukiem ....

Kiedy następna wizyta? J podejścia do pacjentów nie z tym się zgadzam w 100% Nie ma w nim niestety żadnej empatii czy choćby jakiegoś zrozumienia. Ja zawsze miałam mega stres przed wizytą u niego. W-O też niby dziwna ale z nią jakoś lepiej się dogaduję.

mysza89 lubi tę wiadomość

2nn3vfxmqaxhqdgn.png
  • mysza89 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    margo001 wrote:
    Kiedy następna wizyta? J podejścia do pacjentów nie z tym się zgadzam w 100% Nie ma w nim niestety żadnej empatii czy choćby jakiegoś zrozumienia. Ja zawsze miałam mega stres przed wizytą u niego. W-O też niby dziwna ale z nią jakoś lepiej się dogaduję.

Wizyta 11 rejestrowałam się do dr w o i mam nadzieje ze z nią bedzie a nie z nim ....:(
    W o.robiła mi i punkcje i transfer od niej człowiek usłyszy chociaż głupie powodzenia a od niego wiecznie ze cos nie tak.itd .....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 10:45

mysza89
    Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty :) 10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB :( 5.11 crio 4 BB :( luty-3BC:(
    2018 córeczka
    2023 córeczka
  • Anuszka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    margo001 mam 5 mrozaczków z komercyjnego podejścia mam nadzieję że nie będę musiała przechodzić drugi raz stymulacji a nawet jeżeli będzie taka konieczność to moja noga w invicie nie postanie ;)

k0kdanlij48n3q4y.png
  • margo001 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    11 to wtorek a we wtorki w klinice tylko W-O, będzie dobrze.

Anuszka to super że tyle mrozaczków, na pewno jest w śród nich ten który zostanie z tobą na 9 miesięcy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 10:51

2nn3vfxmqaxhqdgn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny 1 września o 19:30 mamy wizyte kwalifikacyjna :) z dr w-o o 19 mamy wizyte normalna zeby sprawdzila czy wszystko w papierach gra, teraz wszystko w rękach mojej ginki..

margo001 lubi tę wiadomość

• margo001 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    Dziewczyny 1 września o 19:30 mamy wizyte kwalifikacyjna :) z dr w-o o 19 mamy wizyte normalna zeby sprawdzila czy wszystko w papierach gra, teraz wszystko w rękach mojej ginki..

No to trzymam kciuki żeby wszystko dobrze poszło :)

2nn3vfxmqaxhqdgn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:

Ania - a ty do normalnej gin chodzisz do Gruszczynskiej, tak? Gdzie ona przyjmuje prywatnie we Wrocku i ile u niej wizyta kosztuje?

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna255 wrote:
    Ania - a ty do normalnej gin chodzisz do Gruszczynskiej, tak? Gdzie ona przyjmuje prywatnie we Wrocku i ile u niej wizyta kosztuje?
    nie kochana, nie chodze do niej, zapytaj sie shooa bo ona byla u niej prywatnie:)

• Aneczkaa99 Przyjaciółka

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już jestem po punkcji. Nie było tak strasznie jak sobie to wyobrażałam. Także dziewczyny nie bójcie się. W sumie to tylko trochę brzuch mnie boli i to wszystko. Pobrali mi 15 pęcherzyków. Ciekawe w ilu były jajeczka i ile przeżyje.

Anna255 zleci Ci szybko zobaczysz, zaraz będziesz kończyć stymulację i podejdziesz do punkcji :)

margo001 szczerze to wolę już J. niż W-O. Jak dla mnie to J. jest bardziej delikatny podczas badania. Ale ile kobiet tyle zdań na temat lekarzy z kliniki.

Alincia lubi tę wiadomość

18,06,2015 Kwalifikacja do Programu Rządowego Invicta Wrocław
    5,08,2015 Pick Up
    10,08,2015 Transfer odwołany
    Luty 2016r rezygnacja z Programu Rządowego Invicta Wrocław
    19.03.2016 pierwsza wizyta w Invimed Wrocław
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    nie kochana, nie chodze do niej, zapytaj sie shooa bo ona byla u niej prywatnie:)

aaa - moze Cie z nia pomylilam, wiedzialam ze ktos tu do niej chodzil hehe, dzieki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneczkaa99 wrote:
    Ja już jestem po punkcji. Nie było tak strasznie jak sobie to wyobrażałam. Także dziewczyny nie bójcie się. W sumie to tylko trochę brzuch mnie boli i to wszystko. Pobrali mi 15 pęcherzyków. Ciekawe w ilu były jajeczka i ile przeżyje.

Anna255 zleci Ci szybko zobaczysz, zaraz będziesz kończyć stymulację i podejdziesz do punkcji :)

margo001 szczerze to wolę już J. niż W-O. Jak dla mnie to J. jest bardziej delikatny podczas badania. Ale ile kobiet tyle zdań na temat lekarzy z kliniki.

troszke mniej sie boje punkcji dzieki Tobie, tez masz wysokie AMH, wiec dajesz mi nadzieje... :) Daj nam znac jak sie dowiesz ile bylo dojzalych :)

ogolnie tez musze przyznac - dr J. delikatnie USG przeprowadza, a ostatnio u dr W-O troche bolaly jajniki podczas badania, no ale moze byla zmeczona, dlatego tak to teraz wszystko wyglada...

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a czy do kwalifikacji trzeba miec aktualna cytologie?

• Alincia Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My do kwalifikacji u W-O musieliśmy mieć AMH, NASIENIE, i ze względu na małą liczbę plemników dodatkowo USG JĄDER I OPIS...

jigt0hs.png
  • Alincia Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneczkaa99 wrote:

Powodzonka, niech zarodeczki się rozwijają)

jigt0hs.png
  • Alincia Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my 11 jedziemy na wizytę 1W do W-O. i to będzie mój 12 dzień cyklu z antykami. Co będzie robić dr na tej wizycie? I od kiedy będę brała ewentualnie zastrzyki?

jigt0hs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    Dziewczyny a czy do kwalifikacji trzeba miec aktualna cytologie?

u mnie nie wymagali... w sumie juz powinnam ja dawno zrobic, bo wczesniej robilam co pol roku, ze wzgledu na nadzerke, a juz grubo ponad rok nie powtarzalam badania :/ nie wiem wlasnie jak to jest, kiedy sie ja robi, skoro teraz nie badali tego w klinice, chyba zaraz zapytam sie dziewczyn na watu IVF, jak to z tym jest <3

‹‹ 8 9 10 11 12 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ