Wrocław- Invimed czy inna klinika
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania betę powtórzę jutro wynik będzie w czwartek. Sikańca nie robiłam i całe szczęście bo niska ta moja beta pewnie wyszedłby ujemny.
margo001 ja też z dnia na dzień miałam większy problem żeby się wkłuć to chyba normalne pod koniec stymulacji musiałam po trzy podejścia robić do jednego zastrzyku a na początku wchodziły jak w masełko. Tym że nie czujesz jajników się nie przejmuj to o niczym nie świadczy ja nie czułam w ogóle a pobrali mi 11 dojrzałych komórek i do tego na jednym mam torbiel endometrialną. A znowu jak brałam CLO to jajniki chciało mi rozsadzić taki ból. -
nick nieaktualnyAnuszka wrote:Ja wcześnie zaczęłam starania i całe szczęście W sumie po prostu się nie zabezpieczaliśmy i czekaliśmy co los nam przyniesie i dopiero po ponad dwóch lata poprosiłam o pomoc lekarza, przechodziłam wszystkie etapy nic nie pomagała udało mi się tylko przeskoczyć IUI. A w tym roku skończyłam 28 lat.
Ania1986 trzymam kciuki żeby wszystko ułożyło się po Twojej myśli
ja tez duzo etapow przeskoczylam tak naprawde, bo skonczylam clo, a chwile po tym udalismy sie od razu do kliniki i wtedy padla decyzja o IVF. Nie wiem nawet czy mam drozne jajowody, czy mam wrogi sluz... pewnie jak IVF bedzie zawodzic bede szukac innych alternatyw Niekoniecznie to IVF jest koncowym wyjsciem dla staraczek -
nick nieaktualnymargo001 wrote:Ania kasa jest bo wiem że na bieżąco kwalifikują tylko na stymulację raczej musisz się nastawić na październik, znajoma wczoraj do nich dzwoniła i pytała jak sytuacja wygląda.
Anuszka bardzo ci życzę żeby beta rosła, czyli dobrą decyzję podjęłaś z tym Invimedem.
nie wiem wlasnie ktora wersja prawdziwsza sa dwie: pazdziernik i styczen jak styczen, to wracam na te kilka miesiecy do mojego no chyba, ze mnie kropek tu zatrzyma na 9 miesiecyWiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 14:31
-
margo001 wrote:Mysza ja się stymuluję i niestety muszę potwierdzić, że z każdym zastrzykiem trudniej się wkłuć W piątek wizyta 8ds tak to się chyba nazywa. Póki co jajników prawie nie czuję i to mnie zaczyna martwić.
Ania u mnie też patrzyli tylko na zaświadczenie i aktualne badania, no i hsg ale dlatego że miałam jeszcze IUI w klinice.
Moje crio sie nie odbędzie mam wode w macicy zebraną ....juz nawet nie miałam siły pytac o kase i 2 procedure bo ryczeć mi się chciało ....:(musze czekac na @ i dopiero crio czyli koniec wrześniamysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty 10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB 5.11 crio 4 BB luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mysza przykro mi, wiem, że takie wiadomości podcinają skrzydła ale może trochę odpoczniesz, nabierzesz sił i kropek będzie miał dobre warunki żeby z tobą zostać.
Ania ja mam długi protokół i jakoś nie pamiętam żeby któraś z dziewczyn pisała o krótkim -
nick nieaktualnywiem, ze jedna z dziewczyn, ktora ze mna równo miala stymulacje, miala wczesniej dlugi protokol (ale tez i wieksze dawki leku niz ja, bo nie miala PCO), a teraz bedzie miala krotki protokol, tez nie miala wysokiego AMH. Moze to jest tak, ze w kazdej klinice zalezy od przypadku i lekarza (naprawde, przechodzac z rak do rak od lekarzy w jednej klinice idzie sie spotkac z tym, ze jeden chce nami kierowac w inny sposob niz ten drugi lekarz, kazdy moze miec zupelnie inna wizje naszego leczenia, nie wszystko sie pokrywa), a pierwsza stymulacja to tak na zasadzie metody "prób i bledow" Mam nadzieje, ze przy kolejnej stymulacji lekarze beda juz wiedzieli jak dzialac w danym przypadku i znajda na kazda "zloty srodek"
-
nick nieaktualnyWyniki z dzisiaj, prosze dziewczyny o dalsze kciuki, zeby ciaza sie utrzymala, bo ja to straszna panikara jestem, nie wierze w to co sie dzisiaj dzieje...! Tym bardziej, ze nie mam mrozaczkow...
bega HCG 58,72
progesteron 47,85
estradiol 1122,47
Niech ta chwila szczescia trwa wiecznie...! Teraz zaciskam kciuki za was :*
dzis 7dpt, rano mocne II krechy - gdyby nie test, nie pojechalabym dzis na bete...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 14:45
Danae, muszynka, mysza89, freya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnna255 wrote:Wyniki z dzisiaj, prosze dziewczyny o dalsze kciuki, zeby ciaza sie utrzymala, bo ja to straszna panikara jestem, nie wierze w to co sie dzisiaj dzieje...! Tym bardziej, ze nie mam mrozaczkow...
bega HCG 58,72
progesteron 47,85
estradiol 1122,47
dzis 7dpt, rano mocne II krechy - gdyby nie test, nie pojechalabym dzis na bete...
Gratulacje!!! :*Anna255 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnna255 wrote:Wyniki z dzisiaj, prosze dziewczyny o dalsze kciuki, zeby ciaza sie utrzymala, bo ja to straszna panikara jestem, nie wierze w to co sie dzisiaj dzieje...! Tym bardziej, ze nie mam mrozaczkow...
bega HCG 58,72
progesteron 47,85
estradiol 1122,47
dzis 7dpt, rano mocne II krechy - gdyby nie test, nie pojechalabym dzis na bete...Anna255, mysza89 lubią tę wiadomość
-
Anna255 wrote:Wyniki z dzisiaj, prosze dziewczyny o dalsze kciuki, zeby ciaza sie utrzymala, bo ja to straszna panikara jestem, nie wierze w to co sie dzisiaj dzieje...! Tym bardziej, ze nie mam mrozaczkow...
bega HCG 58,72
progesteron 47,85
estradiol 1122,47
dzis 7dpt, rano mocne II krechy - gdyby nie test, nie pojechalabym dzis na bete...
Teraz kochana trzymaj kciuki za mnie by dr w o miała dobrą rękę we wrześniu i się udało ujrzeć 2 krechy
A teraz wypoczywaj ....Trzymam kciuki za przyrostmysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty 10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB 5.11 crio 4 BB luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
nick nieaktualnymysza89 wrote:Teraz kochana trzymaj kciuki za mnie by dr w o miała dobrą rękę we wrześniu i się udało ujrzeć 2 krechy
A teraz wypoczywaj ....Trzymam kciuki za przyrost
wiruski dla kazdej z Was :*:*:*:* łapcie ile wlezie, nie chce sama z brzuszkiem chodzic - musimy sie razem trzymac dalej
mysza89, freya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnychyba zrobilam dr W-O niezla reklame, ma babka "dobra reke" hehe
http://www.extensor.pl/index.php?strona=stan.fizjologiczny
jedzcie duzo bialka, bo wtedy sa wieksze szanse:
http://www.akademiadietetyki.pl/prozdrowotne-wlasciwosci-serwatki-niedocenianego-skarbu/
http://dobrzebozdrowo.blogspot.com/2013/07/odzywianie-przy-ivf-i-nie-tylko.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 06:48
mysza89 lubi tę wiadomość