Wrocław- Invimed czy inna klinika
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny przepraszam jesli sie powtarzam z pytaniem ale zaczynam panikowac
mam zaswaidczenie o 2 lata leczenia(6 cykli z clo-czynnik jajnikowy) bad. nasienia, fsh, amh
i czy wymagali od wAS w invikcie potwierdzenia w sensie , wyników badan itd tych lat wpisanych w zaswaidczeniu?
czy jesli mam czynnik jajnikowy czy musze wszystkie papiery z cykli monitorowanych brac ze soba(zdjacia usg,opisy cyklu) , beda tego wymagac aby przedstawic potwierdzenie? -
Aniu ja na zaświadczeniu od ginekologa miałam info o czasie starań o ciążę i bardzo krótką informację o cyklach stymulowanych (miesiąc, jaki lek, jaka dawka, cykl reaktywny, albo niereaktywny). Tylko tyle. To wystarczyło Dr powiedziała, że porządny ginekolog, że takie zaświadczenie mi wystawił. Żadnych papierów z monitoringów nie potrzebujesz. Oczywiście w razie W możesz je mieć przy sobie.
Powodzenia!!Ania1986 lubi tę wiadomość
-
Ania1986 wrote:Dziewczyny przepraszam jesli sie powtarzam z pytaniem ale zaczynam panikowac
mam zaswaidczenie o 2 lata leczenia(6 cykli z clo-czynnik jajnikowy) bad. nasienia, fsh, amh
i czy wymagali od wAS w invikcie potwierdzenia w sensie , wyników badan itd tych lat wpisanych w zaswaidczeniu?
czy jesli mam czynnik jajnikowy czy musze wszystkie papiery z cykli monitorowanych brac ze soba(zdjacia usg,opisy cyklu) , beda tego wymagac aby przedstawic potwierdzenie?
A u kogo masz kwalifikację? -
nick nieaktualnySzewskaPasja wrote:A u kogo masz kwalifikację?
J. omijam szerokim lukiem! bo juz mialam z nim do czynienia i on mi gawarantowal jeszcze w marcu ze sie nie zakwalifikujemy z nasza historia , a jesli jutro sie uda to umowie sie specjalnie na ktoras wizyte do niego aby mu dowalic tekstem jakimsWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 21:40
mysza89 lubi tę wiadomość
-
Jak u W-O to powinno wystarczyć. Trzymam kciuki i daj znać jak poszło. A J. lepiej dalej omijaj szerokim łukiem, szkoda Twoich nerwów
-
nick nieaktualny
-
Ania u W-O nie powinno być problemu, weź wszystko co masz na wszelki wypadek ale obstawiam, że będzie ją interesowało tylko amh, nasienie i zaświadczenie
hmmm nie pamiętam ile wizyta tam kosztowała, zwykle jakieś badania przy okazji robiłam. Trzymam kciuki za wizytę -
nick nieaktualnyKochane, zamiast pisac do kazdej z osobna napisze tu
Wyniki z dzis:
betaHCG 640.08 mIU/ml (po 6 dniach od pierwszej bety)
estradiol 1376 pg/ml
progesteron 51.89
no i... chyba klinika ma dobry sprzet, bo dr wypatrzyla pecherzyk ja osobiscie bym go nie dojrzala na tym ekranie, ona mi pokazala malutenka kropeczke. Pecherzyk ma na dzien dzisiejszy 0,18 cm, a endometrium 2 cm.
Jutro musze umawiac sie na wizyte juz do lekarza prowadzacego, mam nadzieje, ze bedzie ok. Teraz najgorsze bedzie czekanie. No i apropo jajnika lewego, co mnie klul, dr mowi, ze oba jajniki sa ok, wiec tez sie uspokoilam
Pozdrawiam i zycze milego dniafreya, margo001, mysza89 lubią tę wiadomość
-
Anna255 wrote:Kochane, zamiast pisac do kazdej z osobna napisze tu
Wyniki z dzis:
betaHCG 640.08 mIU/ml (po 6 dniach od pierwszej bety)
estradiol 1376 pg/ml
progesteron 51.89
no i... chyba klinika ma dobry sprzet, bo dr wypatrzyla pecherzyk ja osobiscie bym go nie dojrzala na tym ekranie, ona mi pokazala malutenka kropeczke. Pecherzyk ma na dzien dzisiejszy 0,18 cm, a endometrium 2 cm.
Jutro musze umawiac sie na wizyte juz do lekarza prowadzacego, mam nadzieje, ze bedzie ok. Teraz najgorsze bedzie czekanie. No i apropo jajnika lewego, co mnie klul, dr mowi, ze oba jajniki sa ok, wiec tez sie uspokoilam
Pozdrawiam i zycze milego dnia
a co dr .W O na to ,że sie udało mimo tego ,że nie dawała szans??i jak z białkiem bierzesz dalej??mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty 10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB 5.11 crio 4 BB luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:Dziewczyny a wy tez umawialyscie się na wizytę taka przed kwalifikacja? Aby leklarz sprawdzil papiery? Czy od razu na kwalifikacje?
ja byłam wcześniej na wizycie u profesora i to on zadecydował .ty dzis masz wizyte ?trzymam kciukimysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty 10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB 5.11 crio 4 BB luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:Dziewczyny a wy tez umawialyscie się na wizytę taka przed kwalifikacja? Aby leklarz sprawdzil papiery? Czy od razu na kwalifikacje?