Wrocław- Invimed czy inna klinika
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymuszynka wrote:Tak mi Ania pisala ze brala o 7 i o 21.
Spokojnie wdrożysz się do nich przy gonapeptylu.
Nie jest tak zle jak myslalam, ze będzie.
A jak to jest z tym Gonapeptylem to sa ampulki 0.1 i to jest tak jaby jeden zastrzyk? -
nick nieaktualnyDziewczyny a kiedy robiliscie wirusologie itd? Tzn te badania co sie robi po kwalifikacji? Bo my jeszcze zadnych skierowan nie dostalismy, a widzialam ze niektore dziewczyny robily zaraz po kwalifikacji
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 07:56
-
Tak ania to sa ampułkostrzykawki wiec igly krótkie i cienkie. Jest ok. Potem chyba już się pobiera lek do strzykawki wiec nie wiem czy będzie tak samo wygodnie.
My wirusologie robiliśmy w tym samym dniu, w którym dostaliśmy kwalifikacje.
A Ty kiedy masz zrobić ?
Alincia potem Ci napisze jak z tym nasieniem, ale szalu nie ma.I procedura
II procedura - beta pozytywna !!!
-
nick nieaktualnymuszynka wrote:Tak ania to sa ampułkostrzykawki wiec igly krótkie i cienkie. Jest ok. Potem chyba już się pobiera lek do strzykawki wiec nie wiem czy będzie tak samo wygodnie.
My wirusologie robiliśmy w tym samym dniu, w którym dostaliśmy kwalifikacje.
A Ty kiedy masz zrobić ?
Alincia potem Ci napisze jak z tym nasieniem, ale szalu nie ma. -
nick nieaktualnymuszynka wrote:a to dziwne Ania bo mi WO antyki kazala brac od 9dc.
Ale najważniejsze, ze macie kwalifikacje bo już się balam, ze nic z tego skoro się nie odzywalas...
Gratuluje
moze maja za duzo osob na dany termin i dlatego tak powiedziala z tymi antykami. Ja mialam stymulacje rozpoczac pod koniec lipca, a mnie tydzien pozniej przeniesli na sierpien, bo juz za duzo osob mieli... -
nick nieaktualnymuszynka wrote:Tak mi Ania pisala ze brala o 7 i o 21.
Spokojnie wdrożysz się do nich przy gonapeptylu.
Nie jest tak zle jak myslalam, ze będzie.
muszynka - zapomnialam dodac, ze to 2 dziennie podczas stymulacji
poki co bierze sie 1 gonapeptyl co 2 dni, potem jak sie rozpocznie stymulacje to rano bralam gonapeptyl, a wieczorem menopur. Ale spokojnie wszystko macie na rozpisce i tego sie trzymajcie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlincia wrote:Mi z mutacji wyszlo ze musze brac febrisan i do tego kwas foliowy 4mg ...bo nie przyswajam kwasu f...
no ja tez mam mutacje MTHFR, ale mialam dawke 5 mg kwasu - a Ty 4 mg? Dzwne a febrisan? na co to jest, w czym to pomaga?Alincia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlincia wrote:A dlugo ten menopur?
ja mialam stymulacje menopurem 12 dni az, roznie to bywa, w zaleznosci jak rosna pecherzyki...
przy menopurze najpierw trzeba zmieszac 2 ampulki - rozpuszczalnik z ta druga ampulka w ktorej znajduje sie tabletka do rozpuszczenia. Potem juz tylko kazdego dnia nabiera sie z jednego pojemnika odpowiednia dawke leku -
nick nieaktualnyPamietam jeszcze jak ja meczylam dziewczyny na watku IVF, bo nic nie wiedzialam
Takze - czekam na Wasze brzuszki Powodzenia kochane :*******
pomagam Wam, bo i Wy mnie strasznie tu wspieralyscie, nawet wtedy gdy "swirowalam" ze strachu za bardzo hihimuszynka, Alincia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlincia wrote:To dostaniecie nast razem... albo zrob na wlasna reke... to nie zaszkodzi a nawet bedziesz spokojniejsza... kariotypy i mutacje i tak sa bez refundacji... przynajmniej my musielismy placic
-
Anna255 wrote:no ja tez mam mutacje MTHFR, ale mialam dawke 5 mg kwasu - a Ty 4 mg? Dzwne a febrisan? na co to jest, w czym to pomaga?
Kochana pochrzanilam... kwas 5mg a femibion a nie febrisan... femibion kazala mi brac bo ta mutacja nie przyswaja kwasu f a w skladzie femibionu jest jakis skladnik ktory pozwala temu kwasowu sie wchlonoc a nie wydalic...