WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
lithe ja ostatnio zamawiam wszytsko na doz.pl bo wkurza mnie ciagłe chodzenie po aptekach i pytanie o leki a pani farmaceutki za każdym razem wytrzeszczają na mnie oczy ... gdy pytam o różne specyfiki!! porażka;/
lithe123, sara_nar, weronika86 lubią tę wiadomość
-
http://www.doz.pl/apteka/p53452-Dong_Quai_520_mg_kapsulki_100_szt z DOZ taki będzie ok? Jest też jakiś inny, ale nie ma podane ile mg zawiera w kapsułce.
kiti lubi tę wiadomość
-
lithe123 wrote:http://www.doz.pl/apteka/p53452-Dong_Quai_520_mg_kapsulki_100_szt z DOZ taki będzie ok? Jest też jakiś inny, ale nie ma podane ile mg zawiera w kapsułce.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 15:16
-
lithe123 wrote:Dzięki kochana. A bierzesz 2 tabl bo masz więcej niż 60kg czy po prostu tak? Przepraszam, za niedyskretne pytanie
biorę dwie bo mam więcej niż 60 kg ale przy 180 cm wzrostu nie robi to wrażenia
Pierwsze słyszę, że casta ma zwiekszac prl i laktację, wydaje mi sie to nieprawdopodobne. Na mnie zawsze działało wręcz przeciwnie, likwidowało mlekotok itp
ciekawe z drugiej strony skąd brał się u mnie mlekotok gdy w badaniu prl wszystko wychodziło w normie. gin zalecił wtedy badania na markery nowotworowe i i usg piersi-wszystko wyszło w całkowitej normie i zdrowiu... -
ania tobie się odbija po dongu ? a co ja mam powiedzieć jak brałam 4 naraz ?
iwcia z tego co weronika mi pisala to lyzeczka octu na butelke 1.5 l wody.iwcia77, weronika86 lubią tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
nick nieaktualnylithe123 wrote:http://www.doz.pl/apteka/p53452-Dong_Quai_520_mg_kapsulki_100_szt z DOZ taki będzie ok? Jest też jakiś inny, ale nie ma podane ile mg zawiera w kapsułce.
-
nick nieaktualnyKurcze puki co zero skutkow ubocznych
na odbiajnia znalazlam sposob (metowa guma do zucia) i jakos tak dziwnie bo po godzine od wzieciu zaczely mnie jajniki kluc, i tak jakbym sie ożywiła ;P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 17:30
staraczka24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:hej Baby Jagi
nie moge znalezc forum dotyczacego octu jablkowego...dzis nabylam droga kupna i nie wiem w jakiej proporcji mam go rozrobic...napiszecie mi szybka sciagawke? dziekuje piknie
jeju, iwcia77, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Ania1986 wrote:Kurcze puki co zero skutkow ubocznych
na odbiajnia znalazlam sposob (metowa guma do zucia) i jakos tak dziwnie bo po godzine po wzieciu zaczely mnie jajniki kluc, i tak jakbym sie ożywiła ;P
jeju, weronika86 lubią tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
nick nieaktualnystaraczka24 wrote:jak czujesz jajniki to nie zwiększaj poki co dawki, masz więcej energii bo podnosi ciśnienie. a jak nei chcesz żeby się odbijalo - popijaj szklanka mleka
jakbym miała mlekiem popic to chyba wolala bym aby mi sie odbijalo;) nie cierpię mleka..
jeju lubi tę wiadomość
-
i....zaliczyłam dziś zahaczenie się o gwóźdź, wywrotkę przez kabel na podłodze, walnięcie palcami o kant mebli z rozmachem...no i jak kończyłam prawie juz obiad skończyl się gaz w butli.
A teraz pytam czyja to sprawka? No!iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ha ha ha
No coś w tym jest....nie chcę chwalić dnia przed zachodem słońca ale coraz mniej leci....może te tabsy zadziałają?
Bo ja już szykuję torbę do szpitala i jak do poniedziałku nie będzie wyraźnej poprawy, to jadę na szpital. Póki co jest poprawa. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny