WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
lithe ja ostatnio zamawiam wszytsko na doz.pl bo wkurza mnie ciagłe chodzenie po aptekach i pytanie o leki a pani farmaceutki za każdym razem wytrzeszczają na mnie oczy ... gdy pytam o różne specyfiki!! porażka;/
lithe123, sara_nar, weronika86 lubią tę wiadomość
-
http://www.doz.pl/apteka/p53452-Dong_Quai_520_mg_kapsulki_100_szt z DOZ taki będzie ok? Jest też jakiś inny, ale nie ma podane ile mg zawiera w kapsułce.
kiti lubi tę wiadomość
-
lithe123 wrote:http://www.doz.pl/apteka/p53452-Dong_Quai_520_mg_kapsulki_100_szt z DOZ taki będzie ok? Jest też jakiś inny, ale nie ma podane ile mg zawiera w kapsułce.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 15:16
-
lithe123 wrote:Dzięki kochana. A bierzesz 2 tabl bo masz więcej niż 60kg czy po prostu tak? Przepraszam, za niedyskretne pytanie
Pierwsze słyszę, że casta ma zwiekszac prl i laktację, wydaje mi sie to nieprawdopodobne. Na mnie zawsze działało wręcz przeciwnie, likwidowało mlekotok itp
ciekawe z drugiej strony skąd brał się u mnie mlekotok gdy w badaniu prl wszystko wychodziło w normie. gin zalecił wtedy badania na markery nowotworowe i i usg piersi-wszystko wyszło w całkowitej normie i zdrowiu... -
ania tobie się odbija po dongu ? a co ja mam powiedzieć jak brałam 4 naraz ?
iwcia z tego co weronika mi pisala to lyzeczka octu na butelke 1.5 l wody.iwcia77, weronika86 lubią tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
nick nieaktualnylithe123 wrote:http://www.doz.pl/apteka/p53452-Dong_Quai_520_mg_kapsulki_100_szt z DOZ taki będzie ok? Jest też jakiś inny, ale nie ma podane ile mg zawiera w kapsułce.
-
nick nieaktualnyKurcze puki co zero skutkow ubocznych na odbiajnia znalazlam sposob (metowa guma do zucia) i jakos tak dziwnie bo po godzine od wzieciu zaczely mnie jajniki kluc, i tak jakbym sie ożywiła ;P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 17:30
staraczka24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:hej Baby Jagi nie moge znalezc forum dotyczacego octu jablkowego...dzis nabylam droga kupna i nie wiem w jakiej proporcji mam go rozrobic...napiszecie mi szybka sciagawke? dziekuje piknie
jeju, iwcia77, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Ania1986 wrote:Kurcze puki co zero skutkow ubocznych na odbiajnia znalazlam sposob (metowa guma do zucia) i jakos tak dziwnie bo po godzine po wzieciu zaczely mnie jajniki kluc, i tak jakbym sie ożywiła ;P
jeju, weronika86 lubią tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
nick nieaktualnystaraczka24 wrote:jak czujesz jajniki to nie zwiększaj poki co dawki, masz więcej energii bo podnosi ciśnienie. a jak nei chcesz żeby się odbijalo - popijaj szklanka mleka
jeju lubi tę wiadomość
-
i....zaliczyłam dziś zahaczenie się o gwóźdź, wywrotkę przez kabel na podłodze, walnięcie palcami o kant mebli z rozmachem...no i jak kończyłam prawie juz obiad skończyl się gaz w butli.
A teraz pytam czyja to sprawka? No!iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ha ha ha No coś w tym jest....nie chcę chwalić dnia przed zachodem słońca ale coraz mniej leci....może te tabsy zadziałają?
Bo ja już szykuję torbę do szpitala i jak do poniedziałku nie będzie wyraźnej poprawy, to jadę na szpital. Póki co jest poprawa. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny