WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
To może ja Wam wyślę, mam całe pudełko Od wyboru do koloru i odcień kreski też możecie określić jaki sobie życzycie hahahahaahah jej no idę, bo nic w domu i nic w ogrodzie nie zrobione :-)Pozdrowić od Was moje kury?
Ania1986, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystaraczka24 wrote:dziewczyny,
nie wiem czemu ale momentami czuje takie mocniejsze cmienie w podbrzuszu jakby miała zaraz dostać @.
wkurza mnie to !staraczka24, jeju, sara_nar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ania ja nieraz tak miałam bialy mleczny gesty ale rozciągliwy - jak sprawdzasz sluz to codziennie o stalrej porze i ZAWSZE zaznaczasz ten bardziej plodny.
" w ciąży ta kto już jest" ja się obawiam @ nie nie nie nie ! ta zolza nie może do mnie przyjść !!!!!!!!!!!1
jak się wkurw..................... am !!!!!! AAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! faceci to idioci ! mój maz jutro chce 3 lozka przestawiać bo dziś nie ma kogo poprosić o pomoc, jakby jutro miał ! a mieć nie będzie kogo jutor do pomocy, tak mnie wkur...... ze sama sobie je poprzestawianm !Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2014, 15:28
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
nick nieaktualny
-
ania ale jutro przywozimy nowe lozko- jest niedziela, nie będę w wolny dzień mebli przestawiać ! wole to mieć już przygotowane i jutro tylko wnieść lozko a nie niedosc ze nwniesc to jeszcze stare poprzestawiać !
ja pierd boli ! mam skorcze jakby @owe ale od czasu do czasu, jakbym miała zaraz dostać @.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2014, 15:33
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
nick nieaktualnystaraczka24 wrote:ania ale jutro przywozimy nowe lozko- jest niedziela, nie będę w wolny dzień mebli przestawiać ! wole to mieć już przygotowane i jutro tylko wnieść lozko a nie niedosc ze nwniesc to jeszcze stare poprzestawiać !
ja pierd boli ! mam skorcze jakby @owe ale od czasu do czasu, jakbym miała zaraz dostać @. -
ja mysle ze on szuka wymówki wiesz ? bo moja bratowa miała wczoraj urodziny, i na dziś nas zapraszala ale napisałam jej ze nie damy rady ( nie miałam ochoty jechać bo i tak pic nie będę...) ale mój brat zadzwonil do mojego meza i spytal co pijemy i od tego momentu mój maz ma milion wymówek !Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
ja uciekam, nie wiem czy będę przez weekend... watpie, bo mezu wyzywa na mnie jak siedze w domu z wami.. postaram się jutro dac znac jak wypadl test haha i jaka mam tempke, pewnie Weronice napisze
WERKA mam nadzieje ze nie jesteś zla
Milego, udanego popołudnia :*Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny