WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hehe skok w bok to żart. Chociaż ostatnio byłam u mojej chrzestnej, po 60 kobita, ale na czasie i mówię, że wracając z lotniska busem jechał taki Przemek z kolegami, ok 40 lat, ale żonaty i ma dzieci, jednak mimo to jak rozmawiał ze mną i patrzył mi w oczy dało wyczuć się chemię. Na co moja ciocia, że kiedy mam szaleć jak nie teraz. Jak dobiję do 40, to już chłopy oglądać się za mną nie będą. Więc mówię, ze gdzie skok w bok, przecież męża mam. Ciocia na to : " skok w bok nie jest wcale taki zły" . Ale nie dla mnie to, bo wiem, że skok w bok= koniec małżeństwa z M. a tego bym nie chciła, za bardzo go kocham.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystaraczka24 wrote:iwcia hahahahahahaha dobre ! to my czarownice hahaha za pare lat
kurcze czasem cmi mnie podbrzusze jak na @ czyli się zbliza wielkimi krokami. brrrstaraczka24 lubi tę wiadomość
-
a nawet jeśli ania to luteina zawsze podnosila mi bardzo tempke do 37 zaraz po wieciu lutki a tu mimo ze biore 4 tabl dziennie a zawsze brałam jedna maks 2 dziennie tempka koślawo idzie;/Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
nick nieaktualnystaraczka24 wrote:ania ale to 2 dpo tym skurczu bylby chociaż jakiś cien cienia cieniowatego na teście 10 tak mysle przynajmniej, no nic zobaczymy...
staraczka24, sara_nar lubią tę wiadomość
-
Ania1986 wrote:kochana! u mnie bylo tak ze w 13dpo byl negatyw jeszcze w 14 dpo rano negat, a wieczorem juz pozytywny;) tez testowalam 10 tkami
jeju lubi tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
Staraczko oddam Ci mój test z cieniem kreski, bardzo chętnie i beta hcg które jeszcze w znikomej ilości pewnie jest. Pierwszy test quaick view ma w ulotce napisane, że może wykryć mniejsze ilości hcg. To tak dla Waszej wiadomości. Zajebiście spadły liście...ej ale mam coraz bledsze i pomarańczowe plamienia.....ale by było zajebiście! Ja pierd...może Aga ten sposób działa? Jeśli ktoś na mnie zesłał nieszczęście w postaci straty dziecka to ludzie są gorzej pierd...lnieci niż myślałam. Jajnik mnie naparza....super! Jak się okaże, że za dwa tygodnie dostanę okres to chyba się załamię
Dobra niech sobie będzie nawet za tydzień, byle trochę przerwy było. -
nick nieaktualny
-
Ciąża ma byc ale za karę jak nie przestaniesz się wkręcać to będę tak pisała i rozdawała kopniaki. No ba! Niech jest! I dobrze, że sie nie bzykacie, bo przy prostaglandynach mogą byc kłopoty z zagnieżdżeniem Jak mój Wili się ucieszy jak się okaże, że nie ma plamień. Ale to niemożliwe. Nie ma takiej opcji. Wiecie o co chodzi. U mnie to działa jakoś na przekór wszystkiemu