WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
No to ja Ci bromergonu nie wysyłam, bo sobie zaszkodzisz oczywiście. Kochana za niska prolaktyna nie jest zła. Podejrzewam, że jesteś na etapie regulacji hormonów i dlatego tak to wygląda. 2,5 no proszę kochana bez stresu. Także adres możesz mi podać, to Ci kartkę na święta wyślę
lithe123, sara_nar, weronika86 lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:No to ja Ci bromergonu nie wysyłam, bo sobie zaszkodzisz oczywiście. Kochana za niska prolaktyna nie jest zła. Podejrzewam, że jesteś na etapie regulacji hormonów i dlatego tak to wygląda. 2,5 no proszę kochana bez stresu. Także adres możesz mi podać, to Ci kartkę na święta wyślę
Albo ja jestem jakimś mega dziwadłęm albo szalwia bardzo skutecznie obniża prl
Kurcze no tego się nie spodziewałam. Przed sprawdzeniem wyników zakupiłam nawet donga.
Nie wiem co robić w tym cyklu, chyba pojadę tylko na ziółkach o.Sroki. Ciekawe jak cykl będzie wygladał, pewnie będzie całkiem rozchwiany. Tylko dlaczego poprzedni cykl byl niemal książkowy?
-
lithe123 wrote:No nie, za bromka podziękuję kochana
Albo ja jestem jakimś mega dziwadłęm albo szalwia bardzo skutecznie obniża prl
Kurcze no tego się nie spodziewałam. Przed sprawdzeniem wyników zakupiłam nawet donga.
Nie wiem co robić w tym cyklu, chyba pojadę tylko na ziółkach o.Sroki. Ciekawe jak cykl będzie wygladał, pewnie będzie całkiem rozchwiany. Tylko dlaczego poprzedni cykl byl niemal książkowy?
To chyba tobie pisalam o tej szalwii nie? ktos sie niedawno mnie pytal na privie czym pozna zbic szybko prl i wlasnie podalam szalwie. -
jeju wrote:Dobra....może będą niosły więcej jajek jak je pozdrowię Buziaki :-*
ja za takie jajka od kury wybieganej place w anglii na farmie 5f za 12 jajek a w sklepie kosztuje 1f za 12. ciesz sie, zemasz mozliwosc trzymania kurek...nam strasznie sie marzy kupienie farmy w anglii na wlasnosc. -
Pospałam i klikam z łóża. M. zrobił w kuchni półkę na suszarkę do naczyń i tak zachwala,hehe chce żebym przyszła zobaczy. No nic i tak muszę wstać bo do sklepu się wybieramy. Zgłodniałam strsznie.
Lithe nie matw się prolaktyna nie jest aż tak mono poniżej normy.A TSH takim też można zajść w ciążę, chociaż zapewne lepiej byłoby je zbić. A w którym dniu cyklu badałaś PRL ?
Właśnie w tym cyklu ok 22dc zamierzam zbadać prolaktynę. -
sara_nar wrote:Pospałam i klikam z łóża. M. zrobił w kuchni półkę na suszarkę do naczyń i tak zachwala,hehe chce żebym przyszła zobaczy. No nic i tak muszę wstać bo do sklepu się wybieramy. Zgłodniałam strsznie.
Lithe nie matw się prolaktyna nie jest aż tak mono poniżej normy.A TSH takim też można zajść w ciążę, chociaż zapewne lepiej byłoby je zbić. A w którym dniu cyklu badałaś PRL ?
Właśnie w tym cyklu ok 22dc zamierzam zbadać prolaktynę.
Ja w klinice nieplodnosci mialam zalecenie zbadac prolaktyne 3-5dc...widze kazdy inaczej poleca? od czegos to zalezy? -
nick nieaktualnylithe z ta prolaktyna to spokojnie mi gin powiedzial ze lepiej nawet ze jest nizsza niz norma, mi po 0.5 tab powoli spadala a jak weszlam na 1 tab to migusiem zeszla ale gin kazal mi brac po 1 nawet jak mi zejdzie ponizej minimum to jeszcze lepiej przy staraniach
sara_nar, lithe123 lubią tę wiadomość
-
Fuck pomyliło mi się. Prolaktyna z progestronem. Właśnie prolaktyna 3-5dc, a progesteron chcę zbadać w tym 22dc.
Zmykam do sklepu z M. przy okazji rozbudzę się i kupię sobie chałwę.
Powiem wam, że gdyby nie ta krew i test tydzień temu negatywny, to bym powiedziała, że w ciąży jestem. Jakoś tak się czuję.weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sara_nar wrote:Fuck pomyliło mi się. Prolaktyna z progestronem. Właśnie prolaktyna 3-5dc, a progesteron chcę zbadać w tym 22dc.
Zmykam do sklepu z M. przy okazji rozbudzę się i kupię sobie chałwę.
Powiem wam, że gdyby nie ta krew i test tydzień temu negatywny, to bym powiedziała, że w ciąży jestem. Jakoś tak się czuję.
Sara a tempka ci spadla po krwawieniu? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mam 4 dzień plamienia- tym razem bardzo mocne, prawie jak okres. przestaję pić ziółka. mi to raczej zaszkodziło niż pomoglo. spodziewałam się płodnego śluzu a nie krwi! no cóż, widocznie nie jest mi to pisane aby szybko cieszyć się z II kresek.
-
weronika86 wrote:ja przez 3 miesiace bylam tak wymieta, ze tragedia..moglabym spac i spac.
No wlasnie tak sie czuje, juz 3 dni nie biore i dalej czuje sie senna. Ladna pogoda za okna,a Ja z nij skirzystac z niej nie moge. Po jakim czasie mine mi ta sennoac?