WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
asioczek86 wrote:mam 4 dzień plamienia- tym razem bardzo mocne, prawie jak okres. przestaję pić ziółka. mi to raczej zaszkodziło niż pomoglo. spodziewałam się płodnego śluzu a nie krwi! no cóż, widocznie nie jest mi to pisane aby szybko cieszyć się z II kresek.
-
STARACZKO obiecuję poprawę, nie gniewaj się na mnie
A jak mi się znów pomyli to wiesz -
Salfazin - mój też się źle czuł. Ale na szczęście już je i jest ok. A miał mdłości, zawroty głowy itp. Może zmniejsz mu dawkę na początek?
U mnie też dziwne uczucie, że zaraz @ przyjdzie... Dziwne to. Ale na szczęście nie mam czasu AŻ tak tego analizować hahah
ROBOTKA pcos? Kurcze skąd Ci to wyczarowali? To dignoza tego nowego gina? Robił Ci usg?
IWCIA buhahahah Dobre te babcie
JEJU mniejsze plamienia? Może może może
WERKA dawaj jutro znać co u naszej Staraczki
Ja Byk, małżol Koziorożec
LITHE i widzisz? Dobrze, że nie cudowałaś z castangusem Kochana czemu niska? Bo widocznie już miałaś b. unormowaną laktację. Ile Twoja mała miała jak odstawiłaś ją od cyca?
Ja skończyłam w sierpiu, karmiłam 2 lata i prolaktyna ok. Ba - nawet mleko miałam i prl idealna
Niskia prl niczemu nie przeszkadza. No stres :)Szałwia b. odniża. Wiele dziewczyn tak hamowało laktację. Plus wit b6. Bierzesz?
aaaa i bromka Ci od JEJU już nie oddam
Dlaczego poprzedni cykl był ksiązkowy? Ano bo prl masz ok i nie zaburza Ci owulki
staraczka24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa byk, mój R. bliźniak
Zwariuje, tak mnie coś kuje po prawej stronie... wyrostka nie ma, więc odpada. Przy chodzeniu, przy , po ... masakra! Jak leżę to jest super i nie boli. A wiecie co jest najbardziej przerażające? Że ostatni raz tak miałam jak wyszły mi 2 kreski, a 2 tyg później dostałam krwawienia Szyjka wysoko, chyba otwarta... śluzu mnóstwo, leje się wręcz ze mnie... Zwariuję! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny~Ania~ wrote:Ja byk, mój R. bliźniak
Zwariuje, tak mnie coś kuje po prawej stronie... wyrostka nie ma, więc odpada. Przy chodzeniu, przy , po ... masakra! Jak leżę to jest super i nie boli. A wiecie co jest najbardziej przerażające? Że ostatni raz tak miałam jak wyszły mi 2 kreski, a 2 tyg później dostałam krwawienia Szyjka wysoko, chyba otwarta... śluzu mnóstwo, leje się wręcz ze mnie... Zwariuję! -
weronika86 wrote:Dziewczyny mam czujke ze z numerkiem dzisiaj o 11 idelanie trafilismy tempka o 17.00 byla 36.8 a teraz 38.1! mam nadzieje, ze sie nie mysle, ale dzisiaj pochodze sobie zadowolona
Może może.....Aga myślę, że chyba koniec ale po nocy się okaże....juz minimalnie i jasno pomarańczowo....
sara_nar lubi tę wiadomość
-
Werka właśnię temperaturę miałam mierzyć teraz po @ Siedzę 3h z wkładką i susza. Masakra jakaś z tą moją @. Może dla pewności test zrobię, chociaż na bank w ciąży nie jestem.
Super, że udało wam się wstrzelić, tylko teraz prawie dwa tyg czekania na @ czy przyjdzie czy nie.
My z mężem to tak: nazwisko końcówki .....ewicz. Ojcowie Mirkowie (alkoholicy) babcie Sabiny, grupa krwi B Rh - , znak zodiaku taki sam Panny. Ale charaktery odmienne całkowicie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2014, 23:13
weronika86 lubi tę wiadomość
-
hello test negatyw, tempka ostro w dol - brak zludzen czekam na @ .... nie wiem czy brac lutke bo to i tak chyba bezsensu ;/
jestem tylko na chwilke
WERONIKA jak mozesz napisz mi prosze SMS czy masz owulke czy nie ! my zaraz idziemy z psem do lasu a potem do drugiego miasta na hamburgery papapa milej niedzieli !sara_nar, weronika86 lubią tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
staraczka chyba i ja wyciągnę M. na spacer do lasu, na chamburgery niestety kasiory nie mamy, ale za to na obiad rosół i kurczaka mamy
Od słów "jestem tylko na chwilę" - lubię !, bo pierwszej części o teście nie lubię i mi się nie podoba.... no kurdę, z tym testem Twoim, zdaje się dziś nie prima aprilis.
Zmykam bo mąż ględzi mi, że jak tak można tyle czasu przed komputerem siedzieć i tylko słyszę "Jezus, Maria" i "żeby to pudełko się zepsuło" więc wolę nie ryzykować
Słońca i ciepełka na niedzielę życzę ;*