WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
zielarka bierz jak będą || to stopniowo odstawisz casta.
sara spoko ja tez jeszcze spie haha
dziewczyny szukam kogos kto mi wstawi foto testow bo nie mam kabla od tel zapomniałam;/ mogłabym ktorejs z was przeslac mmsem a ktoras by wstawila ? napiszcie na priv numerNajpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
asioczek86 wrote:jeju ogółem te moja zioła to musiały być chyba jakieś oszukane. oprócz krwawienia to czuję jakby ból jajnika, ale to jest po prostu zwykły ból- nie żaden owulacyjny czy miesiączkowy. czekam aż mi się wszystko wyreguluje i wtedy zobaczę co dalej. czytałam, że dong wzmacnia plamienia, ale może przy mniejszych ilościach to nie byłoby tak źle. na razie odstawiłam nawet witaminy i czekam
-
HeloŁ!
U mnie spadek temperatury. Mam nadzieję,że mój organizm szykuje się do ovu.
W dalszym ciągu biorę Donga 2x1.
Jutro zaczynam tampony borowinowe i zastanawiam się nad mierzeniem temperatury...borowina na 100% poniesie mi temperaturę.Zobaczę
Trzymajcie kciuki,ściskajcie tyłki i kegla!
Oby Dong i borowina zadziałały!staraczka24, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Doris-83 wrote:HeloŁ!
U mnie spadek temperatury. Mam nadzieję,że mój organizm szykuje się do ovu.
W dalszym ciągu biorę Donga 2x1.
Jutro zaczynam tampony borowinowe i zastanawiam się nad mierzeniem temperatury...borowina na 100% poniesie mi temperaturę.Zobaczę
Trzymajcie kciuki,ściskajcie tyłki i kegla!
Oby Dong i borowina zadziałały!Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
hej lithe!
Mam pytanie, czy któraś z was stosowała takie coś jak okłady z borowiny ? Bo już obił mi się o uszy dobroczynny wpływ tamponów borowinowych. Szczególnie w niedrożności jajników są polecane i wczoraj czytałam o takim samym wpływie okładów z borowiny, które można wykonać samej w domu ... i się zastanawiam czy nie spróbować.
już sama nie wiem czego się złapać
oooo widzę Doris będzie stosowała tampony borowinoweWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2014, 09:03
-
Staraczka nie mam jak:) nie mam kabelka do telefonu żeby na komputer przerzucić
jest takie coś że jak wysyłasz mmsa to zamiast numeru telefonu wpisz adres email. znajomy mi o tym kiedyś mowił i ze podobno kasy nawet za mms nie bierze. spróbuj wysłać na własego maila.
a co to te borowiny? widzę że jakis szał na nie ostatnio, wszystkie wątki zaczeły się rozpisywać.