WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
U was może coś się `wykluje` z tego bzykania. A u mnie dupowata @, a raczej plamienie, kórego już nie mam. Nooooo kurdęęęęęęę , jak ja donga kupiłam, to takie jaja. I trochę cykam się brać, bo to była @ niezwykła. Chociaż z drugiej strony, jak nie ma krwawienia (plamienia) i bym wzięła doga to raczej zaszkodzić nie zaszkodzi, co ??
-
sara_nar wrote:U was może coś się `wykluje` z tego bzykania. A u mnie dupowata @, a raczej plamienie, kórego już nie mam. Nooooo kurdęęęęęęę , jak ja donga kupiłam, to takie jaja. I trochę cykam się brać, bo to była @ niezwykła. Chociaż z drugiej strony, jak nie ma krwawienia (plamienia) i bym wzięła doga to raczej zaszkodzić nie zaszkodzi, co ??
Sara jesli to krwawienie nie bylo normalne to wez zrob test! jesli jest fasolka to po dongu moze nie przetrwac bo to sa estrogeny. -
nick nieaktualny
-
Właśnie przeglądam ogłoszenia o pracę,w galerii otwierają kawiarnię, ale szukają osoby `uczącej się zaocznie` czyli na 100% umowa zlecienie. Masakra. Hehe i z miłą aparycją. Doświadczenie mam, ale raczej odpadam. Jajniki dają mi popalić. (jajcory pewnie do wielkanocy się szykują) W dodatku burczy w brzuchu, bym zjadła kebaba
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2014, 14:31
-
Robotka1 wrote:Lithe ja mam Srokę mieszankę 3 z oryginalnego składu
i wcale nie wychodzą drogo bo za taki wór ziół 30zł dałam a spokojnie można wziąć z kimś na połowę
ja nie mam się z kim podzielić to z mężem piję
Noo, też spróbuje meża nakłonić, o. Grzegorz poleca, żeby pilo oboje małżonkowie -
lithe no ja na początku wymieszałam malusio ale w końcu się zawzięłam i wszystko pomieszałam pochowałam do dwóch puszek i stoi sobie. na pewno nie zginie:)
ooo to oby mojemu coś pomogło bo my z fatalnymi wynikami nasienia jesteśmy.
mój to już nawet nie kontroluje tego co mu daje;) przyjmuje wszystko jak leci