WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
hej laseczki, chcialam wam napisac ze siemie lniane i ocet na mnie dzialaja, bo zauwazylam ze sie slimacze :)taki sluz to pamietam za nastolatki mialam ( zawsze i pelno) z wiekiem przyszly suchoty i teraz po zazywaniu tych 2 rzeczy sluz sie pojawil
obecnie jestem 5 dni przed wredota i jak zaczne nowy cykl to zaczne tez brac wiesiolka a jak bedzie owulka do akcji wkroczy C+
, buzka i pozdrawiam was 
weronika86 lubi tę wiadomość
-
czesc
nie wiem czy powinnam zignorować tempke.
mierze ja zawsze o 4:50, dziś obudziłam się o 1:40 było mi tak goraco ze musiałam wstać napic się hektolitrow wody, otworzyłam okno i poszlam spac, jak się obudziłam rano było mi zimno.Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:Nie kochana im to jeszcze trochę brakowało z jakieś 2-3tony do tej drugiej kreski,szkoda że wErki nie ma bo nie wiem co z dongiem czy odstawić 6dni już biorę,wczoraj się zamotalam i wzięłam 2 tab
odstaw donga
-
nie wiem jak wy, ale ja daje tydzień max dwa i w ogole wszystkie przestana się tu udzielać... albo będą wpadac co niektóre i pytac co i jak na tym koniec jak tylko dostana odpowiedz;/
iwcia77 lubi tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
A ja wręcz odwrotnie, dobrze działają na trawienie (zresztą tak jest kilka ziółek regulujacych trawienie w składzie).lenka123321 wrote:hej kobietki. pijac ziola o.sroki mialyscie jakies przeboje zoladkowe??? ja mam dramat doslownie
I działają moczopędnie, muszę pic trochę wcześniej niż przed samym spaniem (ale na mnie wszystko z pokrzywą działa moczopędnie). -
Iwcia, na śluz mam ten sam zestaw - jest okiwcia77 wrote:hej laseczki, chcialam wam napisac ze siemie lniane i ocet na mnie dzialaja, bo zauwazylam ze sie slimacze :)taki sluz to pamietam za nastolatki mialam ( zawsze i pelno) z wiekiem przyszly suchoty i teraz po zazywaniu tych 2 rzeczy sluz sie pojawil
obecnie jestem 5 dni przed wredota i jak zaczne nowy cykl to zaczne tez brac wiesiolka a jak bedzie owulka do akcji wkroczy C+
, buzka i pozdrawiam was 

-
Dong oprócz estrogenów ma kumarynę, która jest teratogenna - jedna z niewielu substancji z kategorią X.aga.just wrote:Choć wiecie co - ostatnio czytałam na forum, że donga można i po owulce. Ze jednak laska brała i udało się z dongiem jak brała też i po owulce
-
Ania1986 wrote:Widzę że wątek powoli wymiera a szkoda:-(
Tez widze,ze watek umiera. Juz nie produkujecie tyle co wczesniej. Przynajmniej moge byc na bierzaco. Poza tym czlowiek nie zyje tylko samym forum. Jest tez zycie prywatne.
-
Staraczka nie przesadzaj, kazda ma cos do robienia teraz, u mnie Patryk chory, malego tez dopadlo ja tez chyba sie zaczynam rozkladac i na wieczor do roboty, wczoraj przespalam caly dzien i dzisiaj tez musze sie jeszcze polozyc bo padam na ryjek chociaz spalam cala noc. Nie jestem w pracy od niedzieli, wiec nie moge tez na forum siedziec. Przejdzie choroba w domu to bede jak zawsze.staraczka24 wrote:nie wiem jak wy, ale ja daje tydzień max dwa i w ogole wszystkie przestana się tu udzielać... albo będą wpadac co niektóre i pytac co i jak na tym koniec jak tylko dostana odpowiedz;/
staraczka24, sara_nar, aga.just lubią tę wiadomość
-
werka spoko nie miałam nic zlego na myśli ! ejjj nie obrazac się
jak kogos uraziłam to PRZEPRASZAM - mam zly dzień 
wera jaka choroba ? zdrowiejcie tam szybko !
aczkolwiek mnie tez cos chyba rozkłada bo gardlo mnie pobolewa
jeju lubi tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.