WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam i o humor pytam...jak tam czearowniace? U mnie lipa, obiad nie zrobiony, bajzel w domu, znajoma wpadła na chwilkę posiedziała z trzy, cztery godzinki, druga przyszła później, razem we trzy siedziałyśy...no i tak czas leci...a na 15-tą będę obiad miała zrobić. Jasne
weronika86, iwcia77, sara_nar lubią tę wiadomość
-
~Ania~ wrote:Prawda, że wszystkie jakieś takie załamane... u mnie też cięzko, dziś pierwszy raz śniła mi się moja ciąża - tzn śniłam wcześniej, ale dziś pierwszy raz zobaczyłam siebie z brzuchem... obudziłam się i rozpłakałam...
U mnie w końcu wyznaczyło owulkę, myślałam, że to nigdy nie nastąpi... Tylko co teraz.. czekać? Testować najszybciej 10 dpo? Czy kiedy? Ahh... -
Dora88 wrote:Taka jak mówisz grbowe... jak nic ci nie wychodzi to nawet odzywać sie nie chce....
Ja to jakas desperatka jestem...
Werka a co myslisz o wykresie???? była owulka czy to taki fałszywy alarm?
Bo niedlugo przyjdzie mi kawe i czarny chleb jesc heheh.....i bede chuda jak zapałka....a obiecuje wystrzegam sie słodkości......
A wy jak macie ciągnie was do słodyczy....
Dora ciezko powiedziec kochana , ta pojedyncza tempka dosyc wysoka jak na ciebie, mogl byc ale rownie dobrze, nie...zobaczymy po jutrzejszej tempce czy odbije. -
nick nieaktualny
-
aga.just wrote:Sikaj!
Niech do rana chociaż zaczeka Bo tak - jak wyjdzie || to i tak rano będzie chciała potwierdzić. Jak wyjdzie | to i tak trzeba będzie powtórzyc, bo to nie z porannego moczu!!
Staraczka, nie sikaj Cwicz cierpliwość
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2014, 14:21
-
nick nieaktualny
-
Hej ja dotałam @ po tygodniu no szok od stresu? mąż uważa że za bardzo przezywam wszystko i dlatego w tym miesiacu ide usunac zeba to z jednej strony dobrze że dostałam @ a z drugiej rozczarowanie,
Mam pytanko czy moge pić zioła nr3? ogólnie nie ma mam propblemów tylko tyło zgięcie macicy?
mam nadzieje że nie pogorszy nic tylko moze mnie upokoją bo ja szaleje, -
weronika86 wrote:Dora ciezko powiedziec kochana , ta pojedyncza tempka dosyc wysoka jak na ciebie, mogl byc ale rownie dobrze, nie...zobaczymy po jutrzejszej tempce czy odbije.
Nie chyba raczej nue bylo ovu...
No kochane a wy testujcie i pokazujcie swoje 2 krechy na sikaczach.....
Dzieciaki musza wyjsc.....