WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też jakoś przestaję wierzyć, że w tym cyklu coś sie mogło zadziać, boję się, ze niestety większość objawów to moja rozdmuchana wyobraźnia wolę już na nic nie zwracać uwagi i mieć wszystko w d.
staraczka24, weronika86, lithe123 lubią tę wiadomość
-
zielarka wrote:Ja też jakoś przestaję wierzyć, że w tym cyklu coś sie mogło zadziać, boję się, ze niestety większość objawów to moja rozdmuchana wyobraźnia wolę już na nic nie zwracać uwagi i mieć wszystko w d.Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
nick nieaktualnyPrawda, że wszystkie jakieś takie załamane... u mnie też cięzko, dziś pierwszy raz śniła mi się moja ciąża - tzn śniłam wcześniej, ale dziś pierwszy raz zobaczyłam siebie z brzuchem... obudziłam się i rozpłakałam...
U mnie w końcu wyznaczyło owulkę, myślałam, że to nigdy nie nastąpi... Tylko co teraz.. czekać? Testować najszybciej 10 dpo? Czy kiedy? Ahh...
-
weronika86 wrote:Pierwszy dzien? spokojnie, poczujesz roznice.
Ani mi się nie odbija, ani nic
staraczka24, weronika86 lubią tę wiadomość
-
lithe123 wrote:Tak, ale jakoś tak spodziewałam się że będę latać po ścianach jak po kawie czy coś (jestem bardoz wrażliwa na kofeinę).
Ani mi się nie odbija, ani nicweronika86 lubi tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
~Ania~ wrote:
U mnie w końcu wyznaczyło owulkę, myślałam, że to nigdy nie nastąpi... Tylko co teraz.. czekać? Testować najszybciej 10 dpo? Czy kiedy? Ahh...
10 dpo możesz zacząć Wcześniej raczej nie wyjdzie, chyba że implantacja byłaby mega wcześnie:)~Ania~ lubi tę wiadomość
-
~Ania~ wrote:Prawda, że wszystkie jakieś takie załamane... u mnie też cięzko, dziś pierwszy raz śniła mi się moja ciąża - tzn śniłam wcześniej, ale dziś pierwszy raz zobaczyłam siebie z brzuchem... obudziłam się i rozpłakałam...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2014, 09:52
-
nick nieaktualnyOk dzięki
Czyli za tydzień w środę najwcześniej... a jak przyjdzie @ 5-6.04 to i tak testować czy już nie ma po co wtedy?
----
Czytam i czytam... a może mam za krótką lutealną? I stad problemy? I stąd poronienie w 6tc? ;/ Jak to wydłużyć?
Czytam, że magnez i B6 pomagają, biorę codziennie 1 tabletkę kwasu foliowego 0,4mg + 1 tabletkę magnez Doppelherz aktiv:
Magnez 400 mg
Witamina B1 1,1 mg
Witamina B6 1,4 mg
Witamina B12 2,5 µg
Kwas foliowy 300 µg
Coś jeszcze?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2014, 11:52
-
weronika86 wrote:Widze, ze wszystkie mamy grobowe humorki od kilku dni pewnie kazda zajdzie w ciaze wlasnie teraz
Taka jak mówisz grbowe... jak nic ci nie wychodzi to nawet odzywać sie nie chce....
Ja to jakas desperatka jestem...
Werka a co myslisz o wykresie???? była owulka czy to taki fałszywy alarm?
Bo niedlugo przyjdzie mi kawe i czarny chleb jesc heheh.....i bede chuda jak zapałka....a obiecuje wystrzegam sie słodkości......
A wy jak macie ciągnie was do słodyczy....