WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
Staraczka zrobiłaś ten test czy nie?
Ja kolejny dzień z tamponami i zawijaniami borowinowymi.
Okolica super. Ludzi w uzdrowiskach mało bo jeszcze sezonu nie ma. Mężuś narzeka na nadmiar świeżego powietrza.
Jajniki "czuję" ale położna uprzedzała,że tak będzie. Mówiła,że mogę się czuć tak jakbym okres miała dostać.
Generalnie odpoczywam i się cieszę
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Staraczka zrobiłaś ten test czy nie?
Ja kolejny dzień z tamponami i zawijaniami borowinowymi.
Okolica super. Ludzi w uzdrowiskach mało bo jeszcze sezonu nie ma. Mężuś narzeka na nadmiar świeżego powietrza.
Jajniki "czuję" ale położna uprzedzała,że tak będzie. Mówiła,że mogę się czuć tak jakbym okres miała dostać.
Generalnie odpoczywam i się cieszę
-
Dziewczyny myślę, że mogę już powiedzieć
W niedz zobaczyłam cień cienia, w poniedziałek beta 42, dziś 147; przyrost 350%.
Trzymajcie kciuki, żeby fasola się rozwijała
Bardzo się cieszę, bo udało się, kiedy dawałam sobie najmniej szans - bakteria, brak w samą owulkę, nie analizowałam co i jak, bo nie miałam do tego głowy i czasu. Bałam się o owulkę, że jej nie będzie, potem że pęcherzyk nie pękł, że za duży i o ... proszę
Wiosna jest naprawdę magicznazielarka, Doris-83, lithe123, ~Ania~, kiti, Beata.D, sara_nar, weronika86 lubią tę wiadomość
-
aga.just wrote:Dziewczyny myślę, że mogę już powiedzieć
W niedz zobaczyłam cień cienia, w poniedziałek beta 42, dziś 147; przyrost 350%.
Bardzo się cieszę, bo udało się, kiedy dawałam sobie najmniej szans - bakteria, brak w samą owulkę, nie analizowałam co i jak, bo nie miałam do tego głowy i czasu. Bałam się o owulkę, że jej nie będzie, potem że pęcherzyk nie pękł, że za duży i o ... proszę
Wiosna jest naprawdę magiczna
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Witam Was
Wlasnie zerklam na Twoj wykres aga.just a tam zielono! jeszcze raz gratuluje . A teraz zdrac mi sekret na ta zielonosc
Ja w tym cyklu lykam clo, dlatego odstawilam ziolka. Dzis juz lekko czulam jajniki. Biore dawke 2x1 od 5 do 9 dc. Licze na ten cykl, i na clo... oby cos z tego wyszlo
aga.just lubi tę wiadomość
-
aga.just wrote:Dziewczyny myślę, że mogę już powiedzieć
Wiosna jest naprawdę magiczna
Powiedz mi, donga bralas przez 5 dni czy do skoku? Możesz mi wypisać co w sumie bralas w tym szczęśliwym cyklu? Mamy w sumie podobna sytuacje, moze coś i u mnie podziała.
aga.just, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Aga i sara gratuluję niech fasolinki rosną!
Nie było mnie ostatnio tutaj bo byłam u m ale dziś już wróciłam do pl
ale mnie pięką dziś sutki, od czego tak może być? chyba się wykończe...
staraczka przykro mi, ale ten twój wykres trzyma w napięciu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2014, 20:27
staraczka24 lubi tę wiadomość
-
a ja się dziwię, że mnie piersi nie bolą, tylko takie pełniejsze się zrobiły. Tylko brzuch mnie boli i ciągnie jak na @
hej kiti.... hmmm mi raz tak sutki piekły/swędziały i kilka dni później @ przylazła.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2014, 20:21
-
sara_nar wrote:a ja się dziwię, że mnie piersi nie bolą, tylko takie pełniejsze się zrobiły. Tylko brzuch mnie boli i ciągnie jak na @
hej kiti.... hmmm mi raz tak sutki piekły/swędziały i kilka dni później @ przylazła. -
lithe123 wrote:Agus, wiedziałam! Ostatnie dni przestałas marudzic czułam ze coś sie u Ciebie kroi. Gratulacje kochana!
hahaha no fakt - to mnie zdradziło
NOWOŚCI Z TEGO CYKLU:
- mleczko pszczele
- inofolic 2x1 przed owu, 1x1 po
- maca
- Sroka 3
- acard 1x1 po owulce
- do tej pory po były nogi do góry; teraz chwilę do góry i potem usypiałam na brzuchu
- po owu luz w dupie. Nie miałam czasu aż tak analizować czy te cycki są wrażliwe czy nie itp. Czy się udało czy nie. Ba- byłam pewna po zmierzeniu temp w 9 dc, że nic z tego.
Najpierw brałam soję 70 mg przez 2 dni - 4, 5 dc
Potem dong. Donga brałam łącznie 8 dni - 6-13 dc
Do tego wit b6, bromek, duphaston
Wszystko mam w notatkachWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2014, 22:22
weronika86, kiti lubią tę wiadomość
-
aga.just wrote:
hahaha no fakt - to mnie zdradziło
NOWOŚCI Z TEGO CYKLU:
- mleczko pszczele
- inofolic 2x1 przed owu, 1x1 po
- maca
- Sroka 3
- acard 1x1 po owulce
- do tej pory po były nogi do góry; teraz chwilę do góry i potem usypiałam na brzuchu
- po owu luz w dupie. Nie miałam czasu aż tak analizować czy te cycki są wrażliwe czy nie itp. Czy się udało czy nie. Ba- byłam pewna po zmierzeniu temp w 9 dc, że nic z tego.
Najpierw brałam soję 70 mg przez 2 dni - 4, 5 dc
Potem dong. Donga brałam łącznie 8 dni - 6-13 dc
Do tego wit b6, bromek, duphaston
Wszystko mam w notatkach