WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moj znajomy ma te rase i wredny jak nie wiem co, trzeba go dobrze wychowac za szczeniaka bo pozniej potrafi byc bardzo dominacyjny...maly penis- duze ego jak u naszych samcow...dobrze ze moj jest obdarzony bo z zza duzym ego bym pogonila hahahha Moj pies wchodzi na suczke od rana a ta bieda broni sie jak moze...jego fiut jest jak ona cala hahaha
staraczka24, ~Ania~ lubią tę wiadomość
-
weronika86 wrote:Mi sie bardziej wieksze psy podobaja, moim zdaniem sa bardziej stabilne..te maluszki to wredne istotki
nasza kalaputra mala smierdzaca robi wszystko po zlosci ! wczoraj nawet ziemniaka wyjela z worka bo maz zapomnial schować i cala pościel w ziemniakach haha miała szczęście ze narzuta lezala na lozku za to nei zapomniala mi obgrysc wkładki z butow i pogrysc klamerek hahaha ale i tak ja kochamweronika86 lubi tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
weronika86 wrote:Moj znajomy ma te rase i wredny jak nie wiem co, trzeba go dobrze wychowac za szczeniaka bo pozniej potrafi byc bardzo dominacyjny...maly penis- duze ego jak u naszych samcow...dobrze ze moj jest obdarzony bo z zza duzym ego bym pogonila hahahha Moj pies wchodzi na suczke od rana a ta bieda broni sie jak moze...jego fiut jest jak ona cala hahahaNajpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
Parka...amstaff samiec wazy 36kg, ma 2 lata i 3 miesiace, suczka maly irish stafford ma poltora roku. Dziabnela go w leb az krew poleciala tak sie wkurwia na niego ze az jej piana z pyska leci a ten sobie nic nie robi tylko sie na nia laduje a jak jak cipke powacha to sie slini caly i szczeka zebami hahahah idota
staraczka24, sara_nar lubią tę wiadomość
-
weronika86 wrote:Parka...amstaff samiec wazy 36kg, ma 2 lata i 3 miesiace, suczka maly irish stafford ma poltora roku. Dziabnela go w leb az krew poleciala tak sie wkurwia na niego ze az jej piana z pyska leci a ten sobie nic nie robi tylko sie na nia laduje a jak jak cipke powacha to sie slini caly i szczeka zebami hahahah idota
weronika86 lubi tę wiadomość
-
werka to ten samiec amstaff to jak twój maz hahahahaha " cipe czuje" hahahaha " wera choć powąchaj lkutasa czy musze si ewykapac przed zapłodnieniem" jhahahahahahhaha ! wczoraj mojemu opowiedziałam o skrzypiących drzwiach - jebnal xD
weronika86, ~Ania~ lubią tę wiadomość
-
staraczka24 wrote:werka to ten samiec amstaff to jak twój maz hahahahaha " cipe czuje" hahahaha " wera choć powąchaj lkutasa czy musze si ewykapac przed zapłodnieniem" jhahahahahahhaha ! wczoraj mojemu opowiedziałam o skrzypiących drzwiach - jebnal xD
staraczka24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny