X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
Odpowiedz

WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytam o psach, w sensie o shih tzu konkretnie. Jutro jedziemy z moim R. oglądać szczeniaki :D

• staraczka24 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oooo to super ! :) uwielbiam psiaki :P

Naj­piękniej­szych chwil w życiu nie zap­la­nujesz. One przyjdą same.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też, ale to byłby mój pierwszy pies.. kiedyś dostałam szczeniaka, ale ojciec go oddał na wieś po 3-4 miesiącach... Czytam jak dobrze wychować szczeniaka haha Zawsze to jakiś wstep do bycia mamą ;P

• staraczka24 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania no z pewnoscia wstep.
    gdybyśmy my nie mieli naszej niuni to ja nie wiem... mam przynajmniej na kogo przelewac swoja milosc :) slodziak mój tyci pici haha :D

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi sie bardziej wieksze psy podobaja, moim zdaniem sa bardziej stabilne..te maluszki to wredne istotki :D

staraczka24 lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj znajomy ma te rase i wredny jak nie wiem co, trzeba go dobrze wychowac za szczeniaka bo pozniej potrafi byc bardzo dominacyjny...maly penis- duze ego :D jak u naszych samcow...dobrze ze moj jest obdarzony bo z zza duzym ego bym pogonila :) hahahha Moj pies wchodzi na suczke od rana a ta bieda broni sie jak moze...jego fiut jest jak ona cala :D hahaha

staraczka24, ~Ania~ lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • staraczka24 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    Mi sie bardziej wieksze psy podobaja, moim zdaniem sa bardziej stabilne..te maluszki to wredne istotki :D
    wredne to mało powiedziane hehe :D

nasza kalaputra mala smierdzaca robi wszystko po zlosci ! wczoraj nawet ziemniaka wyjela z worka bo maz zapomnial schować i cala pościel w ziemniakach haha miała szczęście ze narzuta lezala na lozku ;-) za to nei zapomniala mi obgrysc wkładki z butow i pogrysc klamerek :P hahaha ale i tak ja kocham :D

weronika86 lubi tę wiadomość

• staraczka24 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    Moj znajomy ma te rase i wredny jak nie wiem co, trzeba go dobrze wychowac za szczeniaka bo pozniej potrafi byc bardzo dominacyjny...maly penis- duze ego :D jak u naszych samcow...dobrze ze moj jest obdarzony bo z zza duzym ego bym pogonila :) hahahha Moj pies wchodzi na suczke od rana a ta bieda broni sie jak moze...jego fiut jest jak ona cala :D hahaha
    hahahahahaha a macie parke ? z sucz wysterylizowana ?

• staraczka24 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra laski spadam bo zaraz koncze prace, będę kolo 13 pewnie. pa :*

~Ania~ lubi tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka...amstaff samiec wazy 36kg, ma 2 lata i 3 miesiace, suczka maly irish stafford ma poltora roku. Dziabnela go w leb az krew poleciala :D tak sie wkurwia na niego ze az jej piana z pyska leci a ten sobie nic nie robi tylko sie na nia laduje :) a jak jak cipke powacha to sie slini caly i szczeka zebami :) hahahah idota :)

staraczka24, sara_nar lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie jest wsyterylozowana...moj jak ma suczke to nie ucieka z domu a ona jak ma samca to nie kapie jej wszedzie i nie roznosi zapachu daleko.

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • staraczka24 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    Parka...amstaff samiec wazy 36kg, ma 2 lata i 3 miesiace, suczka maly irish stafford ma poltora roku. Dziabnela go w leb az krew poleciala :D tak sie wkurwia na niego ze az jej piana z pyska leci a ten sobie nic nie robi tylko sie na nia laduje :) a jak jak cipke powacha to sie slini caly i szczeka zebami :) hahahah idota :)
    hahaha

weronika86 lubi tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zreszta ja jestem zdania, ze nie chcialabym byc przez kogos wysterylizowana, chcialabym zeby miala szczeniaki chociaz raz.

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • staraczka24 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    werka to ten samiec amstaff to jak twój maz hahahahaha " cipe czuje" hahahaha " wera choć powąchaj lkutasa czy musze si ewykapac przed zapłodnieniem" jhahahahahahhaha ! wczoraj mojemu opowiedziałam o skrzypiących drzwiach - jebnal xD

weronika86, ~Ania~ lubią tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wyglada jak debil, oczy mu sie robia czarne, nieobecne...sluchaj jak szczeka zebami i slina leci na dywan! masakra :) CIPE CZUJE nawet pies :D

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    staraczka24 wrote:
    werka to ten samiec amstaff to jak twój maz hahahahaha " cipe czuje" hahahaha " wera choć powąchaj lkutasa czy musze si ewykapac przed zapłodnieniem" jhahahahahahhaha ! wczoraj mojemu opowiedziałam o skrzypiących drzwiach - jebnal xD
    hahah o tym samym pomyslalam :) masakra, my sie jakos telepatycznie laczymy chya :)

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj juz wyzdrowial bo spi i namiot mu sie robi hahahahahah nie moge z niego :) PSYIU OBUDZ SIE- SIUSIU CI SIE CHCE :)

~Ania~, sara_nar, staraczka24 lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samica wazy tylko 12 kg...to u nas troche na odwot bo ja prawie 80 a moj 60 :) hahaha

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawi mnie czy jakbysmy wzieli sluz czy by mnie przeniosl przez prog :) chyba ja jego bym musiala hahahahah

~Ania~, staraczka24 lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wariatki! hahaha

My będziemy uczyć szczeniaka zasad hahaha pewnie nas zdominuje bo to takie maleństwo bla bla ;) jeszcze kilka dni temu mój Rob niechętnie o tym myślał, a własnie dzwonił, że może jednak suczkę [po co dwie suki w domu? :P)

‹‹ 149 150 151 152 153 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ