WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem. Ja nie wiem ten test jakiś trefny chyba, ciężko mi uwierzyć żeby były takie mocne krechy tym bardziej, że pierwszy nic nie pokazał. Co prawda po wyschnięciu one tak pociemniały, ale mimo wszystko.
http://fotoo.pl/show.php?img=767206_img-20140401-192951.jpg.htmlweronika86, kiti lubią tę wiadomość
-
sara gratuluje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CIAZA !!!!!!!!!!!!! zaznacz zielonego kropka i udostepnij wykres !!!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :D:D:D:D:D:D:D SUPER !sara_nar lubi tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zielarka trzeba mieć nadzieję zawsze i do końca. Jeszcze męzowi nic nie powiedziałam, zapewne uzna to za żart. Ale brzuch mnie boli, strasznie ciągnie w dole
dziwne tylko, że wczesniej jak robilam test nic nie wyszlo, tylko fakt, ze cukier rano mialam ciut wyzszy bo 170 i dużo piłam, jak to rano kawa, herbata, plusz, płatki z mlekiem.
Wiecie, że 2msc temu składałam cv do biedronki , a dzisiaj przed samym wyjściem do pracy dostałam tel. z zaproszeniem na rozmowę w piątek na 12:30.~Ania~ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny