WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
staraczka24 wrote:myszka no pewnie ze kazda ma zycie prywatne ale milobyloby gdyby kazda cos skrobnela w wolnej chwili
Mam wolną chwilę to piszę
Jestem po pierwszym zabiegu tamponów borowinowych i zawijaniu w borowinę.
Jestem zadowolona, super położna - jutro obiecała mi pogadankę na temat borowin i ich wpływu na nas kobiety. To jutro Wam napiszę.
Donga już odstawiłam...nie chcę namieszać za wiele : borowiny i dong co z tego wyjdzie? Może wielkie jajo i bliźniaki
W sumie to brałam donga od 6 do 12 dnia cyklu system 2x1. Efekty czuję, jajniki pracują lekko kłują, mam więcej śluzu.staraczka24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Myszka-Minnie wrote:Staraczka24,
Sara chyba ma dzis na wieczór do pracy, wiec moze zaczyna dopiero prace. Podejrzewam ze w ciagu 30 min powinna sie zjawic i dac wiesci na ktore wszystkie czekamyNajpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
staraczka24 wrote:dziewczyny co myslicie o moim spadku ?
@ jak nic nie ?
Np u mnie to było wysoko z tempką, a rano w dniu okresu ogromny spadek w dół. U Ciebie nie widzę jakiegoś drastycznego spadku.Głowa do góry. -
Ania1986 wrote:puki jest dosc wysoko nad linia jest nadzieja;)
test negatywny no przseciez dzis nie ma zagniezdzanai ze jest spadekNajpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
nick nieaktualny
-
Doris-83 wrote:Kochana, a jak było z tempką w poprzednich cyklach. O ile spadała przed @?
Np u mnie to było wysoko z tempką, a rano w dniu okresu ogromny spadek w dół. U Ciebie nie widzę jakiegoś drastycznego spadku.Głowa do góry.Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
Ania1986 wrote:u mnie chyba sie cos namieszalo, tak czuje:(
a testami sie nie przejmuj wiele dziewczyn mialo tak ze testy negatywne a byla owulka i ciaza spoko.
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
nick nieaktualny
-
Doris-83 wrote:Jestem po pierwszym zabiegu tamponów borowinowych i zawijaniu w borowinę.
Jestem zadowolona, super położna - jutro obiecała mi pogadankę na temat borowin i ich wpływu na nas kobiety. To jutro Wam napiszę.
Z miłą checią poczytam o borowinach. oD doświadczonej osoby jaka jest połozna.
Doris-83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny