WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:tak brałam 6 dni zobacz sobie na wykresie mam zaznaczone estrogen
2 dni brania by sie łapały na owulacje i 1 dzien posa wiec jest ok
sara_nar, weronika86 lubią tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
nick nieaktualny
-
Aniu nie zachodź tak w głowę, serducha były owulka też. Już nic więcej nie jesteś w stanie zrobić. Tylko cierpliwie czekać pozostaje
jeju co się stało, zaraz Cię odczarujemy i humor poprawimy
Co do humoru to mam wierszyk .... "powiedziała piz*a dup*e, nie będziemy żyć tak w kupie, bo ty pierdzisz, hałasujesz, bo ty humor chu*om psujesz "Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2014, 21:38
staraczka24, aga.just, Ania1986, weronika86, Myszka-Minnie, ~Ania~ lubią tę wiadomość
-
aga ja cierpliwa nie jestem, nei wierze w ciaze, ale wieczorem wzielam 2 luteiny jak ma byc @ to i tak bedzie jak jutro nie bedzie wyzsza temp to lutki w ogole nie wezme
aga.just, Doris-83 lubią tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
nick nieaktualny
-
staraczka, mój tata, to straszny jajcarz i on ten wierszyk już kiedyś mi powiedział
hehe a jak mój M. się do mnie dobierał i tata nagle wszedł, to skwitował to " używajcie sobie, bo na starość zostanie, już tylko długopis i torba wspomnień"
heh szkoda, że pociąg do alkoholu ma strazy, bo tak to świetny z niego gość.
Dobrej nocy aniu.
Ja niestety będę pokutowała całą noc w pracyWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2014, 22:05
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Hej. Padam na twarz. Dłuuuuuga nieprzespana noc na szczęście za mną.
ed.
swoją drogą, po pisałam trochę wczoraj z przyjacielem, udzielił mi wskazówek co mówić na rozmowie o pracę, hehe np. :"wiem ,że jest możliwość rozwoju i awansu , a ja jestem w tym najlepsza i nie wiem jak, ale mi się udaje " napisał mi, że bardzo chciałby się ze mną spotkać, ale tak nie na chwilę tylko na dłużej, a jak sprzedałam mu newsa, że nasi rodzice kiedyś byli parą i nawetto napisał, że tym bardziej musimy pogadać.Jeszcze zwrócił się do mnie słowami maleńka i Saruś, gdzie nigdy takich zwrotów nie używał, tylko mówił do mnie przezwiskiem kasior (nawet kiedyś powiedział, że ja dla niego, bardziej jak przyjaciel, a nie przyjaciółka) a tu proszę...
Zmykam, miłego dnia dziewczyny
Werka where are U ??Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2014, 06:51
staraczka24 lubi tę wiadomość
-
sara, spoko ja w nocy co chwile się budziłam... wczoraj popołudniu spalam i nie mogłam usnąć, było mi bardzo zimno, jak już się rozgrzałam i usnelam to budziłam się w nocy miałam dziwne sny, obudziłam się godizne przed budzikiem ! myslalam ze zwariuje, ale poszlam spac dalej, dlatego tez ignoruje tempkeNajpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
nick nieaktualny
-
sara_nar wrote:Jestem. Ja nie wiem ten test jakiś trefny chyba, ciężko mi uwierzyć żeby były takie mocne krechy tym bardziej, że pierwszy nic nie pokazał. Co prawda po wyschnięciu one tak pociemniały, ale mimo wszystko.
http://fotoo.pl/show.php?img=767206_img-20140401-192951.jpg.html
Wiedzialam! gratulacje. -
Ania1986 wrote:Hej dziewczyny, ja pasuje narazie z ovu,staraniami za dużo mnie to kosztuje nerwów,teraz coś mi namieszalo podejrzewam że dong, owulacji napewno nie było,coś jest nie tak,jakby ktoś chciał kontakt do mnie to tel albo fb.buziaki