WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
B6 możesz cały cykl. Zioła kurcze nie wiem czy mogły namieszać aż tak, żeby zamiast przyspieszyć opóźniły owulkę. Choć wiadomo, że każdy na wszytsko reaguje inaczej. Ja bym piła nadal zioła + poleciała z dongiem. Ale to tylko moja opinia.
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny mam na zbyciu, można się targować
Oeparol 40 tabletek, ważne 12.2014 - 14 zł
Castangus całe opakowanie, ważne 12.2015 - 20 zł
Wit. B6 - 2 opak. po 50 tabletek, ważne 06.2016 - 8 zł za dwa
Mleczko pszczele ok. 56 tabletek, ważne 06.2015 - 23 zł
weronika86 lubi tę wiadomość
-
smarta wrote:No czy mam owulki to z temperatury wyjdzie prawda? Ciężko mi do tego było się zebraću także zaczęłam w tym cyklu. Cykle trwają ile chcą, Prolaktyna w 19dc 393, norma do 500. Glukoza ok, insulina 15 i 59 po 1h, usg wychodzą różnie. 2 na 4 razy wyszło że lewy jajnik nie ma śladów pco, powinien działać w porządku, a lekarz który robił ostatnio stwierdził nawet że macicia i endometrium książkowe. Niestety do gina prowadzącego mam pecha - albo nie leczy albo jak już zacznie to sie z szefostwem pokloci i prace zmienia.
-
~Ania~ wrote:To teraz pytanie do ekspertek: czy zioła nr 3 o.sroki mogły mi wydłużyć cykl? Zwykle miałam 30-31 (raz 32) dni, a teraz 39... czy to przez późną owulkę? I co robić teraz? pić je dalej 2 cykl? B6 brać czy po owulce?
~Ania~ lubi tę wiadomość
-
weronika86 wrote:Mi sie wydaje ze juz powinno wyjsc chociaz nie koniecznie bo jesli ten spadek to zagniezdzenie to moze dopiero za dwa dni wyjsc. Ale ja przy takim wykresie juz bym nie usiedziala na miejscu
Ja już bym z 3 testy zrobiławeronika86 lubi tę wiadomość
-
Witam wszystkie zielarki
Mam mieszanke zrobiona z tego przepisu:
Liść melisy 100
Ziele lebiodki 50
Kwiat rumianku 50
Ziele macierzanki 50
Liść pokrzywy 50
Ziele dziurawca 50
Ziele rdestu ptasiego 50
Owoc niepokalanka 50
Zioła zmieszać, wsypać łyżeczkę na szklankę wrzątku, naparzać pod przykryciem ½ godz. przecedzić, pić wieczorem (oboje małżonkowie mogą pić napar).
Czy moge zaczac ja pic w trakcie cyklu, czy lepiej zaczac juz od nowego cyklu? I czy moze wplywac na wynik badania hormonow ktore mam zrobic na poczatku nowego cyklu? No i kolejne pytanie czy moge ta mieszanke laczyc z Inofoliciem i luteina dopochwowa?weronika86 lubi tę wiadomość
-
Dobra. Zrobię test jutro rano. Ale Werka drugi zrobię jak coś w czwartek tak jak pisałaś....nie robiłam wcześniej bo w poprzedniej ciąży to mi test pozytywny wyszedł dopiero w 20 dniu po ovulce.
Może zdarzy się kolejny cud:-) Jak nie to czekam na @ i biorę donga i raczej inseminacja. -
Atakasobiejedna wrote:Witam wszystkie zielarki
Mam mieszanke zrobiona z tego przepisu:
Liść melisy 100
Ziele lebiodki 50
Kwiat rumianku 50
Ziele macierzanki 50
Liść pokrzywy 50
Ziele dziurawca 50
Ziele rdestu ptasiego 50
Owoc niepokalanka 50
Zioła zmieszać, wsypać łyżeczkę na szklankę wrzątku, naparzać pod przykryciem ½ godz. przecedzić, pić wieczorem (oboje małżonkowie mogą pić napar).
Czy moge zaczac ja pic w trakcie cyklu, czy lepiej zaczac juz od nowego cyklu? I czy moze wplywac na wynik badania hormonow ktore mam zrobic na poczatku nowego cyklu? No i kolejne pytanie czy moge ta mieszanke laczyc z Inofoliciem i luteina dopochwowa?
CO to za mieszanka?
-
weronika86 wrote:Smarta poobserwowalabym sie najpierw dwa cykle kochana, zeby nie przesadzic z suplementami czy ziolami, jak dlugie masz miesiaczki, jaka jest ich obfitosc?
Weronika, rożnie od 2 dniwych tylko lekkich do 2 tygodniowych tak ze za przeproszeniem przez 3 dni mi sie po nogach leje. Raz nawet trafiłam na ostry dyżur z podejrzeniem poronienia ale beta była nisko wiec wykluczyli... Moja giń stwierdziła ze taki mój urok... Moze rzeczywiście poczekam ze dwa cykle ale jest to trudne bo z cierpliwością u mnie słabo a ze cykl potrafi trwać nawet 90 dni to pół roku do tylu... Ale spróbuje sie powstrzymać
******************************GANG18+***************************** -
aga.just wrote:CO to za mieszanka?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej laseczki, pojawiam sie i znikam, ale obserwuje was :)i pozdrawiam goraca w koncu po 32 dc przyszla malpka i zaczelam brac wieska 4x500=2000 / dzien , coctail z octu popijam ciagle, siemie rowniez i jak bedzie zblizac sie owulka to zobaczymy co z tym sluzem sie stanie...w razie "niemca" w szufladzie czeka tubka z misja- C+