WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry!
Test negatywny, temperatura spada. Może następny cykl będzie tym szczęśliwym.
Co prawda małżonek niby coś tam widział bladego drugiego ale ja nie widziałam.
Trzymajcie się cieplutko! Jak @ nie przyjdzie to w piątek powtórzę test. -
Ania1986 wrote:kochana zacznij pic od 1 dc i pij cale 3 cykle;)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Atakasobiejedna wrote:Zioła ojca Sroki, przepis stad http://www.bonimed.pl/artykuly/zdrowie-kobiety/problemy-z-zajsciem-w-ciaze-porady-ojca-grzegorza-sroki/
aaaaa
pij od nowego cyklu. Inofolic i luteina jest ok z ziołami.weronika86 lubi tę wiadomość
-
Doris-83 wrote:Dzień dobry!
Test negatywny, temperatura spada. Może następny cykl będzie tym szczęśliwym.
Co prawda małżonek niby coś tam widział bladego drugiego ale ja nie widziałam.
Trzymajcie się cieplutko! Jak @ nie przyjdzie to w piątek powtórzę test.
kochanie taki spadek to jeszcze nie tragedia..ilu dniowa masz fl? -
staraczka24 wrote:ania jaki snieg ! mam nadzieje ze u mnie nei będzie
staraczka24 lubi tę wiadomość
-
Doris-83 wrote:Dobra. Zrobię test jutro rano. Ale Werka drugi zrobię jak coś w czwartek tak jak pisałaś....nie robiłam wcześniej bo w poprzedniej ciąży to mi test pozytywny wyszedł dopiero w 20 dniu po ovulce.
Może zdarzy się kolejny cud:-) Jak nie to czekam na @ i biorę donga i raczej inseminacja.
jesli przy pierwszej ciazy wyszedl tak pozno to faktyznie jeszcze za wczesnie. -
weronika fajnie ze spedziliscie razem trochę czasu ja ostatnio to nie mam sily nawet po schodach zejść z psem na podwórko ! wiecznei cos robie, już mnie to wkur...a, zaczynam zalowac tej głupiej przeklętej przeprowadzki !Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
Hello! Ja też żadnych dongowych dolegliwości nie odnotowałam.
Przestaję wyczekiwać @ Teraz czekam do przyszłego tygodnia i powtórzę test...zastanawiam się nad mierzeniem tempki...czy lepiej nie przestać żeby się nie stresować.
Werka! Tak jak wcześniej pisałam - zeszłym razem test mi wyszedł w 20 dniu po ovu. Także poczekam
Co ma być to będzie. Na nic już teraz nie mam wpływu