WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
sara_nar wrote:M. sam mówi, że musi schudnąć, ale słodkie też lubi i nie pogardzi. W sumie ziemniaków dużo nie jemy, częściej właśnie kaszę gryczaną. Może zalecę pić M. tą wodę z octem jabłkowym.
Myślałam o zakupieniu ćwiczeń Chodakowskiej, ale M. sam ćwiczyć nie będzie, a ni raczej nie wskazane.
Mój gra w kosza i raz w tyg. siłka ale to mało trochę. Tylko że na więcej brak czasu przy małym dziecku, tym bardziej że oboje pracujemy.
-
Staraczka ja jestem.Ale dopiero teraz
Zaliczyłam mega spacer z psem. Cudowna pogoda i powiem Wam,że naprawdę nam dziecka potrzeba bo dzisiaj w lesie zbudowaliśmy tamę na strumyku żeby nasz Pan Pies miał więcej wody dla ochłody -
sara_nar kiełbacha zrobione i dzisiaj "na spróbowanie" na gilla zostanie wrzucona, a co!
Weronika dla siebie szykuję wegańskie szaszłyki(cukinia, papryka,cebulka,pomidorek koktajlowy) i sznycelek z indyka ;-)Dla chłopów kiełba i też sznycelki.weronika86 lubi tę wiadomość
-
weronika86 wrote:Nie nie trzeba do konca zycia, nadczynnosc jest gorsza...najpierw dostajesz na 3 miesiace leki, co 3 miesiace powtarza sie badania tsh i dalej sie decyduje...jesli sie wyrowna- dostawia sie leki i bada sie co pol roku.
-
staraczka24 wrote:weronika- odezwij się ! wroc do nas z tego basenu ! czy gdzies ty tam szla
dzisiaj waga 77kg! ( w maju bylo 102 albo 104...nie pamietam juz...w listopadzie 98kg a teraz 77kg! oto zdjecie z dzisiaj:
i jak dobrze juz? tylko bez make upuDoris-83, sara_nar lubią tę wiadomość
-
Dora88 wrote:To fajnie mam nadzieje ze to tylko niedoczynnosc bo lekarz z pl kazał mi zrobic badania pod chorobe hashimoto... co sadzisz Wercia???
-
weronika86 wrote:nie bylam na basenie bylam na silowni do 11.30 i o 13.00 strasznie mnie zmoglo i zasnelam na 2 godzinki a poneij z psami na spacerek, i z rodzinka cwiczylam na drazku wszystko boli...
dzisiaj waga 77kg! ( w maju bylo 102 albo 104...nie pamietam juz...w listopadzie 98kg a teraz 77kg! oto zdjecie z dzisiaj:
i jak dobrze juz? tylko bez make upu
komentujcie moj nowy seksi wyglad hahahahha~Ania~ lubi tę wiadomość
-
weronika86 wrote:komentujcie moj nowy seksi wyglad hahahahha
weronika86, Ania1986 lubią tę wiadomość
-
Weronika! WOW! Ja chyba też odważę się na fotkę :-)Ja schudłam 12 kg. Teraz mam 68 :-)ale Twój wyczyn to pikuś przy moim!
A dzisiaj rano niespodzianka tempka odbiła w górę! Piersi pobolewają.Uczucie ciągnięcia w macicy... Czekam, czekam albo II albo @.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2014, 10:17
sara_nar, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej ho! Ja kobieta pracująca i już siedzę w pracy, cała noc mnie tu czeka. Wczoraj wieczorem u siostry byliśmy i nocowaliśmy,dzisiaj na obiadku u teściów, troszkę pospałam a co.
Werka i gdzie ta Twoja pikantna opowieść, co to w trakcie czytania człowiekowi policzki pąsowieją ?Doris-83, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny