WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
Haha werka opowiadaj, właśnie zastanawiam się jak Staś ?
U mnie ostatnio bez fajerwerków,jeśli chodzi o seks. M. nie w formie. Muszę go odchudzić, ale nie wiem jak. Dużo nie je. Tzn. kijową ma pracę bo od 10-18 i dopiero obiad po 18, a kolacja 21-22 i zaraz spać ale przecież jeść mu nie zabronię.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2014, 11:25
staraczka24, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sara_nar wrote:Haha werka opowiadaj, właśnie zastanawiam się jak Staś ?
U mnie ostatnio bez fajerwerków,jeśli chodzi o seks. M. nie w formie. Muszę go odchudzić, ale nie wiem jak. Dużo nie je. Tzn. kijową ma pracę bo od 10-18 i dopiero obiad po 18, a kolacja 21-22 i zaraz spać ale przecież jeść mu nie zabronię.
Brzi to w sumie jak jakas dieta, ale je dużo, w pracy czasem jakaś pizzę, często słodkie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2014, 11:53
staraczka24 lubi tę wiadomość
-
M. sam mówi, że musi schudnąć, ale słodkie też lubi i nie pogardzi. W sumie ziemniaków dużo nie jemy, częściej właśnie kaszę gryczaną. Może zalecę pić M. tą wodę z octem jabłkowym.
Myślałam o zakupieniu ćwiczeń Chodakowskiej, ale M. sam ćwiczyć nie będzie, a ni raczej nie wskazane.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2014, 12:07
lithe123 lubi tę wiadomość
-
sara mój tez pije wode z octem ale jemu to smakuje ! kiedyś mu dolałam i nic nie mowilam a on mowi ej ta woda jest kwasna a ja mu na to " no bo dodałam sok z limonki bo został " a on dobre ! no to ma wode z octem jabłkowym haha ale wie ze to ocet.Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:https://www.facebook.com/photo.php?fbid=780305521981607&set=a.257273594284805.74189.248113758534122&type=1&theater
Ania1986 lubi tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
Hehe Aniu to mój M. tak ma. A pomyśleć, że jak się poznaliśmy, to był taki umięśniony i zero tłuszczyku. Moja siostra nawet mówiła, że szkoda, że jej chłopak takiego brzucha nie ma.A teraz ? ostatnio mnie pytała czy M. ma zamiar coś zrobić z tym brzuchem na wiosnę....
Umieram, mam wrażenie, że rozsadzi mi jajniki