WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
Myszka-Minnie wrote:Przynajmniej na watku jest ciekawie
Mozesz mi podesłac troche promieni słonecznych, bo mam niedobory witaminy D
http://i.wp.pl/a/f/jpeg/29967/slonce_think_640_1.jpegNajpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Myszka-Minnie wrote:Doris,
A jezeli chodzi o borowine to tampony borowinowe maja takie same dzialanie jak okłady z borowiny? Czy to całkiem inna para kaloszy?
Rozmawiałam z położną i pytałam o same okłady takie z apteki i powiedziała,że też pomogąMyszka-Minnie, sara_nar lubią tę wiadomość
-
lulu_ovufriend wrote:Problemów z owulką chyba nie mam... wykresy wskazują na to, że wszystko działa. Natomiast rozmawiałam online lekarzem, który orzekł, że to (tzn. zoioła, dong) nic nie da i bez hormonów się nie obędzie... ktoś może wie, jak się bierze estradiol? Bo ja na wizytę idę w 8 dniu cyklu i ciekawa jestem czy ten cykl już będzie zmarnowany (bp np. bierze się od pierwszego) czy też cykl będzie jeszcze do uratowania? No i ciekawe, ile się bierze te hormony, żeby coś wystartowało...
Zrób jak uważasz Tutaj są dziewczyny, w tym min. ja już zzieleniała, na które zioła działają. Szczególnie dong.
Od lekarza, który od razu na dzień dobry zaleca hormony trzymałabym się z daleka. Hormony to nie cukierki.
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDora88 wrote:Wercia a z niedoczynnosci mozna sie wyleczyc czy to juz jest branie lekow do konca zycia?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2014, 21:54
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Ania1986 wrote:Dora ja mam niedoczynnosc tzn .jest ona "zleczona" ale musze ja kontrolowac teraz raz na rok, ale sa tez przypadki kiedy trzeba leki brac cale zycie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Doris-83 wrote:Myszko:-) Każda borowina jest taka sama ale tampony są lepsze poniważ bezpośrednio przez śluzówkę pochwy,jej dobroczynne składniki przenikają do macicy, jajowodów i jajników. Użyzniają To najlepsze na problemy z zajściem al też zbawienne na grzybice i zapalenie przydatków, ktore też są przyczyną niepłodności. Już wcześniej pisałam,że dzięki tamponom i okładom rozmiękczają się blizny bo zabiegach czy operacjach ginekologicznych. Najlepiej jest stosować tampon i zawijania podbrzusza i odcinka kręgosłupa ls.
Rozmawiałam z położną i pytałam o same okłady takie z apteki i powiedziała,że też pomogą
Dzieki Doris za odpowiedź. Poproszę o takie coś znajomą , bo akurat wybiera się do PL na świeta.
-
Ja właśnie skończłam borowiny. Gratis miałam masaż relaksacyjny. Super było.
Położna porzyczyła szczęścia:-)Dodała,że duże szanse są w następnym ccyklu,no chyba że teraz wyszło:-)Zobaczymy.