WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
aga.just wrote:Luli donga weż po @, 1 x przez 4 dni. Jeśli nie masz dużych problemów z owulką, bo nic nie pisałaś o tym, powinno pomóc.
Problemów z owulką chyba nie mam... wykresy wskazują na to, że wszystko działa. Natomiast rozmawiałam online lekarzem, który orzekł, że to (tzn. zoioła, dong) nic nie da i bez hormonów się nie obędzie... ktoś może wie, jak się bierze estradiol? Bo ja na wizytę idę w 8 dniu cyklu i ciekawa jestem czy ten cykl już będzie zmarnowany (bp np. bierze się od pierwszego) czy też cykl będzie jeszcze do uratowania? No i ciekawe, ile się bierze te hormony, żeby coś wystartowało...
-
nick nieaktualnyKochana pierwsza sprawa to taka jak lekarz może on-line powiedzieć ci co masz brać? Przedstawialas mu jakieś wyniki? Estradiol wchodzi w grupę estrogenow a dong zawiera naturalne estrogeny, ten lekarz chyba należy do tych co tylko same hormony by ladowali w pacjentki. Ja od nowego cyklu miałam brać estrogeny do cło i zapytałam lekarza o donga to powiedział że spokojnie może być zamiast hormonu. Jeśli to twój lekarz to uciekaj od niego jak najdalej
aga.just lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bleeeee akurat chałwy nie lubię. Ale czekolada...ten tłuszcz,cukier:-) Od jutra konic z zachcianami.
Tak poza tym to jutro kończę serię borowinki....a szkoda bo tak mi fajnie Opatulona w kocyk,cieplutko.... Wieczorami obolewa mnie podbrzusze i jajniki. Może w końcu obudziły się do życia. -
staraaaaczka kocham chałwę, już nawet obczaiłam taką 0,5k za 8,99zł. A dzisiaj rano stojąc przed lustrem (na głodnego) ptrzę, a tu brzuch mi wywaliło jak nie wiem co. Masakra. Wiem, że to akurat nic złego, że brzuch rośnie, ale słodycze muszę ograniczyć. ale to nie takie proste.
A tak właściwie to witam, moje drogie panieWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2014, 15:51
-
sara ja nie jadlam x lat chałwy, ale dziś byliśmy z hurtowni i mezu do mnie cyz chce a ja ze nie ale jemu wzielam bo chciał i mowie daj gryza sprawdze jak to smakuje, smakowala- poszlam i kupiłam druga dla siebie - nigdy więcej ! bo popilam to 2 lykami pepsi i już myslalam ze będę wymiotować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2014, 15:53
sara_nar lubi tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
weronika86 wrote:i moze jeszcze pcos ale tarczyca tez moze dawac takie zludzenie, testosteron masz ladny wiec raczej to wina tarczycy wszystko, mus przepisac leki. Nie ma sensu inaczej kombinowac z ziolami bo jes nieciekawie. jAK SPADNIE tsh to mozna dolozyc donga, teraz nie radze zachodzic w ciaze taki wynikiem, bedzie dobrze kochana, bedzie dobrze.
Za dwa tygodnie znowu ide na konsultacje i najprawdopodobniej znowu klocie i badanie juszki....
I decyzja co robimy bede nalegala na endo i wywolanie.@
Myslisz Wercia ze jak bym wziela lutke i wywolala @ to po @ do 10 dni moge isc do gina na sprawdzenie czy to.pcos????? Co myslisz kochana???
Szlag... by dal....
Dziwne...
Dziekuje za slowa otuchy....:* -
staraczka24 wrote:doris sama robisz borowinke tzn te okłady czy jak ?
sara_nar, staraczka24 lubią tę wiadomość