WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania1986 wrote:ale to nie za punkty bo brakuje mi jeszcze 40 pkt. dostałam w ramach rekompensaty ze owu szwankowało i ze im to zgłosiłam
w ktoryms poscie wkleilam od nich mailasara_nar, lithe123 lubią tę wiadomość
-
ANDI87 wrote:Doris-83 chyba lepiej czekać na @ I SIĘ NIE DOCZEKAĆ NIZ CZEKAC NA ZIELONĄ KROPKĘ I ZAŁAMKE PRZEZYWAĆ
Użyję frazesu:-) Zawsze może być gorzej i nie ma co się załamywać. Trzeba być twardym ,a nie miętkim:-)
Szkoda,że łatwo powiedzieć trudniej zrobić.
A z innej beczki to jajnik mnie boli i mam dziwne uczucie ciągnięcia w macicy...weronika86, lithe123 lubią tę wiadomość
-
weronika86 wrote:lulu lukrecje pij raz dziennie tylko przez dwa tygodnie i tydzie przerwy, nie wolno pic jej bez przerwy ani w duzych ilosciach. Jesli chccesz brac te mieszanke ziol to nie bierz donga...ale na twoje probley racej dong wiecej pomoze, a moasz normalne owulacje?
weronika86 lubi tę wiadomość
-
No ja otrzymałam wyniki i lipa jest nawet więcej niż lipa.......
Tsh 5,99 i płakać mi się chce
Za to fsh spadło z 8,1 do 7,4 nie rozumiem myslałam ze mi to tylko może wzrastać ale tendencja malejaca dziwne.... -
Dora poziom fsh jest różny w zależności do dc w którym robiłaś badanie, stąd różnica. Przy określeniu rezerwy jajnikowej bada się w 3dc razem z lh.
Tsh wysokie - i tu mamy winowajcę. Jest punkt zaczepienia, to już coś!weronika86 lubi tę wiadomość
-
Dora88 wrote:No ja otrzymałam wyniki i lipa jest nawet więcej niż lipa.......
Tsh 5,99 i płakać mi się chce
Za to fsh spadło z 8,1 do 7,4 nie rozumiem myslałam ze mi to tylko może wzrastać ale tendencja malejaca dziwne.... -
aga.just wrote:Dora poziom fsh jest różny w zależności do dc w którym robiłaś badanie, stąd różnica. Przy określeniu rezerwy jajnikowej bada się w 3dc razem z lh.
Tsh wysokie - i tu mamy winowajcę. Jest punkt zaczepienia, to już coś! -
weronika86 wrote:no i jeszcze lh tragicznie wysokie, 2 razy pona norme..stosunek lh.fsh 3.0! moim zdaniem tarczyca jak nic- niedoczynnosc.
-
Może być, ja miewam dość często tak....bez obaw. Jeśli nie ma lawiny tej krwi, wiesz, że czujesz,że sika z szyjki czy coś to nie jest źle kochana.
Kiedy ja nadrobię? Teraz przygotowywuję się do wyjazdu i dziś jeszcze spotkanie z doradcą zawodowym. Ech Miało kiedy mi się to wszystko na głowę zwalić Buziaki kochane moje! -
nick nieaktualny
-
zielarka wrote:Dziewczyny, mam pytanie, dostałam okresu ale krew ma dziwny kolor, jest jasna, makowa, na papierze wręcz pomarańczowa. Czy to może być efekt luteiny? donga?
-
~Ania~ wrote:A bo taka pogoda dobijająca u mnie, leje, słońce, znów leje - masakra! A jeszcze dziś pracuję 9-21 ot maruda ze mnie ;P
-
nick nieaktualny