WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
staraczka24 wrote:laski co robicie na swieta ? tzn chodzi mi o jedzenie
Własną kiełbasę białą
Żurek
Pasztet
Karczek
Boczek
Klops
Jaja faszerowane(pieczarki i takie tam)
Sałatka jażynowa
Ćwikła
Babka marmurkowa
Jakieś ciasto mama zrobi -łabędzi puch czy coś takiego
Kupimy szynkę
Moja rodzina żyje po to żeby jeśćsara_nar, staraczka24 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnystaraczka24 wrote:doris spoko weronika jakby uslyszala ze ja zjadłam batonika i czekolade to by zawalu dostala haha
staraczka24, Doris-83, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Doris hehe moj maz chyba tez.a kielbase biala codziennie by mogl jesc. Patrze na Twoj wykres piekna ovulka i serducha. Wyglada obiecujaco ja sie uda, to każda starajaca sie na tampony borowinowe pojedzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2014, 16:45
Doris-83 lubi tę wiadomość
-
hahaha apropo's gazow bojowych pamitacie jak mowilam ze ja przy moi mnie pierdze ? on ostatnio do mnie ze on wie ze ja pierdze ale nie przy nim i ze słyszy nieraz w ncoy jak się przekładam z boku na bok hahahahaha myslalam ze padne !!!!!
weronika86, sara_nar lubią tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
Ej tam:-) My czasami z moim lubym użądzamy koncert na dwie trąby....ale małżonek zawsze wygrywa Tylko się zastanawiam czy on nie gnije od środka:-)
staraczka24, kiti, weronika86, sara_nar lubią tę wiadomość
-
sara_nar wrote:Doris hehe moj maz chyba tez.a kielbase biala codziennie by mogl jesc. Patrze na Twoj wykres piekna ovulka i serducha. Wyglada obiecujaco ja sie uda, to każda starajaca sie na tampony borowinowe pojedzie
-
staraczka24 wrote:doris hahahahaha nie no nie mogłabym isc i się spierdziec obok niego
-
doris papa :* spoko werka tez wode puszcza żeby nie było slychac jak o ceramikę wali hahaha
ODBIJA MI tralalalalalallal aa co tam Werka hello gdzie jesteś ? halo weronika, juhuuuuuuuu, szukam cie, halo haloDoris-83, weronika86, sara_nar lubią tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
nick nieaktualnyDoris własnie przeczytałam wiadomosc na Wroc;) witam Świdniczanke:) ja czasem przejezdzam przez swidnice jak jezdze do tesciow do Wałbrzycha:) a co do spotkania nie ma sprawy zapraszam na kawke i ciacho:) Mamy plana z Jeju sie spotkać jakos latem mam nadzieje ze tez sie piszesz na to spotkanie:)
Doris-83, weronika86 lubią tę wiadomość