WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
A u mnie rajd się rozpoczyna i drogę do domku mi zamknęli....cały weekend z objazdami. Ale za to mój luby powiedział,że sobie pójdzie oglądać rajdzik na piechotkę bo ma blisko...wryyyyy.
Generalnie to jest mi cały czas zimno.Jajniki pobolewają, cycki też.Łykam teraz B complex i A+E i inofolic. I popijam pokrzywę tak profilaktycznie. -
Cześć czarodziejki (z księżyca).
staraczka oby dong zdziałał cuda w postaci II
Ja ostatnio na nic nie mam ochoty, z łóżka by nie wychodziła. Do pracy też mi się nie chce, tym bardziej, że po 12h i jutro na rano masakra.
Właśnie gotuję ziemniaczki, zaraz M. z pracy wróci.staraczka24 lubi tę wiadomość
-
Dora88 wrote:Wercia a z niedoczynnosci mozna sie wyleczyc czy to juz jest branie lekow do konca zycia?
Nie nie trzeba do konca zycia, nadczynnosc jest gorsza...najpierw dostajesz na 3 miesiace leki, co 3 miesiace powtarza sie badania tsh i dalej sie decyduje...jesli sie wyrowna- dostawia sie leki i bada sie co pol roku. -
staraczka24 wrote:sara ! dawaj pyry ! uwielbiam ! tzn dis mam mega ochote na ziemniaki, normalnie omomomomomom ! ugotowane ze smietana albo z sosem
sara_nar, staraczka24, lithe123 lubią tę wiadomość
-
Doris-83 wrote:A ja okna umyłam i zabieram się za podłogi :-)Mój M jeszcze nie powrócił
Jutro robimy kiełbasę białą i wieczorem grill!!!
Ja czesc posprzalam dzisiaj, jutro mam wolne, ide z rana na silownie na 1hr o 9.30 rano do 10.30, nastepnie basen od 10.45 do 11.15 i 5 min sauna obiadek pozniej i sprzataniesara_nar, Doris-83 lubią tę wiadomość
-
Dzewczyny mam problem od jakis kilku miesiecy. Otoz nie me do nikogo wyslac prywatnej wiadomosci. Jesli ktos do mnie napisze pierwszy to super, moge odpisac, ale jesli ja chce rozpoczac rozmowe to nie moge...kiedy wyskakiwaly mi kopertki przy nazwie profilu teraz juz nie..o co chodzi? zglosilam problem dzisiaj.
-
weronika86 wrote:Ja czesc posprzalam dzisiaj, jutro mam wolne, ide z rana na silopwnie na 1hr o 9.30 rano do 10.30, nastepnie basen od 10.45 do 11.15 i 5 min sauna obiadek pozniej i sprzatanie
A u mnie dzisiaj spadek tempki. Może zagnieżdżenie? Jak nie to i tak będę uważać cykl za udany:-)
Miłego dnia Wam życzęsara_nar, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry bardzo
Wczoraj jak M. skończył pracę wybraliśmy się do mojego dziadka na wieś i jak wróciliśmy, to na nic siły nie miałam. Dzisiaj o 6 musiałam wstać, a tak dobrze się spało.
Doris kiełbaska zrobiona ? Poproszę o kawałek
staraczka ziemniaczki zjadłam ze śmietanką i koperkiem .... mmm pycha.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2014, 08:48
weronika86 lubi tę wiadomość
-
weronika86 wrote:ty juz bys dala spokoj z ziemniorami, kluchami sosami...masakra...szkoda ze nie mieszkasz blizej bo bys miala lodowke trzepana przeze mnie codziennie i zalozylabym c gpsa hahha
sara_nar, staraczka24, weronika86 lubią tę wiadomość
-
lithe spoko ja sosiki tez rzadko robie, my za to dużo zup jemy, bo to najszybciej się robi, a jak ugotuje to na 2 dni, dziś będzie warzywna z mrożonek
lithe123 lubi tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
nick nieaktualny