WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
Kredka może strzel sobie monitoring jak reagujesz na soję i jak pęcherzyki rosną? Zawsze na niepękające pęcherzyki możesz prosić o pregnyl, to jedyny sposób. Powiedz, że miałaś torbiele kiedyś i się boisz.
Doris GRATKI
LITHE jak się czujesz zielona wiedźmo?
SARA nawet nie wiesz jak mi przykro Trzymaj się. Nie umiem sobie wyobrazić jaki to ból.weronika86 lubi tę wiadomość
-
HeloŁ! Ja dalej z Wami
Co do wiesiołka to ja brałam 2 tabsy rano i 2 po południu.Nawet na opakowaniu było,że do 5 tabsów na dobę.
Lithe już na Belly siedzi
A ja jutro powtarzam betę i do gina!
Co ma być to będzie! -
Tak sobie myślę że będę miała dzisiaj ciężka noc, będę się zastanawiać jaka będzie tempka rano... Eh ciężko się nie nakręcić, ale w sumie wcześniej z tym cyklem nie wiązałam żadnych nadziei, tu winko tam piwko Muszę się przestać ekscytowac i się uspokoic
-
Doris-83 wrote:Lithe już na Belly siedzi
Doris, pijesz jeszcze pokrzywę? Ja ją bardzo lubie ale nie chcę przesadzić.
Noo, tak podsumowując do dzięki wszyskim kochanym ciotkom mojej fasolci za rady i wsparcie. Nie mam wątpliwości, że to ziółka pomogły mi wrócić do formy i dzieki temu się udalo
A dong "podrasował" owulkę no i mam wymarzonego zielonego kropka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2014, 14:11
Doris-83, aga.just, weronika86 lubią tę wiadomość
-
aga.just wrote:od 8-9 dpo i przez jaki czas? Zazwycaj bierze się od razu po owu i przez 10 dni, wtedy fl trwa te 14 dni. A jak zaczniesz 8-9 to zaraz będziesz musiała odstawiać???
Teraz tak myślę, ze napewno chodzi o rozrost endo, które jest hamowany przez luteinę, ginowi chodzi by przez ten tydzień endo jeszcze podrosło a progesteron dodany w czasie ewentualnego zagnieżdżenia wspomoże ciążę. Rozmawialiśmy o tym cieńkim endometrium, powiedział, że kobiety zachodzą w ciążę i z mniejszym, że mam się nie martwić i przestać myśleć. -
Hej czarownice. Jak dobrze pójdzie i się wyrobię, to na 19 idę do ginekologa. Trzymajcie kciuki. Teraz lecę się stroić, bo na 17 jadę na mszę do kościoła za babcię.
Kupiłam dzisiaj ocet jabłkowy, nie wiem czy dobry, w ciemnej szklanej butelce jest. Dobrze pamiętam, że do butelki 1,5l łyżkę octu się wlewa ?
Aga.just jak się czujesz ? -
Lithe ja tak samo do grudniówek się zapisałam e i tak siedzę tutaj:-)
Nie pije już pokrzywy ...boję się Tempki też nie mierzę żeby sie nie stresować.
Jutro kolejna beta i wizyta u gina. Oby fasolka była tam gdzie trzeba:-) Innej opcji nie ma! Musi być dobrze:-) -
nick nieaktualny
-
Kredka nie bardzo rozumiem o co chodzi z monitoringiem. Przy kontrolowaniu jak rośnie pęcherzyk masz możliwość wziąć pregnyl, jedyny sposób dla niepękających pęcherzyków. Pytałaś - odp
Zielarka Twoja decyzja
Jakie miałaś teraz endo, że się martwisz?
Sara jak u lekarza?
U mnie ok. Mdłości i ciągle mi niedobrze.
-
Aga chodziło mi raczej o naturalne wspomagacze pękania we wrześniu planuje stymulację cyklu monitoringi i pewnie pragnyl.. I te kilka miesięcy chciałam tak na spokojnie bez tego latania po lekarzach jeszcze...
Tzn ja jestem pod opieką lekarza od dawna bo to juz prawie 4lata, miałam już laparoskopie, droznosc, miałam stymulację. Ale teraz mmieliśmy przerwę, nie zabezpieczaliśmy się ale i specjalnie nie staraliśmy... No i od września planujemy stymulację i jak nie wyjdzie to pewnie zostanie nam in-vitro... Więc przed nami mnóstwo monitoringów... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny