WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
zielarka wrote:Byłam dziś u gina: pęcherzyk gigant dziś lub jutro owulacja będzie juz mnie jajcor nawala
Gin nakazał męża bałamucić i dzieci robić
W tym cyklu biorę masę wspomagaczy, moja mama jak zobaczyła tę kupkę to sie za głowę chwyciła!
-castagnus
-magnez+B6
-femibion
-kwas foliowy
-dong quai
-inofolik
Cokolwiek z tego będzie, robimy co możemy
Poproszę o kciuki. -
Sara to zbieraj kasę na Połczyn lub Duszniki.
Pogadaj z ginem czy nie da się czegoś na nfz ogarnąć.
Aha no i u mnie też burza i deszcz ale spacer z Panem Psem zaliczony. Godzinka po lesie. Pomodliłam się staraczki:-)
Sara nazwij swoją fasolkę. I oddaj ją Bogu. A on Ci ześle aniołka,choć jak po tobie widzę to może i di#bełka
Moja beta dziś 728. W czwartek powtarzamsara_nar, aja lubią tę wiadomość
-
Dziołchy, gin powiedział cos takiego, że mam luteinę brać od 1 maja, to będzie dopiero ok 8-9 dfl. Dlaczego tak powiedział? Z drugiej strony nie zakumałam co do mnie mówił, taka byłam podjarana tą owulką...któraś z Was brała tak luteine pod język?
Jedyne co mi przychodzi do głowy to to, że luteina ogranicza rozrost endo, a jeśli wezmę ja później endo będzie miało jeszcze szanse urosnąć. -
nick nieaktualny
-
Zielarka bjerz jak gin kazał. I jedz wszystko na endo:-) Co by grubaśne urosło:-)
Natka ziółka działają tylko czasami trzeba ich troszkę pobrać by zadziałały:-)Natka098 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
natt wrote:Zielarki wspomóżcie radą ,pliiiiiisssss!
Chodzi o dong-quai. Zamówiłam za radą Doris83 i potrzebuję porady jak to stosować.
Wybaczcie ale opcja przewertowania 183 stron trochę mnie przeraża.
Ja w zasadzie mam pytanie z innej beczki, mozecie spojrzec na moj wykres? 3 razy sprawdzalam czy dobrze widze tempke po pomiarze, chora sie nie czuje. Szykowalam sie na kolejny spadek i @ a tu takie cos...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2014, 07:34
staraczka24, Doris-83 lubią tę wiadomość
-
Atakasobiejedna wrote:Z tego co pamietam to dziewczyny pisaly ze po skonczonej @ do owulacji sie go bierze, jak sie boisz to po 2 tabl, a jak jestes hardcorem to nawet 4 tabl, najlepiej popijac mlekiem. A jak sie bedziesz zle czuc to zmniejszyc dawke, niech mnie "stare" zielary poprawia
Ja w zasadzie mam pytanie z innej beczki, mozecie spojrzec na moj wykres? 3 razy sprawdzalam czy dobrze widze tempke po pomiarze, chora sie nie czuje. Szykowalam sie na kolejny spadek i @ a tu takie cos...Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
natt bierz codziennie po jednej tabletce do owulacji ! jak się będziesz czuc możesz brac dwa razy dziennie po jednej ! ale bron Boże po 4 ! takie rzeczy tylko jq i aga just robimy, ale się bardoz dobrze czuje po tym !
aga.just lubi tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
staraczka24 wrote:atakasobiejedna- mysle ze u ciebie moglo dojść do zagniezdzania
Juz edytowalam ta wiadomosc o dongu zeby nie wprowadzac w blad Kurde jakie zagniezdzanie jak prawie serduszek nie bylo, bo maz wyjechal Jak cos z tego by wyszlo to powinnismy nazwac dziecko Terminator albo McGyver haha. Moze to jakis blad, zobaczymy jaka jutro bedzie tempka.
Tylko co zrobic z luteina, dzisiaj na noc mialam wziac ostatnia dawke...staraczka24 lubi tę wiadomość
-
staraczka24 wrote:to weź lutke i zobaczysz jaka tempka jutro jak będzie taka wysoka to bierz lutke jeszcze 2 dni dluzej i wtedy zrob test.
-
Atakasobiejedna wrote:Dzieki, chyba tak zrobie. Widze ze dzisiaj na 20:30 moglabym isc do mojego lekarza na wizyte, ale w zasadzie chyba nie ma co panikowac? Bo na usg i tak nic nie zobaczy hehNajpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
Naprawdę nikt nie zna sposobów na zmuszenie pęcherzyków ze by pękały?
U mnie dzisiaj spadek nie wiem czy to przez chorobę czy przed owu... głupia choroba psuje mi szyki. Dzisiaj ostatni dzień mam brać soje i za radą Weroniki chciałam wziąć więcej (135g) i teraz nie wiem.. Jak to jakiś spadek związany jakaś dużo wcześniejszą owu to i tak chyba brać, to by się mogło zgadzać bo na Clo w jedenastym dc miałam już torbiel wiec dużo szybciej urósł pęcherzyk. Tylko po śluzie coś nie widać nic...