WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
Doris, pisałam napisałam do Ciebie parę pytań na str 180. będę wdzięczna za odp
-
Ostatnio z M. popijamy pokrzywę z trawą cytrynową
Doris ja na belly też jakoś nie mogłam się odnaleźć. Ciągle mnie mdli i to nie w skutek przejedzenia świątecznego.
Ostatnnio dowiedziałam się, że niedaleko mnie w Gołdapi jest sanatorium uzdrowiskowe i wykonują tam zabiegi borowinowe. Tylko nic nie ma o tamponach. Napisze do nich maila. Bo chętnie bym się wybrała zrelaksować i zakosztować tych tamponów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2014, 00:37
Doris-83 lubi tę wiadomość
-
Czuję się fatalnie ... heh fasolka dzisiaj miałaby 2cm.
Mam dzisiaj wizytę u ginekologa, kazał mi przyjśc. Wizyta darmowa nawet. Strasznie bolą mnie jajniki i `rzygać` mi się chce. W sobotę sesja z przyjacielem, tzn. spotkanie, zwierzenia odrobina lub morze alkoholu. Się zobaczy. Jeśli, to nie pomoże, to zastanowię się nad wizytą u psychologa.
Znów ogoliłam głowę na łyso, a moje włosy miały już prawie 4cm. Miałam je tak hodować. Trudo. Musiałam odreagować. Jakoś czuję się lepiej po tym. Lubię moją łysą głowę, bardziej widać moje niebieskie oczy i długie rzęsy.
Ta roślina serduczka na płodność jest odpowiednikiem czego ? Bo nigdzie nie mogę nic o niej znaleźć -
Sara strasznie mi przykro polecam Ci bardzo forum na poronienie.pl tam zawsze znajdziesz kobiety, które doskonale rozumieją... I mnóstwo informacji o co męczyć lekarza.
-
Przykro mi Sara i wspieramy Cie... Ale pamietaj cos co sie kończy MUSI dac początek czemus drugiemu....ja w to wierze ze nic bez przyczyny sie nie dzieje...
Przytulam mocno ... .... ...staraczka24 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, czy @ może przyjść mimo tego że biorę luteine? tzn myślałam że dopiero po odstawieniu przyjdzie, a tu dzisiaj spadek tempki. Biorę 200 mg na noc dowcipnie. W sumie to by mi było na rękę bo między 2 a 4 dc muszę zrobić badania, a nie chciałbym trafić w weekend majowy, bo laboratorium będzie zamknięte...
-
nick nieaktualnyAtakasobiejedna wrote:Dziewczyny, czy @ może przyjść mimo tego że biorę luteine? tzn myślałam że dopiero po odstawieniu przyjdzie, a tu dzisiaj spadek tempki. Biorę 200 mg na noc dowcipnie. W sumie to by mi było na rękę bo między 2 a 4 dc muszę zrobić badania, a nie chciałbym trafić w weekend majowy, bo laboratorium będzie zamknięte...
-
aja wrote:Doris, gdzie kupowałaś donga? a na te tampony borowinowe to miałaś skierowanie czy sama sobie prywatnie zabiegi załatwiłaś? i jak długo byłaś? czy po zabiegach musiałaś leżeć itp.? patrze i u nas w Krynicy oferują tampony borowinowe.
Aja ja sama sobie wykupiłam zabiegi - 10 zabiegów tampony borowinowe + zawijania w borowinę (podbrzusze i odciek kręgosłupa L-S)
Zakładają Ci tampon i najlepiej tak sobie ustalić zabiegi,żeby od razu też Cię pozawijali i tak leżysz sobie 20 min.
Musisz po zabiegach chwilę odpocząć, nie myć się,żeby borowina działała.
Pogadaj ze swoim ginem może da ci skierowanie i na NFZ się załapiesz.
-
Sara!
Coś czuję,że my albo byśmy się pokochały albo pozabijały!
Tobie teraz żadne forum nie pomoże....ja też tak miałam i powtórzę Ci jeszcze raz:
JEST HUJO....WO. ALE ZAWSZE MOGŁO BYĆ GORZEJ.
Ogoliłaś łepetynę i mam nadzieję,że z włosami to Ci troszkę żalu też wyleciało.
PADŁEŚ!POWSTAŃ! WALCZ!
A jak chcesz to Ci mogę wirtualnie nakopać w zad
PS.Nie mówię Ci,że ci współczuję bo to chyba oczywiste?sara_nar, ANDI87 lubią tę wiadomość
-
Ania1986 wrote:hej ja jak bralam lutke to @ przyszła w 8dniu brania
-
staraczka24 wrote:dora widziałam ze wywołujesz @ dupkiem ?
Dziewczyny a moge brac dupka krocej niz 10 dni a chodzi mi 8 dni.... zobaczymy czy to pcojest winowajaca czy tarczyca czy chashimoto... -
A ja Donga kupiłam w herbapolu krakowskim, mają sklep internetowy bo akurat mi brakowało melisy suszonej do ziol ojca Sroki, a u nich jest dużo ziolek na stronie.
-
Tak czekałam na ten cykl, mierzenie i co z tego wyjdzie z tą soją i... Jestem chora
A czy któraś miała taką sytuację ze na Clo pęcherzyk rósł ale nie pękał? Jeśli tak to jaka była reakcje na naturalną stymulację soją czy dongiem? Jest jakiś sposób na to pękanie? Boję się że będzie torbiel -
Jeśłi bierzesz Clo i mas monitoring i okaże się, że pęcherzyki nie pękają i robi się torbiel, to można podać pregnyl na pękięcie.
Doris po przeczytaniu Twojej wiadomości jakoś mi lepiej, nawet uśmiechnęłam się sama do siebie
Lecę na rower i do parku na siłownię, ale coś grzi w oddali. .... tylko nie deszcz
Odpisali mi z sanatorium, tamponów borowinowych nie wykonują. Buuu ale dupa. Wszędzie daleko mam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2014, 17:09
-
Byłam dziś u gina: pęcherzyk gigant dziś lub jutro owulacja będzie juz mnie jajcor nawala
Gin nakazał męża bałamucić i dzieci robić
W tym cyklu biorę masę wspomagaczy, moja mama jak zobaczyła tę kupkę to sie za głowę chwyciła!
-castagnus
-magnez+B6
-femibion
-kwas foliowy
-dong quai
-inofolik
Cokolwiek z tego będzie, robimy co możemy
Poproszę o kciuki.Doris-83, sara_nar, strumyk, smarta lubią tę wiadomość