WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
BialaKredka wrote:Atakasobiejedna ja juz wczoraj miałam nadzieję że ten Twój spadek to implantacyjny trzymam kciuki żeby to było to
-
eee no dobra.. bo ja nie czytałam w ogóle ulotki... przeczytałam tutaj żeby brać wiesiołka to brałam a dzisiaj mnie tknęło że nie zastanowiłam się ile i dopiero poszukałam...
ciapciak kosmiczny... -
zielarka wrote:Dziołchy, gin powiedział cos takiego, że mam luteinę brać od 1 maja, to będzie dopiero ok 8-9 dfl. Dlaczego tak powiedział? Z drugiej strony nie zakumałam co do mnie mówił, taka byłam podjarana tą owulką...któraś z Was brała tak luteine pod język?
Jedyne co mi przychodzi do głowy to to, że luteina ogranicza rozrost endo, a jeśli wezmę ja później endo będzie miało jeszcze szanse urosnąć.
od 8-9 dpo i przez jaki czas? Zazwycaj bierze się od razu po owu i przez 10 dni, wtedy fl trwa te 14 dni. A jak zaczniesz 8-9 to zaraz będziesz musiała odstawiać??? -
staraczka24 wrote:natt bierz codziennie po jednej tabletce do owulacji ! jak się będziesz czuc możesz brac dwa razy dziennie po jednej ! ale bron Boże po 4 ! takie rzeczy tylko jq i aga just robimy, ale się bardoz dobrze czuje po tym !
buhahhaah tia - hardory