X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
Odpowiedz

WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne

Oceń ten wątek:
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sara_nar wrote:
    O kurdę, Werka masakra, co innego jakby człowiek sam sobie szkody narobił, a idzie do specjalisty żeby było dobrze, a tu takie coś.
    Jak myślicie sąsiad zadowoli się takim króliczkiem ?
    out.php?t=780920_img-7784.jpg
    Atakasobiejedna ja bym z testem zaczekała. Za wcześnie.
    hahah no i o to chodzi :) hahhahha

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • BialaKredka Ekspertka

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    staraczka24 wrote:
    nei chce mi się już serduszkowac ;-/

Jejuuuu jakie to życie ciężkie hahahaha człowiek się musi do takich rzeczy zmuszać ;)

Atakasobiejedna kup taki super czuły (10tka a nie 25) i zrób, co szkodzi. To by było 3 dni po ewentualnej implantacji coś może już wyjść.

U mnie test wyszedł pierwszy raz taki bladziutki chyba w 25dc przy owu ok 14dc... a zrobiłam go bo miałam mdłości ;) A robiłam normalny test paskowy, nie jakiś czuły.. i to taki gratis do owulacyjnych był ;)

staraczka24 lubi tę wiadomość

Długa droga wcale nie musi być straszna, wszystko zależy od tego kto czeka na nas na jej końcu...
    59c68c01d6614ba019de72c15f718674.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sara_nar wrote:
    lithe szczęściara na grudzień się załapała jeszcze.
    Hehe Werka ja bym się wypięła, ale jak mój M. by się dowiedział, to powie, że prowokuję sąsiada. Swoją drogą bym go zapytała, czy w tym wieku mu jeszcze staje :P tym bardziej, że jako kawaler raczej dużo nie bzykał.
    Kwas foliowy jedynie zakupię i na tym koniec. Donga mam więc nic więcej mi nie trzeba.
    ale lithe ma fajnie...ja wlasnie chcialam ustzrelic grudzien- styczne-luty bo w tych miesiacach moglibysmy z dzidziakiem zostawc nawet miesiac w domciu :) bo jest luz w pracy w tych miesiacach a ak to zapierdziul

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BialaKredka wrote:
    Jejuuuu jakie to życie ciężkie hahahaha człowiek się musi do takich rzeczy zmuszać ;)

Atakasobiejedna kup taki super czuły (10tka a nie 25) i zrób, co szkodzi. To by było 3 dni po ewentualnej implantacji coś może już wyjść.

U mnie test wyszedł pierwszy raz taki bladziutki chyba w 25dc przy owu ok 14dc... a zrobiłam go bo miałam mdłości ;) A robiłam normalny test paskowy, nie jakiś czuły.. i to taki gratis do owulacyjnych był ;)
    ja tezna wszelki wypadek robie dzisiaj test, tez mnie mdlilo ze dwa dni ale na razie zrzucam to na zmiane diety...mam wolne wiec zaraz jade do sklepu po testa :)

sara_nar lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • BialaKredka Ekspertka

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Atakasobiejedna naprawdę jak jutro byś zrobiła betę to wynik dopiero w poniedziałek? Ja mam taki lab koło domu że jak robię nawet ok 18tej to tego samego dnia zwykle jest wynik albo następnego rano, bo mogę przez net sprawdzić. Raz jak poszłam w walentynki to pani powiedziała, że już był kurier, ale zamówi pilnie jeszcze raz żebym na pewno miała wynik dzisiaj. Niestety nie był on zadowalający :/

Długa droga wcale nie musi być straszna, wszystko zależy od tego kto czeka na nas na jej końcu...
    59c68c01d6614ba019de72c15f718674.png
  • staraczka24 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeny ja chce do domu ! jak mnie klienci wkur.....ja !

weronika86 lubi tę wiadomość

Naj­piękniej­szych chwil w życiu nie zap­la­nujesz. One przyjdą same.
  • sara_nar Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe werka to sikaj i daj znać.
    Ja raz pamiętam, że rano wstałam a wiadomo pęcherz pełny po nocy i śmigiem migiem do tesco po test i pędem do domu bo mało po nogawce nie poleciało. Hehe głupol.

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • sara_nar Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie na szczęście w pracy luz. Wiecie co, nowej dziewczynie nie powiedzieli, że ona na jakiś czas póki Aldona nie wróci i ciekawa jestem co zrobią, jak Aldona bedzię chciała do pracy wrócić. Coś mi się wydaje, że ja wylecę, bo z synową szefa mam na pieńku. Bo nie chciałam się z nią zamienić dwa razy. A ja dziękuję siedzieć dwa dni pod rząd od 7-19 w robocie.
    A co u jeju ??

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • Atakasobiejedna Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jest tylko punkt pobran, ostatnio jak robiłam progesteron to wysłali moja krew aż do Warszawy heh ;) po 2 dniach miałam wynik online. Zobacze jaka jutro rano będzie tempka, zrobię test sikany, mam jakieś tanie z Allegro, podobno czułość 10 ale cholera go wie :D Jak tempka będzie w miarę wysoka to najwyżej pójdę zapytać o ta bete ;)

Mutacja heterozygotyczna A1298C genu MTHFR (trombofilia wrodzona)
    Starania o nr 2: 3 x cb

dqpro7esxqkrk97e.png
  • staraczka24 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika daj znac mi na telefon jak możesz, bo ja nie mam neta w domu :( a zaraz koncze prace chyba e zdazysz wrocic zanim ja pojde.

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sara_nar wrote:
    Hehe werka to sikaj i daj znać.
    Ja raz pamiętam, że rano wstałam a wiadomo pęcherz pełny po nocy i śmigiem migiem do tesco po test i pędem do domu bo mało po nogawce nie poleciało. Hehe głupol.
    juz zrobilam...faktz e z drugiego siku i po litrze soku z rana ale negatyw jak nic...niczego innego sie nie spodziewalam.

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    staraczka24 wrote:
    weronika daj znac mi na telefon jak możesz, bo ja nie mam neta w domu :( a zaraz koncze prace chyba e zdazysz wrocic zanim ja pojde.
    nie mam kredytu martus a wykupuje nieograniczone smsy w uk i rozmowy...musze zaladowac ...negatyw tak czy inaczej.

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Atakasobiejedna Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Werka nie wywolujesz @? Mnie brzuch i krzyż boli jak na okres ale cyce dalej bolą, a jak mam dostać @ to w ten dzień już nie bolą, więc mam jeszcze cień nadziei.

Mutacja heterozygotyczna A1298C genu MTHFR (trombofilia wrodzona)
    Starania o nr 2: 3 x cb

dqpro7esxqkrk97e.png
  • staraczka24 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wera ja się zastanawiam czemu dong nie działa na ciebie ? ;/

• staraczka24 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    laski ja spadam bo koncze prace o 12. papa :*

• staraczka24 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jednak jeszcze chwile jestem :)

sara_nar lubi tę wiadomość

• sara_nar Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Werka, to w końcu miałaś ovulkę czy nie ? Kurdę nie mogę przesunąć Twojego wykresu na późniejsze daty mam tylko do 1kwietnia :/
    Kuzynka teraz chce się starać o baby ... znów się zdołuję, jak będzie szybsza niż ja.

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • staraczka24 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sara spoko ja się przyzwyczaiłam ze wszyscy sda szybsi niż ja ;/

• sara_nar Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja właśnie jem dla zabicia nudy i myślę, że muszę schudnąć :P

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • staraczka24 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co jesz ? ja zuje gume :D

‹‹ 186 187 188 189 190 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ