WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
hahah no i o to chodzi hahhahha
-
staraczka24 wrote:nei chce mi się już serduszkowac ;-/
Jejuuuu jakie to życie ciężkie hahahaha człowiek się musi do takich rzeczy zmuszać
Atakasobiejedna kup taki super czuły (10tka a nie 25) i zrób, co szkodzi. To by było 3 dni po ewentualnej implantacji coś może już wyjść.
U mnie test wyszedł pierwszy raz taki bladziutki chyba w 25dc przy owu ok 14dc... a zrobiłam go bo miałam mdłości A robiłam normalny test paskowy, nie jakiś czuły.. i to taki gratis do owulacyjnych był
staraczka24 lubi tę wiadomość
-
sara_nar wrote:lithe szczęściara na grudzień się załapała jeszcze.
Hehe Werka ja bym się wypięła, ale jak mój M. by się dowiedział, to powie, że prowokuję sąsiada. Swoją drogą bym go zapytała, czy w tym wieku mu jeszcze staje tym bardziej, że jako kawaler raczej dużo nie bzykał.
Kwas foliowy jedynie zakupię i na tym koniec. Donga mam więc nic więcej mi nie trzeba. -
BialaKredka wrote:Jejuuuu jakie to życie ciężkie hahahaha człowiek się musi do takich rzeczy zmuszać
Atakasobiejedna kup taki super czuły (10tka a nie 25) i zrób, co szkodzi. To by było 3 dni po ewentualnej implantacji coś może już wyjść.
U mnie test wyszedł pierwszy raz taki bladziutki chyba w 25dc przy owu ok 14dc... a zrobiłam go bo miałam mdłości A robiłam normalny test paskowy, nie jakiś czuły.. i to taki gratis do owulacyjnych byłsara_nar lubi tę wiadomość
-
Atakasobiejedna naprawdę jak jutro byś zrobiła betę to wynik dopiero w poniedziałek? Ja mam taki lab koło domu że jak robię nawet ok 18tej to tego samego dnia zwykle jest wynik albo następnego rano, bo mogę przez net sprawdzić. Raz jak poszłam w walentynki to pani powiedziała, że już był kurier, ale zamówi pilnie jeszcze raz żebym na pewno miała wynik dzisiaj. Niestety nie był on zadowalający
-
U mnie na szczęście w pracy luz. Wiecie co, nowej dziewczynie nie powiedzieli, że ona na jakiś czas póki Aldona nie wróci i ciekawa jestem co zrobią, jak Aldona bedzię chciała do pracy wrócić. Coś mi się wydaje, że ja wylecę, bo z synową szefa mam na pieńku. Bo nie chciałam się z nią zamienić dwa razy. A ja dziękuję siedzieć dwa dni pod rząd od 7-19 w robocie.
A co u jeju ?? -
To jest tylko punkt pobran, ostatnio jak robiłam progesteron to wysłali moja krew aż do Warszawy heh po 2 dniach miałam wynik online. Zobacze jaka jutro rano będzie tempka, zrobię test sikany, mam jakieś tanie z Allegro, podobno czułość 10 ale cholera go wie Jak tempka będzie w miarę wysoka to najwyżej pójdę zapytać o ta bete
-
sara_nar wrote:Hehe werka to sikaj i daj znać.
Ja raz pamiętam, że rano wstałam a wiadomo pęcherz pełny po nocy i śmigiem migiem do tesco po test i pędem do domu bo mało po nogawce nie poleciało. Hehe głupol. -
staraczka24 wrote:weronika daj znac mi na telefon jak możesz, bo ja nie mam neta w domu a zaraz koncze prace chyba e zdazysz wrocic zanim ja pojde.
-
Werka nie wywolujesz @? Mnie brzuch i krzyż boli jak na okres ale cyce dalej bolą, a jak mam dostać @ to w ten dzień już nie bolą, więc mam jeszcze cień nadziei.