WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zielarka wrote:Dziewczyny jak to jest z witaminą E, biorę na teraz Femibion który zawiera wit E, czy mogę brać jeszcze samą wit E? Albo A i E?
W przypadku spożywania codziennie przez dłuższy okres dawki większej niż 1000 mg mogą wystąpić następujące objawy: zmęczenie, bóle głowy, osłabienie mięśni, zaburzenia widzenia[potrzebne źródło]. W świetle opublikowanych w 2007 w Journal of the American Medical Association, wyników badań polegających na przejrzeniu baz danych (do badania włączono 68 randomizowanych badań, obejmujących 232 606 osób) stosowanie witaminy E (podobnie jak witaminy A, beta-karotenu) może zwiększać śmiertelność wśród osób je stosujących[6].
Stosowanie wyższych niż zalecane dawek witaminy E w czasie ciąży może być szkodliwe dla płodu. Wysokie dawki tej witaminy, według klasyfikacji FDA ryzyka stosowania leków w czasie ciąży, należą do kategorii C. Oznacza to, że w badaniach na zwierzętach wykazano działanie niepożądane na płód, jednak jej wpływ na ciążę człowieka nie jest potwierdzony w badaniach klinicznych. -
Helo. I po wizycie:-) Usg nie było. Pan Doktor kazał pezyjechać w poniedziałek bo wtedy zobaczy więcej czyli kijankę w pęcherzyku.
Mam odpoczywać i się oszczędzać.Natka098 lubi tę wiadomość
-
Doris-83 wrote:Helo. I po wizycie:-) Usg nie było. Pan Doktor kazał pezyjechać w poniedziałek bo wtedy zobaczy więcej czyli kijankę w pęcherzyku.
Mam odpoczywać i się oszczędzać. -
Ludzieee, ale ze mnie przypał. Nie dosc ze wstalam o 4:30 beztrosko zrobic sobie siku, to jak juz wstalam o 6:30 zeby zrobic test, to sie okazalo ze w szafce mam same testy o czulosci 25 Bylam pewna ze mam jeszcze kilka o czulosci 10... No nic, chyba jednak zaraz pojde na ta bete, bo nie moge brac luteiny w nieskonczonosc.
Aha, ten o czulosci 25 oczywisicie negatywny.staraczka24 lubi tę wiadomość
-
Atakasobiejedna wrote:Ludzieee, ale ze mnie przypał. Nie dosc ze wstalam o 4:30 beztrosko zrobic sobie siku, to jak juz wstalam o 6:30 zeby zrobic test, to sie okazalo ze w szafce mam same testy o czulosci 25 Bylam pewna ze mam jeszcze kilka o czulosci 10... No nic, chyba jednak zaraz pojde na ta bete, bo nie moge brac luteiny w nieskonczonosc.
Aha, ten o czulosci 25 oczywisicie negatywny.Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
no 2h po sikaniu to niekoniecznie coś musi pokazać.
Trudno powiedzieć jak to jest u Ciebie Atakasobiejedna, bo niby z tym serduszkowaniem było słabo, ale wykres ładny...
tylko, że chyba luteina podnosi temperaturę, co? więc w sumie na dwoje babka wróżyła...
Ani jak weźmiesz jeszcze jeden dzień, ani jak jeden dzień nie weźmiesz to nie powinno to mieć jakiegoś złego wpływu
Wiele kobiet odstawia i wraca do progesteronu po pozytywnym teście