WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
Doris-83 wrote:Kochane kupcie sobie plastry borowinowe. 5 plastrów kosztuje ok 13 zł.
Gotujeie wodę w dużym garnku do wrzenia,wyłączacie, czekacie 3 min, wkładacie plasry w folii żeby się nagrzały ok 10 min. W tym czasie szykujecie łóżko:-) Rozkładacie koćc,gruby, tak żeby się nim zawinąć. Na koc musicie dać folie,borowina brudzi. Folia malarska sporzywcza albo rozcięty wór na śmieci - ważne jest to że ma być jej na tyle żeby się zawinąć. Bierzecie plaster wyciągacię z folii i kladziecie tak żeby wam po tyłek siegnął i kładziecie sie na nim, a na okolice jajników i macicy dajecie drugi plaster i zawijacie się w folie i koc. Leżakujecie 20 min.
Staraczka guło maszstaraczka24, Doris-83 lubią tę wiadomość
-
Aga Twój wykres mnie pocieszył
Ja jakoś miałam w głowie, że trzecia wyższa musi być o 0,2 wyższa od najwyższej z 6 ostatnich niskich U Ciebie w 12dc było 36,66 więc bym zakładała że po owu musi być przynajmniej 36,86 a u Ciebie jest 36,65, 36,68 i 36,78 a owu zdecydowanie miałaś, więc najwyraźniej moja wiedza jest żadna i muszę się doszkolić Nadal nie przekonuje mnie to, że miałam owu bo śluz beznadziejny. Tak jakby ten wiesiołek działał na mnie odwrotnie... Ale może to choroba. Mam katar i może on zabiera całą wilgoś
A jak rozciągliwy musi być śluz żeby uznać go za rozciągliwy?
-
Biała Kredka, na kilka cm powinien się dac rozciągnąć jak go chwycisz dwoma palcami
Skoro byłaś chora to owu może się przesunąć, ale jeszcze nic nie wiadomo, bez paniki -
i czy musi być przezroczysty?
U mnie w ogóle trudno bo ciągle działamy więc jak coś jest to ja nie wiem czy to śluz czy po prostu z podniecenia po... a tak to jest sucho jak nie wiem... -
BialaKredka wrote:kilka to ile? 2 czy 8?
-
Atakasobiejedna wrote:Nie wiem czy są jakieś dokładne normy ale im więcej tym lepiej a to Ty uzywasz conceive plus? bo mi on strasznie zaburzal obserwacje sluzu, jeszcze chyba 2 dni po użyciu miałam przez niego śluz jak plodny
No to ja jestem jakaś inna. Wczoraj używałam tego żelu i dzisiaj susza.staraczka24 lubi tę wiadomość
-
BialaKredka wrote:No to ja jestem jakaś inna. Wczoraj używałam tego żelu i dzisiaj susza.Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
Na pewno piję przynajmniej 2l. Rano i wieczorem ok 1szkl z inozytolem, w pracy przynajmniej 3 szklanki wody i jeszcze w międzyczasie...
może dlatego że chora byłam i katar mam straszny to całą wilgoć wysmarkałam