WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam. Jakie wy jesteście łeeee, obrzydliwe z tym śluzem
Chwilę na słońcu pobyłam i już mnie łeb napierdziela i na wymioty się zrobiło. Tragedia , a co dopiero będzie jak upały przyjdą, mdleć będę co i rusz pewnie jak w tamtym roku.
Heh szkoda, że nie ma nigdzie kupić luteiny lub dupka bez receptyWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2014, 16:36
-
Myślę, że jakby luteina była bez recepty to jakoś wielkiego nadużycia by nie było. Znacznie bardziej mogą zaszkodzić ogólnie dostępne środki przeciwbólowe niż taka luteina. Poza tym nie wydaje mi się, żeby luteinę można było przedawkować. .... tak myślę.
Siedzę w kuchni przed komputerem, a za oknem sąsiad w samych spodenkach opala się i dziadyga w okno mi się co raz gapi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2014, 16:52
-
Mam ogólne wrażenie suchości raczej. Jak jest to mało, dość rozciągliwy ale białawy jakby... Wodnisty czasem... sama nie wiem co o tym myśleć..
Co do szyjki to ja nie umiem tam sięgnąć... M. Mi bada to dla niego zawsze twarda, ale kto Go tam wie co tam zmacał
Sara nic co ludzkie nie jest nam obce -
Wymieszałam dzisiaj mieszkanke nr 3 Ojca Sroki, ile tego jest Normalnie musialam wziac najwieksza miske z pokrywka jaka mam w domu zeby to zmiescic, srednicy ma ze 40 cm albo i wiecej. W sumie myslalam zeby komus odstapic polowe, ale policzylam ze to jest akurat kuracja na 3 mies, a tyle je trzeba pic.
Tylko w czym ja teraz chleb bede wyrabiac, chyba musze nowa miske kupic -
Myszka-Minnie wrote:Staraczka,
Podziwiam Cie, ze takie konskie dawki brałas donga. Hardkorowa dziewczyna jestes, a raczej Twój organizm. A po zazywaniu tak duze ilosci estrogenu miałas lepszy np. po nim sluz?
dziś mam lekkie bole owulacyjne, licze na cud.... jak jutor nie będzie skoku odstawiam termometr w kat, dziś donga już nie brałam .Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
staraczka24 wrote:było mi mokro. a wczesnije miałam z tym problem.
dziś mam lekkie bole owulacyjne, licze na cud....
O to super opinia o dongu. Moze to właśnie lepsze niz te wiesiołki, siemienia lniane i inne rzeczy. Wkonu to estrogen, ktory ma to " produkować" Zycze Ci powodzenia z owulka, a termometr to dobra rzecz, by odstawic w kat. Od kilku dni próbuje tak zrobic, ale jeszcze mam za silna wole. Po przebudzeniu chwytam odrazu za termometr.staraczka24 lubi tę wiadomość
-
Myszka-Minnie wrote:O to super opinia o dongu. Moze to właśnie lepsze niz te wiesiołki, siemienia lniane i inne rzeczy. Wkonu to estrogen, ktory ma to " produkować" Zycze Ci powodzenia z owulka, a termometr to dobra rzecz, by odstawic w kat. Od kilku dni próbuje tak zrobic, ale jeszcze mam za silna wole. Po przebudzeniu chwytam odrazu za termometr.
Myszka-Minnie, aga.just, sara_nar lubią tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
Ja tam uważam, że luz jest przereklamowany Ja w ciąże zaszłam tak, że test owu wyszedł i ze względu na to pracowaliśmy, zupełnie celowo, bez luzu. Co więcej to szczerze mówiąc akurat nie miałam ochoty ani przyjemności z tego I się udało w pierwszym cyklu starań wtedy, bez luzu